Hit enter after type your search item

Τζίμης Σταθοκωστόπουλος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά. Ειναι 50 χρονών Ο επιχειρηματίας-καρδιοκατακτητής από το νέο του «άντρο», το «Dorsia», café-bar-restaurant στη Γλυφάδα (στην περιοχή γεννήθηκε, μεγάλωσε και δεν την αλλάζει με τίποτα) ανοίγει την καρδιά του στη «News» και αναφέρεται σε «φίλους που δεν έχει από το χώρο», στα μπουζούκια που τα «προτιμά από το clubbing» καθώς και στην αξία της οικογένειας και στο γάμο (που δεν έκανε ακόμα). Μιλάει, όμως, και για το «πρωτόκολλο» της νύχτας και για τη… μόνιμη ερωμένη του.

«Στην Ελλάδα επιβιώνουμε γιατί οι οικογένειες είναι δεμένες»

Πιστεύει πολύ στον Θεό, ενώ παράγοντας-κλειδί για τη διαμόρφωσή καθενός ως προσωπικότητα θεωρεί πως είναι «η οικογένεια, οι αρχές που έχεις πάρει από τους δικούς σου». Η οικογένεια για τον επιχειρηματία-trendsetter, αφού κάθε νέο στέκι του γίνεται μόδα «είναι η αιτία που ενώ έχουμε φτάσει οικονομικά στο ναδίρ, ακόμα επιβιώνουμε».

Ακούγεται κλισέ, αλλά «οι οικογένειες στην Ελλάδα είναι συσπειρωμένες. Η χώρα μας, όπως πολλοί λένε και πιο πρόσφατα η “Guardian” που μας υποστήριξε ανοικτά, δοκιμάζεται από τους ξένους εντολείς. Πειραματίζονται στην πλάτη μας. Η Ελλάδα έχει αντέξει τόσο -και εννοώ και οικονομικά- γιατί κανείς δεν είναι μόνος του. Οι οικογένειες είναι δεμένες μεταξύ τους, στηρίζει ο ένας τον άλλον».

Το τρίπτυχο της επιτυχίας σε καιρούς τέτοιας πρωτοφανούς κρίσης συμπυκνώνεται σε «ένα πράγμα». Ως Κριός είναι κάθετος. Δεν το διαπραγματεύεται καν. «Υπομονή, υπομονή, υπομονή. Τίποτε άλλο. Κάνουμε ό,τι μπορούμε. Έχουμε ρίξει τις τιμές μας για να προσελκύουμε τον κόσμο. Έχουμε, ωστόσο, πιάσει πάτο και ειλικρινά δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα σερνόμαστε!».

Φυσικά έχει μειώσει και το προσωπικό budget του. «Ταξίδια -από τους αγαπημένους μου προορισμούς είναι Ρώμη και Λονδίνο- ρούχα, όλα έχουν υποστεί περικοπές, “κουρέματα”, δεν γίνεται διαφορετικά». Σε τέτοιο χάλι συνεχίζει να εκτονώνεται «με το γυμναστήριο: Μού είναι απαραίτητο. Είναι εξάλλου το καλύτερο αντιστρεσογόνο όπως και η θάλασσα». Είναι η «μόνιμη ερωμένη του» η θάλασσα. «Μου είναι αδιανόητο να σκεφτώ ότι θα ζήσω μακριά από το νερό».

«Η “αδελφή” μου η Χριστίνα»

Αυτή την εποχή ψηφίζει «μπουζούκια. Ο κόσμος εξάλλου έχει κάνει στροφή στο λαϊκό. Το “όπα” τον νοιάζει τον λαό». Τον Τζίμη, πέρα από το «Dorsia», τον βρίσκεις και στο sushi-restaurant «Nama», όπου είναι συνέταιρος με τη Χριστίνα Παππά και τον γιο της ηθοποιού, Δημήτρη. «Με τη Χριστίνα γνωριζόμαστε από το ’98 και από την αρχή δέσαμε, ταίριαξε η χημεία μας. Λέγαμε ότι αυτή η συνεργασία μπορεί να επηρεάσει τη φιλία μας, να την κλονίσει -γιατί άλλαξαν οι συνιστώσες- αλλά καμία σχέση! Ο γιος της είναι καταπληκτικό παιδί, άλλωστε».

«Η Χριστίνα είναι οικογένειά μου, “αδελφή” μου! Πρόκειται για την πιο ωραία συνεργασία που έχω κάνει ποτέ. Ακόμα και αν κάποιες στιγμές διαφωνήσουμε, δεν κρατάμε ποτέ κακίες ο ένας στον άλλον». Φίλους από το χώρο του, τον επιχειρηματικό, δεν έχει αποκτήσει. «Μπορεί κατά καιρούς να πηγαίνει ο ένας στα μαγαζιά του άλλου, ωστόσο η φιλία είναι πολύ μεγάλη, ιερή λέξη. Όχι, δεν έχω φίλους από το χώρο μου!».

Τζίμης Σταθοκωστόπουλος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Τζίμης Σταθοκωστόπουλος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

«Δεν έχουν απειλήσει τη ζωή μου»

Οι νόμοι της νύχτας είναι σκληροί, αμείλικτοι. Τα παιχνίδια, όταν τα φώτα σβήνουν, επικίνδυνα. Και υφίστανται συγκεκριμένα «πρωτόκολλα, νόμοι που πρέπει να τηρούνται, να εφαρμόζονται»… Πόσο εύκολη είναι η επιβίωση στην αδηφάγα (αθηναϊκή) νύχτα; «Μέχρι τώρα δεν έχει απειλήσει κάποιος τη ζωή μου, δεν το έχω ζήσει και θεωρώ πως είμαι πολύ τυχερός, ευλογημένος γι’ αυτό. Από την άλλη, βέβαια, είμαι εντάξει με όλους, δεν νομίζω πως έχω εχθρούς σε προσωπικό επίπεδο. “Πιστεύω” μου είναι πως “οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους”».

Ούτε εκείνος έχει ξεφύγει από τους χάκερ. «Τον Μάιο του 2011 μού έκλεψαν τον κωδικό από το προφίλ μου στο Facebook». Και περιγράφει: «Επειδή παίρνει χρόνο στα μέλη της ομάδας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να ασχοληθούν με τέτοια θέματα -καταγράφονται και καταγγέλλονται άλλωστε χίλια-δύο τέτοια συμβάντα καθημερινά- αποφάσισα να επιστρατεύσω έναν φίλο… χάκερ για να το ξεμπλοκάρω».

Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Τρυφερές αγκαλιές και φιλιά μέσα στη θάλασσα!

Εξηγεί: «Περιμέναμε την ώρα που θα ήθελε να μπει ξανά στο προφίλ μου ο χάκερ, μας ήρθε το σήμα τη στιγμή που το επανέλαβε, επιτόπου άλλαξα κωδικούς και έβαλα extra προστασία για να μην ξανασυμβεί. Ωστόσο, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά». Υπάρχει ενδεχόμενο να ήταν κάποιος εχθρός του, που έτσι να επιδίωκε να τον πλήξει επαγγελματικά; (Ο Τζίμης στην ουσία χρησιμοποιεί τα social media για τη δουλειά του). «Όχι, δεν το πιστεύω. Κάποιος που ήθελε να κάνει χαβαλέ πρέπει να ήταν, αν και, για να σου πω την αλήθεια, δεν το έψαξα παραπάνω».

Τζίμης Σταθοκωστόπουλος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Τζίμης Σταθοκωστόπουλος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Στις 26 Μαρτίου κλείνει τα 38. Μέχρι τώρα έχει γνωρίσει πολλούς σταρ. Και όταν λέμε σταρ δεν εννοούμε «τους εγχώριους. Γιατί αυτοί δεν είναι “σταρ”, μόνο για… εσωτερική κατανάλωση είναι. Τι να συγκρίνεις με το εξωτερικό; Και να βγουν έξω οι δικοί μας, θα κάνουν ελάχιστα πράγματα, κάτι πολύ μικρό, μηδαμινής σημασίας, είναι δεδομένο αυτό».

Οι περισσότεροι celebrities -Έλληνες, αλλά και ξένοι όταν έρχονται στην Ελλάδα για lives, παραστάσεις, αγώνες κ.λπ.- συχνάζουν στα μαγαζιά του Ομίλου Σταθοκωστόπουλου και οι παπαράτσι στήνονται για ένα «κλικ»… «Έχω γνωρίσει διεθνείς σταρ και πρέπει να σου πω ότι είναι πιο απλοί από τους δικούς μας VIPs. Δεν έχουν ίχνος σνομπισμού, είναι πολύ καταδεκτικοί. Για παράδειγμα, θα σου αναφέρω τη Μαντόνα, τον Ζινεντίν Ζιντάν και την Πάμελα Άντερσον που έχω αυτή τη στιγμή έντονα στο μυαλό μου. Πρόκειται για απίστευτα απλούς, ωραίους, cool ανθρώπους. Δεν υπάρχει σύγκριση με τους εγχώριους!».Η σχέση του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου µε την πανέµορφη Ιωάννα Σιαμπάνη κρατάει ήδη χρόνια και -όπως δείχνουν τα πράγµατα- πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Τόσο, που οι δυο τους, σύµφωνα µε το φιλικό τους περιβάλλον, αρχίζουν να φλερτάρουν έντονα µε την ιδέα να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη, ώστε να µοιράζονται την καθηµερινότητά τους. Ο γνωστός γοητευτικός επιχειρηµατίας στον χώρο της εστίασης, µάλιστα, µιλώντας πρώτη φορά για τη σχέση του µε την 25χρονη καλλονή, τονίζει: «Περνάµε καλά µαζί, ακόµη δοκιµαζόµαστε, αλλά σίγουρα βρίσκω κάτι ξεχωριστό στην Ιωάννα».

Τζίμης Σταθοκωστόπουλος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 3
Τζίμης Σταθοκωστόπουλος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 3

Ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος υπήρξε -και συνεχίζει να είναι- ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Αθήνας και, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν από το πλευρό του πέρασαν µερικές από τις πιο όµορφες γυναίκες της εγχώριας σόουµπιζ, καµία δεν κατάφερε να «αιχµαλωτίσει» την καρδιά του. Η Ιωάννα, όµως, φαίνεται πως τον έχει µαγέψει, αφού -σύµφωνα µε πληροφορίες- είναι η πρώτη γυναίκα µε την οποία σκέφτεται να ζήσει κάτω από την ίδια στέγη.

Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Full in love σε νέα βραδινή έξοδο!

Μέχρι τότε, πάντως, οι δυο τους δείχνουν να απολαµβάνουν τον έρωτά τους, τον οποίο δεν έχουν κανέναν λόγο να κρύβουν. Πρόσφατα, δε, έκαναν νέα κοινή δηµόσια εµφάνιση µε αφορµή την Εβδοµάδα Μόδας που διεξήχθη στο Ζάππειο και ήταν πολύ ευδιάθετοι, ποζάροντας χαµογελαστοί στους φωτογραφικούς φακούς. Αν και είναι πολύ ερωτευµένοι, όπως δηλώνει ο επιχειρηµατίας στη Real, «είναι νωρίς ακόµη για να κάνουµε οικογένεια». Κάτι που σηµαίνει πως ακόµα δεν σκέφτονται το ενδεχόµενο ενός γάµου και την απόκτηση παιδιών.

«Η Ιωάννα είναι κατά 17 χρόνια νεότερη από τον Τζίµη και πρέπει να κάνει πρώτα εκείνα που ονειρεύεται πάνω στη δουλειά της», σχολιάζει στενός φίλος του ζευγαριού. Κάτι που επιβεβαιώνει και ο επιχειρηµατίας, καθώς δηλώνει: «Αγαπάω τα παιδιά, ακόµη όµως δεν θέλω να γίνω πατέρας. Προς το παρόν, ασχολούµαστε µε τον ανιψιό µου, τον Γρηγόρη». Ο επιχειρηµατίας είναι αδελφός του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, που έχει παντρευτεί την καλλονή Αλεξάνδρα Λοΐζου, µε την οποία τον περασµένο ∆εκέµβριο απέκτησαν έναν γιο, που είναι και η µεγάλη αδυναµία του θείου του.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Ηθοποιός του Σασμού βάφτισε την κόρη της – Και το όνομα αυτής… Διώνη
Αν τελικά επισηµοποιηθεί η σχέση του Τζίµη µε την Ιωάννα, τα αδέλφια Σταθοκωστόπουλου θα έχουν ακόµη κάτι κοινό: δύο πανέµορφες συζύγους, οι οποίες έχουν ως µεγάλη τους αγάπη τη µόδα. Η όµορφη Ιωάννα ασχολείται µε το styling και αυτό τον καιρό ετοιµάζει το δικό της fashion blog µε τη βοήθεια του συντρόφου της.

Η µελαχρινή καλλονή πέρασε από το «My style rocks», αλλά δεν παρέµεινε για πολύ στο παιχνίδι που παρουσιάζει η Ευαγγελία Αραβανή, καθώς συνειδητοποίησε ότι δεν της ταίριαζε το concept αυτού του τηλεοπτικού project. Από την άλλη, η σύζυγος του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, η Αλεξάνδρα Λοΐζου, η οποία επίσης ξεκίνησε την καριέρα της ως µοντέλο, ασχολείται και εκείνη µε τη µόδα. Οι δύο γυναίκες κάνουν καλή παρέα και συχνά θα τις δει κανείς να απολαµβάνουν µαζί τον καφέ τους συζητώντας για διάφορα θέµατα που τις ενδιαφέρουν. Πάω στην έκθεση φέτας στη Λάρισα” είπε η Ιωάννα Σιαμπάνη και άρχισε την κουβέντα με την παρουσιάστρια και τα πειράγματα μαζί της.

“Είμαι κορίτσι με προίκα” είπε η νεαρή παίκτρια και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έστειλε μήνυμα στον Σταθοκωστόπουλο. “Τζίμη ακούς;” του είπε. Τζίμης Σταθοκωστόπουλος βρίσκεται αρκετά χρόνια στο χώρο της εστίασης, καθώς η οικογένειά του διατηρεί αρκετά μαγαζιά στον κλάδο αυτό, ενώ ο ίδιος έχει συνεργαστεί με μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά.

Τζίμης Σταθοκωστόπουλος Ιωάννα Σιαμπάνη! Θα γίνουν ΓΟΝΕΙΣ

Ο κλάδος της εστίασης περνάει μεγάλη δοκιμασία με την πανδημία του κοροναϊού και τα μέτρα της Κυβέρνησης δεν επιτρέπει στις καφετέριας, στα εστιατόρια, τα clubs, τα μπουζούκια να λειτουργούν όπως πριν μερικούς μήνες.Ορκισμένος εργένης ή σκέφτεσαι ν’ ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του Ιωάννα Σιαμπάνη; Καθώς ήδη είστε μαζί 4 χρόνια.

Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας λίγο πριν γίνουν γονείς

«Δεν θα έλεγα ότι είμαι ορκισμένος εργένης, παλιότερα ίσως. Τώρα, μου αρέσει η συντροφικότητα. Πιστεύω ότι όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα συμβεί κι αυτό. Το βλέπω με καλό μάτι όλο αυτό γιατί η Ιωάννα είναι ένα αξιοθαύμαστο πλάσμα και η σχέση μας έχει δοκιμαστεί. Σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που θέλω να προχωρήσω μαζί του»

Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Παντρεύτηκαν λίγο πριν γίνουν γονείς

Πώς είναι ένα τυπικό σου 24ωρο;

«Ξυπνάω το πρωί, τρώω το πρωινό μου και πηγαίνω στην Πλάκα στο «Υδρία» και τα μαγαζιά που έχουμε εκεί, τα οποία δυστυχώς δεν πήγαν όπως θέλαμε εξαιτίας της πανδημίας, αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Το μεσημέρι πηγαίνω στη Γλυφάδα, κάνω τη γυμναστική μου και το απόγευμα -νωρίς- πηγαίνω στο Privilage μέχρι τις 12 το βράδυ»

Τρισευτυχισμένοι ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας…
Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους. Η πρώην παίκτρια του Μy Style Rocks και ο γνωστός επιχειρηματίας, λίγο πριν φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας το απόγευμα της Δευτέρας και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης παρουσία όλων των αγαπημένων τους προσώπων.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας ενώ η πρόταση γάμου έγινε από την επιχειρηματία ανήμερα των γενεθλίων της αγαπημένης του. Οι δυο τους, προτίμησαν να κρατήσουν τον γάμο τους μακριά από κάμερες και φωτογράφους δημοσιεύοντας ωστόσο μερικά στιγμιότυπα στους λογαριασμούς τους στα social media.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :