Τζένη Θεωνά: «Δεν έχει η οικογένεια μου τη δυνατότητα να με στηρίξει οικονομικά»

0

Πώς διαχειρίζεται τα οικονομικά της η Τζένη Θεωνά;

«Είναι φοβερά κουραστικό. Αν και έχω πολύ χαλαρή σχέση με τα χρήματα, ούτε χρειάζομαι πολλά, είμαι πολύ σκόρπια. Κάνω υπομονή, αλλά κάποια στιγμή κουράζομαι. Έχουν περιοριστεί πάρα πολύ τα έσοδα μας. Δεν διαμαρτύρομαι επειδή δεν έχω συμβιβαστεί ακόμη και δεν έχω κάνει πολλές δουλειές που δεν ήθελα. Λέω « Ο.κ., θα κάνεις τη δουλειά που σου αρέσει και θα περνάς με δύο δεκάρες». Κάποια στιγμή όμως αυτό είναι ανελέητο, γιατί δεν μπορείς να προγραμματίσεις τίποτα. Είναι πολύ κουραστικό να αναγκάζεσαι να βρίσκεις τρόπο να εξοικονομείς τα έξοδα σου για να πηγαίνεις στις πρόβες, ώσπου να βγει το αποτέλεσμα, ώστε να πληρωθείς. Είναι εξαντλητικό το διάστημα που δουλεύω χωρίς κανένα έσοδο. Σε έναν μέσο ηθοποιό, να ξέρεις, ότι δεν υπάρχει περιθώριο αποταμίευσης», λέει η ηθοποιός στο Beaute.

Όσο για το αν έχει οικονομική υποστήριξη από την οικογένεια της;

«Οχι, δεν έχει η οικογένεια μου τη δυνατότητα να με στηρίξει οικονομικά. Έχω όμως μια μαμά, η οποία καταφέρνει και στις πιο δύσκολες συνθήκες, με έναν μαγικό τρόπο, να αποταμιεύει και να προσφέρει το ταπεράκι της! Έρχεται με τις σακούλες της, φορτωμένη πράγματα, με διάθεση πάντα υποστηρικτική, έτοιμη να βοηθήσει. Το ελληνικό οικογενειακό δίκτυο δεν το βάζει κάτω. Το ελληνικό νοικοκυριό θα έχει πάντα προορισμό τη στήριξη των παιδιών του. Ο γονιός, ως τα βαθιά γεράματα θα στηρίζει ενεργά τα παιδιά, και μετά τα εγγόνια του», καταλήγει.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com