Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Οι πρώτες πληροφορίες για το πού και πότε θα γίνει ο γάμος τους!

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας είναι μαζί, ερωτευμένοι και ετοιμάζουν πυρετωδώς τον γάμο τους. Το λαμπερό ζευγάρι κατάφερε να ζήσει ανενόχλητο τον έρωτα του κάτω από άκρα μυστικότητα, παρά το γεγονός ότι όλοι τους θεωρούσαν… χωρισμένους! Η αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα Καθημερινή έπεσε σαν «βόμβα» και μας αιφνιδίασε όλους ευχάριστα. Τόσο η γνωστή παρουσιάστρια όσο και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαίωσαν κατευθείαν το χαρμόσυνο γεγονός και ανυπομονούν να επισφραγίσουν τον έρωτά τους με παπά και με κουμπάρο.
Σύμφωνα με το περιοδικό Gala, ο γάμος της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια θα γίνει τον Ιούνιο σε αθηναϊκή ενορία, στον Ι. Ν Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό. Το εκκλησάκι αυτό είναι μέρος προσευχής και για τους δύο και το επισκέπτονται πολύ συχνά. Η ημερομηνία δεν έχει κλείσει αλλά όπως αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού μάλλον σκέφτονται να γίνει του Αγίου Πνεύματος. Αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί το μυστήριο να γίνει σε κλειστό κύκλο, με λίγους φίλους, τα κύματα αγάπης που δέχτηκε το ζευγάρι αμέσως μετά την αναγγελία το έκαναν να αρχίσει να σκέφτεται πως ίσως τελικά οι προσκλήσεις θα πρέπει να είναι περισσότερες.
Ο ένας θέλει να είναι δίπλα στον άλλον και να σχεδιάσουν τον γάμο τους μαζί, βήμα-βήμα και να γίνουν όλα όπως οι δυο τους αποφασίσουν και έχουν ονειρευτεί. Η Τζένη Μπαλατσινού μιλώντας στις φίλες της, εξομολογήθηκε πως αυτό που ζει «είναι κάτι μαγικό» και ότι ποτέ δεν έλαβε τόσα μηνύματα αγάπης στη ζωή της όσα την ημέρα που δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου της.
Ο Βασίλης και η Τζένη τους επόμενους δύο μήνες θα ζήσουν εκτός από τον προεκλογικό πυρετό και τη γλυκιά αναστάτωση της προετοιμασίας της στιγμής εκείνης που θα σφραγίσει τον μεγάλο τους έρωτα.

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.