Βάνα Μπάρμπα: Δεν μετανιώνω για όσα είπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Βάνα Μπάρμπα απάντησε στα σχόλια που έγιναν στα social media, με αφορμή το ατύχημα που είχε στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, αλλά και στις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει διάφορες δηλώσεις της.Η ηθοποιός μίλησε για τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις της για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ όπως είπε δεν μετανιώνει για ό,τι έχει πει στο παρελθόν, δηλώνοντας ανακουφισμένη που η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης.
Τι είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη «Δεν μετανιώνω για πράγματα που έχω πει μέσα από την καρδιά μου. Όχι δεν μετανιώνω. Είμαι πολύ χαρούμενη που αυτή η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Είμαι σίγουρη ότι θα δούμε πολλά πράγματα μέσα σε λίγο καιρό, είμαι σίγουρη ότι θα λάμψει η αλήθεια», είπε η Βάνα Μπάρμπα, μιλώντας στο «Πρωινό» του Αnt1. 
«Η Δικαιοσύνη ξέρει τι κάνει. Εμείς από πού κι ως πού είμαστε συνέχεια κριτές των πάντων. Μέσα από όλα αυτά τα προβλήματα που έχουμε, βγάζουμε μια εμπάθεια πολλές φορές. Όταν βγει η απόφαση της Δικαιοσύνης, τότε μπορούμε να μιλήσουμε», διευκρίνισε. 

https://freegossip.gr/