Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο: Ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά από μία πρόβα με κάλεσε στο δωμάτιό του


Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο: Ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά από μία πρόβα με κάλεσε στο δωμάτιό του Ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο μίλησε στην εκπομπή Open Weekend για το φλερτ που είχε δεχτεί από τον Δημήτρη Λιγνάδη στο παρελθόν.

Ο νεαρός ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο έργο «8 Λέξεις» έκανε αποκαλύψεις στην Ελένη Τσολάκη για την εποχή που συνεργαζόταν με τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη.

Η ΕΥΘΥΝΗ! Δημήτρης Λιγνάδης: Ο άνθρωπος που τον ΜΕΓΑΛΩΣΕ! Το περιβάλλον,τα παιδικά του χρόνια!

«Δεν ήταν δάσκαλός μου, τον είχα σκηνοθέτη στην πρώτη μου επαγγελματική παράσταση στην Κύπρο. Δεν μίλησα πέρσι, γιατί δεν παρενοχλήθηκα σεξουαλικά. Υπήρχε αυτό το έντονο φλερτ στην πρόβα, συνεχώς με πείραζε. Ευτυχώς δε με επηρέασε τόσο πολύ. Όταν βρίσκομαι με άλλους ηθοποιούς και μιλάμε για την τότε εποχή, μου λένε ότι το αντιμετώπισα πολύ σωστά. Γελούσα, δεν απαντούσα…» ανέφερε αρχικά ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο.

Τζούλιο Φίλιππο Ντ΄ Ερρίκο: ” Ο Δημήτρης Λιγνάδης με προσκάλεσε στο δωμάτιο του”

Ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο συμπλήρωσε λίγο αργότερα πως «μου έλεγε η μητέρα μου να πάω να τον βρω στην Αθήνα, αλλά εγώ ένιωθα πως κάτι πήγαινε λάθος. Δεν ήθελα να συναναστραφώ περισσότερο. Μιλήσαμε αλλά μέχρι εκεί. Το φλερτ συνέβαινε και εκτός. Και το έκανε και σε κάποιους άλλους. Χώρια, μας κάλεσε εμένα και άλλους δύο στο δωμάτιό του, μετά από μία πρόβα. Ανέβηκα, γιατί όταν είσαι και πιο μικρός δε μπορείς να πεις όχι. Δεν έγινε τίποτα ευτυχώς. Δεν ήταν φυσιολογικό. Ένιωσα περίεργα και έτσι έφυγα».