Βαλέρια Λάτσιου: Πως είναι ΣΗΜΕΡΑ η εικόνα της δεύτερης πεντάμορφης ΚΟΡΗΣ της Ελένης Μενεγάκη

Βαλέρια Λάτσιου Πως είναι ΣΗΜΕΡΑ η εικόνα της δεύτερης πεντάμορφης ΚΟΡΗΣ της Ελένης Μενεγάκη

Βαλέρια Λάτσιου: Πως είναι ΣΗΜΕΡΑ η εικόνα της δεύτερης πεντάμορφης ΚΟΡΗΣ της Ελένης Μενεγάκη. H Bαλέρια Λάτσιου πριν λίγες μέρες έγινε 13 χρονών και είδαμε πως όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει στην κούκλα μαμά της, την Ελένη Μενεγάκη!

Και μπορεί να λένε ότι η μικρότερη κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου της μοιάζει περισσότερο από όλα τα παιδιά, όμως η ομοιότητα της Βαλέριας με την παρουσιάστρια είναι εκπληκτική!

ΒΑΛΕΡΙΑ ΛΑΤΣΙΟΥ! Η ΗΛΙΚΙΑ, ΤΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΤΑ…ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΗΣ!

Το τρίτο κατά σειρά παιδί που απέκτησαν η παρουσιάστρια και ο άλλοτε ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος έγινε 14 ετών και είναι ένα πανέμορφο κορίτσι φτυστό η Ελένη Μενεγάκη!

Βαλέρια Λάτσιου Πως είναι ΣΗΜΕΡΑ η εικόνα της δεύτερης πεντάμορφης ΚΟΡΗΣ της Ελένης Μενεγάκη

Η Βαλέρια Λάτσιου είναι ένα ήσυχο αλλά και παραπονιάρικο κορίτσι, λατρεύει τα social media και όπως είχε αποκαλύψει η Ελένη διαβάζει και τη μικρότερη αδερφή της, τη Μαρίνα!

Η 13χρονη κόρη της δείχνει να είναι δεινή χρήστης των social media και όπως είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια σε παλιότερες δηλώσεις της μέσα από την εκπομπή της η Βαλέρια ήταν εκείνη που την είχε μάθει να κάνει Insatgram Stories, γεγονός που αποδεικνύει ότι τα πάει αρκετά καλά με την τεχνολογία.

Βαλέρια Λάτσιου: Εγινε 14 και είναι ολόιδια η Ελένη Μενεγάκη

Η Βαλέρια Λάτσιου είναι το μοναδικό παιδί της Ελένης που έχει πάρει τα μάτια της, τη μύτη της και τα σαρκώδη χείλη της… Μεγαλώνει και μοιάζει στην Ελένη και τρανή απόδειξη οι πέντε παρακάτω φωτογραφίες της Βαλέριας Λάτσιου!