freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Βαλάντης (τραγουδιστής) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Βαλάντης (πλήρες ονοματεπώνυμο: Χρυσοβαλάντης Αυγενικός, γενν. Ρόδος, 16 Δεκεμβρίου 1975) είναι Έλληνας τραγουδιστής.

Bαλάντης: Αυτά είναι τα χρήματα που πήρε για να μπει στο Survivor

Βιογραφία
Γεννήθηκε στη Ρόδο και από πολύ μικρός ξεκίνησε να μαθαίνει μουσική και συγκεκριμένα ακορντεόν και λαούτο. Στα 18 του χρόνια φεύγει προκειμένου να πάει στην Αθήνα για να φοιτήσει στο ΤΕΙ Αισθητικής. Το 1994 καταφέρνει να ανέβει στην πίστα του νυχτερινού κέντρου «Romeo», λόγω της συνεχούς έφεσης που είχε στην μουσική. Εκεί γνωρίζεται με τον μαέστρο και συνθέτη Τάκη Μπουγά, αλλά και με τον στιχουργό Πάνο Φαλάρα, οι οποίοι εντυπωσιάζονται από το ταλέντο του και τον πηγαίνουν στη δισκογραφική εταιρεία «ΜΙΝΟΣ – Ε.Μ.Ι», με την οποία υπογράφει συμβόλαιο. Έτσι, το 1995 κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Σε ζητώ στα σινεμά», ο οποίος γίνεται μεγάλη επιτυχία.

Βαλάντης! Το ΕΠΙΚΟ… χούφτωμα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Τα τραγούδια σταδιακά βελτιώνονται ποιοτικά και γίνονται πετυχημένα εμπορικά. Την ίδια χρονιά ο Βαλάντης ξεκινά τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο «Ποσειδώνιο» μαζί με τον Αντύπα, τον Λάμπη Λιβιεράτο, την Άντζελα Δημητρίου και τη Στέλλα Γεωργιάδου. Στη συνέχεια ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη, όπου για δύο χρόνια εμφανίζεται στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή, του Γιώργου Αλκαίου, της Έφης Σαρρή και της Σαμπρίνας στο νυχτερινό μαγαζί «Θέατρο».

Βαλάντης (τραγουδιστής) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Βαλάντης (τραγουδιστής) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

 

Η δεύτερη δισκογραφική δουλειά του Βαλάντη έχει τίτλο «Στο Ασανσέρ» και πουλάει γύρω στα 45.000 αντίτυπα. Την καλοκαιρινή σεζόν του 1998 εμφανίζεται ξανά στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής «Ποσειδώνιο», μαζί με τους Ελένης Καρουσάκη, Γιάννη Πλούταρχο και Πάνο Κιάμο. Ενώ αμέσως μετά ο Βαλάντης επιστρέφει στη συμπρωτεύουσα όπου ξεκινά τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό μαγαζί «Άστρα». Το τέταρτο cd του κυκλοφορεί το 2000 και φέρει τον τίτλο «Γύρισα τον χρόνο πίσω».

Βαλάντης (τραγουδιστής) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Βαλάντης κατά Μυριέλλας: «Είμαι παλαιών αρχών, δεν μου αρέσει να κοροϊδεύεις έναν άντρα»

Δισκογραφία
Έτος Άλμπουμ Λοιπές πληροφορίες
1995 Ερωτικές Παγίδες Lyra
1997 Σε Ζητώ Στα Σινεμά Minos
1998 Στο Ασανσέρ Minos
1999 Δακρύζει Απόψε Το Φεγγάρι Minos
2001 Γύρισα Τον Χρόνο Πίσω Minos
2002 Ομολογώ Minos
2003 Θα Σε Σκέφτομαι Minos-EMI
2005 Κράτα Με Minos-EMI
2006 Μέχρι Την Άκρη Του Κόσμου Virus Music
2010 Μόνος Μου Την Πάλεψα Simply Recordings

Βαλάντης (τραγουδιστής) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Βαλάντης! Θετικός στον κορονοϊό για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα

Συλλογές
Έτος Τίτλος Λοιπές πληροφορίες
2006 Best Of Minos-EMI
2007 14 Μεγάλα Τραγούδια EMI
DVD-δίσκους
Έτος Τίτλος Λοιπές πληροφορίες
2005 Βαλάντης (1997-2005) ‎(DVD, Comp) Minos-EMI

Βαλάντης (τραγουδιστής) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Βαλάντης παιδιά! ”Πρόσεχε τα νεύρα σου, θα εκτεθείς”

Singles & EPs
Έτος Τίτλος Λοιπές πληροφορίες
2011 Χάνομαι Simply Records
2012 Πού Να Είσαι Τώρα Simply Records
2013 Μην Αστοχήσεις Simply Records
2013 Θα Δείς Panik Records
2013 Μείνε Simply Records
2014 Φταίει Ο Έρωτας Simply Records
2015 Στα Διεγραμμένα Sonar Music

Βαλάντης (τραγουδιστής) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Βαλάντης (τραγουδιστής) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Βαλάντης – Γιώργος Λάγιος: Ο τραγουδιστής πάει στα δικαστήρια τον πρώην σύντροφο της Ταραμπάνκο

2015 Όσα Ορκίστηκες BEAT Records
2016 Σ’ Ένα Τραγούδι Heaven Music
2016 Χτύπα Heaven Music
2017 Τρείς Ζωές Heaven Music
2017 Το Άλλο Μου Μισό Heaven Music

2018 Αυτή Τη Φορά Heaven Music
2018 Αρκεί Heaven Music
2018 15 Heaven Music
2019 Απωθημένα Digital Ray Records
2021 Τότε Heaven Music
2021 Σε Όλα Μαζί Heaven Music
2022 Άστο Heaven Music

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner