Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Ζαχαροπλαστείο το σπίτι τους

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Ζαχαροπλαστείο το σπίτι τους

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Ζαχαροπλαστείο το σπίτι τους Στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της βρίσκεται η Τζένη Μπαλατσινού η οποία απολαμβάνει τις γιορτινές αυτές ημέρες στο πλευρό του συζύγου της Βασίλη Κικίλια αλλά και τον παιδιών της που αποτελούν πάντα την απόλυτη προτεραιότητά της,

ΤΖΕΝΗ ΜΠΟΤΣΗ: ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΣΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Μπορεί η ίδια να είναι πολυάσχολη και ένα μωρό στο σπίτι να μην αφήνει περιθώρια για πολύ χρόνο, ωστόσο η Τζένη Μπαλατσινού φροντίζει πάντα να αφιερώνει ένα μέρος της ημέρας της σε μια από τις αγαπημένες της ασχολίες.

Τζένη Μπαλατσινού: Πάνω από όλα μαμά! Με τους δύο γιους της στον Εθνικό Κήπο

Αυτή δεν είναι άλλη από την μαγειρική. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Τζένη Μπαλατσινού μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες από τις λιχουδιές που φτιάχνει.

Αμαλία Κωστοπούλου-Τζένη Μπαλατσινού: Μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ – Δείτε τη νέα φωτογραφία της Αμαλίας

Αυτή τη φορά, θέλοντας να τιμήσει και τα πασχαλινά έθιμα αποφάσισε να βάψει τα πασχαλινά αυγά αλλά και α ετοιμάσει μερικά κουλουράκια.

ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΠΑΙΔΙ: ΟΧΙ 1… ΑΛΛΑ 2, ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥΣ

Μάλιστα η Τζένη Μπαλατσινού, έκανε και μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την οποία συνόδευσε με το εξής σχόλιο: “Και του χρόνου ελεύθεροι”.

Γράψτε ένα σχόλιο