Βανδή – Νικολαίδης: ΤΟ ΤΕΛΟΣ! Πως έφτασαν στο…ΔΙΑΖΥΓΙΟ!

Βανδή – Νικολαίδης: ΤΟ ΤΕΛΟΣ! Πως έφτασαν στο…ΔΙΑΖΥΓΙΟ! Είναι φρέσκια, φρεσκότατη η είδηση! Ακολουθεί όπως ξέρετε μια μακρά ιστορία με φήμες έως και όργια φημών. Το αγαπημένο γοητευτικό και αναμφισβήτητα λαμπερό ζευγάρι ξέρονατς καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας δεν θέλει να γίνεται “δόλωμα”. Απεναντίας, προστατεύει με μεγάλη μαεστρία την εικόνα του. Το κάνει, έτσι όπως του υποδεικνύουν πρώτον ο χαρακτήρας του και δέυτερον και ίσως περισσότερο, η μακρόχρονη πια και τεράστια εμπειρία του σε θέματα δημοσιότας.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΞΥΝΕΙ ΠΛΗΓΕΣ: Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ.

Κανείς δεν ξέρει στην πραγματικότητα πια είναι ακριβώς η σχέση του Νέτμη Νικολαίδη και της Δέσποινας Βανδή.

Νομίζουμε μάλιστα πως κατάκαιρούς και οι ίδιοι, θα μπερδεύονται. Γεγονός πάντως είναι πως η Δέσποινα κυρίως – αφού ο Ντέμης μιλά πολύ πιο σπάνια – αφήνει προς τα έξω να βγαίνουν οι…ΕΙΚΟΝΕΣ μια σχέσης που εκείνη επιλέγει.

Η αλήθεια που εμείς γνωρίζουμε ζώντας έξω από το σπίτι τους φυσικά, είναι πως ο Ντέμης είναι τόσο απασχολημένος και η Δέσποινα επίσης, που νομίζουμε δεν συναντιούνται σχεδόν ποτέ και όυταν αυτό συμβεί, μας μοιάζει σαν μια τυχαία συνάντηση με τον …γείτονα!

Δέσποινα Βανδή: ”Το πάθος, λοιπόν, να συμφωνήσουμε, εξατμίζεται.”

Πάει καιρός που θα εμφανιστούν μαζί αλλά αυτό φυσικά δεν είναι δείγμα σε καμμία περίπτωση και καταντά ανέκδοτο να το συζητάμε πια.

Οι πληροφορίες λοιπόν θέλουν να βρίσκονται – δεν θα πούμε υπό διάλυση ή άλλες τέτοιες πιο ‘ζόρικες’ φράσεις.

Θα πούμε πως τώρα οι πληροφορίες τους θέλους ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ…ΕΝΤΕΛΩΣ!

Το…διαζύγιο δεν είναι κάτι που σε αγχώνει ή που έχει λόγο να το συζητάς, αν δεν προκύψει ανώτερη…βία!

Διαβάστε ακόμα τι έχει πει σε συνέντευξη της:Δέσποινα Βανδή για Ντέμη Νικολαΐδη: ”Το σεξ κάποια στιγμή εξατμίζεται.” Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό Gala και στον Δημήτρη Δανίκα, η Δέσποινα Βανδή.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον άντρα της ζωή της, Ντέμη Νικολαΐδη με τον οποίο μετρούν 19 χρόνια κοινής ζωής.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο, δημιουργώντας έτσι μια όμορφη οικογένεια.

«Όταν πρωτογνώρισα τον Ντέμη πρέπει να παραδεχθώ ότι με τρόμαξε.

Με τρόμαξε η προσωπικότητά του. Εξέπεμπε άφθονο δυναμισμό.

Αυτός ο δυναμισμός με ανάγκασε, εκ των πραγμάτων, να τον προσεγγίσω σιγά- σιγά. Να τον ακουμπάω προσεκτικά. Πώς να σου εξηγήσω; Δεν ήταν φόβος, αλλά ας πούμε δέος.

Κάπως έτσι προχωρήσαμε.Στην αρχή με λίγα αγκαλιάσματα. Αργότερα με περισσότερα.

Στο τέλος ολοκληρωτικά. Αυτά τα “μπαμ” τις περισσότερες φορές καταλήγουν και “μπουμ”.

Στην αρχή λατρείες. Και στη συνέχεια “άντε γεια”. Στη δική μας περίπτωση μετρά είκοσι χρόνια.

Σου κάνει;», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή και συνέχισε: «Θα στο πω και διαφορετικά. Το σεξ κάποια στιγμή εξατμίζεται.

Εξαρτάται από το ζευγάρι.

Το πάθος, λοιπόν, να συμφωνήσουμε, εξατμίζεται. Όταν λέω πάθος, εννοώ η “τύφλωση”. Αυτό λένε και οι έρευνες και η ανθρώπινη εμπειρία.

Στην αρχή “βλέπεις”, αλλά παραβλέπεις. “Θα αλλάξει”, λες από μέσα σου. Στη συνέχεια “βλέπεις” καλύτερα.

Εκεί λοιπόν θα αποδειχθεί η αντοχή του θαυμασμού σου. Θέλω να πω ότι όσο ο χρόνος περνάει τόσο περισσότερο ωριμάζει το αίσθημα σαν το παλιό κρασί.

Και τόσο περισσότερες μυρωδιές βγάζει. Το αίσθημα το ανιδιοτελές, το καθαρό το γνήσιο».

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.