Βάλαμε στην φυλακή τον σπουδαίο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη

Βάλαμε στην φυλακή τον σπουδαίο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη Ο Μάνος Βακούσης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Secret και τη Μαριάνθη Κούνια αναφέρθηκε στο κίνημα #MeToo και στους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται προφυλακισμένοι στις φυλακές Τριπόλεως με βαρύτατες κατηγορίες.

Πυρ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ στον Φιλιππίδη γι 1η φορά! Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ

«Η τοποθέτηση του Γιάννη Μόσχου στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Ελληνικού Θεάτρου, συνδυαστικά με την επιλογή της Κατερίνας Ευαγγελάτου στο Φεστιβάλ Αθηνών. δείχνει ότι υπάρχει από την κυβέρνηση η επιθυμία μιας κοινωνικής κάθαρσης. Βέβαια δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το έργο παλαιότερων καλλιτεχνικών διευθυντών, δηλαδή του Ροντήρη, του Κουν, του Λιβαθινού, του Χατζάκη ή του Λιγνάδη που έκαναν εξαιρετική δουλειά» ανέφερε ο Μάνος Βακούσης

Πρόεδρος του ΣΕΗ: Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου στάθηκε σαν αδερφός

Και πρόσθεσε «Γνώρισα τον Λιγνάδη και ξέρω ότι έχει τεράστια μόρφωση. Συνεργάστηκα τρεις φορές μαζί του. Είχα μαγευτεί από τις σκηνοθεσίες του αλλά δεν ήξερα τίποτα για την προσωπική του ζωή. Αυτές οι απαράδεκτες συμπεριφορές έχουν να κάνουν με την ατομική συνείδηση. Δεν καθαρίζει το τοπίο αν δεν υπάρχει συνείδηση ατομική. Ή επειδή βάλαμε τον κατά τα άλλα σπουδαίο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη στην φυλακή».

Θάλεια Ματίκα για τον Φιλιππίδη: «Αρρωστήσαμε! βιώσει βίαιη συμπεριφορά από σκηνοθέτη»

Ο Μάνος Βακούσης κατέληξε: «Ό,τι γίνεται από φόβο θα γίνει χειρότερο από τα προηγούμενα. Όταν κάποιος φοβάται, επειδή η φύση του ανθρώπου είναι δαιμόνια, θα βρεις νέους τρόπους να βιάσει. Αν δεν καθαρίσει το τοπίο της συνείδησής μας, δεν γίνεται τίποτα».

Βάλαμε στην φυλακή τον σπουδαίο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη 

Αρέσει σε %d bloggers: