Βανδή – Νικολαίδης: ΤΟ ΤΕΛΟΣ! Πως έφτασαν στο…ΔΙΑΖΥΓΙΟ!

Βανδή – Νικολαίδης: ΤΟ ΤΕΛΟΣ! Πως έφτασαν στο…ΔΙΑΖΥΓΙΟ!

Βανδή – Νικολαίδης: ΤΟ ΤΕΛΟΣ! Πως έφτασαν στο…ΔΙΑΖΥΓΙΟ! Είναι φρέσκια, φρεσκότατη η είδηση! Ακολουθεί όπως ξέρετε μια μακρά ιστορία με φήμες έως και όργια φημών. Το αγαπημένο γοητευτικό και αναμφισβήτητα λαμπερό ζευγάρι ξέρονατς καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας δεν θέλει να γίνεται “δόλωμα”. Απεναντίας, προστατεύει με μεγάλη μαεστρία την εικόνα του. Το κάνει, έτσι όπως του υποδεικνύουν πρώτον ο χαρακτήρας του και δέυτερον και ίσως περισσότερο, η μακρόχρονη πια και τεράστια εμπειρία του σε θέματα δημοσιότας.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΞΥΝΕΙ ΠΛΗΓΕΣ: Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ.

Κανείς δεν ξέρει στην πραγματικότητα πια είναι ακριβώς η σχέση του Νέτμη Νικολαίδη και της Δέσποινας Βανδή.

Νομίζουμε μάλιστα πως κατάκαιρούς και οι ίδιοι, θα μπερδεύονται. Γεγονός πάντως είναι πως η Δέσποινα κυρίως – αφού ο Ντέμης μιλά πολύ πιο σπάνια – αφήνει προς τα έξω να βγαίνουν οι…ΕΙΚΟΝΕΣ μια σχέσης που εκείνη επιλέγει.

Η αλήθεια που εμείς γνωρίζουμε ζώντας έξω από το σπίτι τους φυσικά, είναι πως ο Ντέμης είναι τόσο απασχολημένος και η Δέσποινα επίσης, που νομίζουμε δεν συναντιούνται σχεδόν ποτέ και όυταν αυτό συμβεί, μας μοιάζει σαν μια τυχαία συνάντηση με τον …γείτονα!

Δέσποινα Βανδή: ”Το πάθος, λοιπόν, να συμφωνήσουμε, εξατμίζεται.”

Πάει καιρός που θα εμφανιστούν μαζί αλλά αυτό φυσικά δεν είναι δείγμα σε καμμία περίπτωση και καταντά ανέκδοτο να το συζητάμε πια.

Οι πληροφορίες λοιπόν θέλουν να βρίσκονται – δεν θα πούμε υπό διάλυση ή άλλες τέτοιες πιο ‘ζόρικες’ φράσεις.

Θα πούμε πως τώρα οι πληροφορίες τους θέλους ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ…ΕΝΤΕΛΩΣ!

Το…διαζύγιο δεν είναι κάτι που σε αγχώνει ή που έχει λόγο να το συζητάς, αν δεν προκύψει ανώτερη…βία!

Διαβάστε ακόμα τι έχει πει σε συνέντευξη της:Δέσποινα Βανδή για Ντέμη Νικολαΐδη: ”Το σεξ κάποια στιγμή εξατμίζεται.” Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό Gala και στον Δημήτρη Δανίκα, η Δέσποινα Βανδή.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον άντρα της ζωή της, Ντέμη Νικολαΐδη με τον οποίο μετρούν 19 χρόνια κοινής ζωής.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο, δημιουργώντας έτσι μια όμορφη οικογένεια.

«Όταν πρωτογνώρισα τον Ντέμη πρέπει να παραδεχθώ ότι με τρόμαξε.

Με τρόμαξε η προσωπικότητά του. Εξέπεμπε άφθονο δυναμισμό.

Αυτός ο δυναμισμός με ανάγκασε, εκ των πραγμάτων, να τον προσεγγίσω σιγά- σιγά. Να τον ακουμπάω προσεκτικά. Πώς να σου εξηγήσω; Δεν ήταν φόβος, αλλά ας πούμε δέος.

Κάπως έτσι προχωρήσαμε.Στην αρχή με λίγα αγκαλιάσματα. Αργότερα με περισσότερα.

Στο τέλος ολοκληρωτικά. Αυτά τα “μπαμ” τις περισσότερες φορές καταλήγουν και “μπουμ”.

Στην αρχή λατρείες. Και στη συνέχεια “άντε γεια”. Στη δική μας περίπτωση μετρά είκοσι χρόνια.

Σου κάνει;», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή και συνέχισε: «Θα στο πω και διαφορετικά. Το σεξ κάποια στιγμή εξατμίζεται.

Εξαρτάται από το ζευγάρι.

Το πάθος, λοιπόν, να συμφωνήσουμε, εξατμίζεται. Όταν λέω πάθος, εννοώ η “τύφλωση”. Αυτό λένε και οι έρευνες και η ανθρώπινη εμπειρία.

Στην αρχή “βλέπεις”, αλλά παραβλέπεις. “Θα αλλάξει”, λες από μέσα σου. Στη συνέχεια “βλέπεις” καλύτερα.

Εκεί λοιπόν θα αποδειχθεί η αντοχή του θαυμασμού σου. Θέλω να πω ότι όσο ο χρόνος περνάει τόσο περισσότερο ωριμάζει το αίσθημα σαν το παλιό κρασί.

Και τόσο περισσότερες μυρωδιές βγάζει. Το αίσθημα το ανιδιοτελές, το καθαρό το γνήσιο».

Previous ArticleNext Article

ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ με το διαζύγιο ο Κρατερός Κατσούλης: ”Αυτό είναι υπέροχο.”

ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ με το διαζύγιο ο Κρατερός Κατσούλης: ''Αυτό είναι υπέροχο.''

ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ με το διαζύγιο ο Κρατερός Κατσούλης: ”Αυτό είναι υπέροχο.” «Το ότι κάναμε μαζί τηλεόραση δεν έχει καμία σχέση με το διαζύγιο. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί στους άλλους, είχαμε δικά μας θέματα

Χαμός με τον Κρατερό Κατσούλη: Με ποια ΚΑΛΛΟΝΗ γίνεται…ΖΕΥΓΑΡΙ!

Δεν θεωρώ ότι ήταν μία ατυχής κατάληξη. Με πολλή αγάπη και πολύ σεβασμό ο ένας στον άλλο και κυρίως, στα παιδιά και την οικογένειά μας αποφασίσαμε έναν άλλο τρόπο ζωής. Αυτό είναι υπέροχο. Η προσωπική μου ζωή είναι να ακούω τη σκέψη μου, να ξαναβρώ φίλους και τα παιδιά», ανέφερε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Κρατερός Κατσούλης: Η Κατερίνα Καραβάτου και το πρόβλημα υγείας του.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε αναφορικά με το πρόβλημα υγείας του: «Η κατάσταση της υγείας μου ήταν μία τεράστια καμπάνα. Ήταν η αρχή για να συνειδητοποιήσω πως η υγεία μας είναι πάνω από όλα. Από τότε αποφάσισα να κάνω αυτά που θέλω.

Κατερίνα Καραβάτου βιογραφικό και νέα σχέση! Ο νέος άνδρας στη ζωή της μετά τον Κρατερό Κατσούλη

Έρχεται μία ημέρα που σου λέει “έκανες αυτά που ήθελες;”. Είναι ωραίο να αναρωτηθούμε γιατί κάνουμε κάτι άλλο από αυτό που αγαπάμε».

 

ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ με το διαζύγιο ο Κρατερός Κατσούλης: ''Αυτό είναι υπέροχο.''

Ελένη Μενεγάκη: ”Τα παιδιά μου δεν πάνε στα ίδια σχολεία με τα παιδιά σας”

Ελένη Μενεγάκη: ''Τα παιδιά μου δεν πάνε στα ίδια σχολεία με τα παιδιά σας''

Ελένη Μενεγάκη: ”Τα παιδιά μου δεν πάνε στα ίδια σχολεία με τα παιδιά σας” Την χθεσινή “αγωνία” των παιδιών της θέλησε να μοιραστεί σήμερα με τους συνεργάτες της η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως χθες, με το που γύρισε σπίτι της έπεσαν όλοι πάνω της να της πούνε πως λόγω κακοκαιρίας δε λειτουργεί το wi-fi.

Τρόμος για την Ελένη Μενεγάκη: Η τρομακτική εμπειρία από την πλημμύρα στην Άνδρο

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως στην αρχή τα παιδιά της παρουσίασαν ως πρόβλημα το ότι δε θα μπορούν να συμμετάσχουν σήμερα στην τηλεκπαίδευση και θα χάσουν το μάθημα ενώ μετά της είπαν ότι χωρίς το wi-fi δε μπορούν να μιλήσουν ούτε με τους φίλους τους ούτε να δουν τις ταινίες που θέλουν,

 

 

«Να ρωτήσω κάτι που δε το ξέρω γιατί τα παιδιά μου δεν πάνε στα ίδια σχολεία με τα παιδιά σας, κάνανε σήμερα μάθημα μέσω wi-fi; Τα δικά μου κάνανε. Το λέω γιατί πήγα χθες σπίτι και με πιάσανε όλοι. Το πρώτο πράγμα που μου είπαν είναι ότι δεν έχουμε wi-fi. Ε, καλά λέω και εγώ τι έγινε, “πως αύριο θα πρέπει να κάνουμε μάθημα από το internet” μου λένε. Εντάξει λέω ρε παιδιά, μέχρι αύριο θα δούμε.

Ελένη Μενεγάκη: Ο Γιώργος Παπακώστας και τα Burger του

Όχι μου λένε, δε λειτουργεί τίποτα. Αφού όλα λειτουργούν στο σπίτι λέω και εγώ αλλά μου είπαν ότι δε λειτουργεί τίποτα με wi-fi, δε μιλάμε με τους φίλους μας, δεν παίζει το netflix… Είπα και εγώ τέτοια αγωνία για το wi-fi και το μάθημα…» είπε η παρουσιάστρια.

 

Ελένη Μενεγάκη: ''Τα παιδιά μου δεν πάνε στα ίδια σχολεία με τα παιδιά σας''

 

Ελένη Μενεγάκη: Η ΑΛΗΘΕΙΑ! Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΥΨΟΣ και το ΣΩΜΑ που ΚΑΘΗΛΩΝΕΙ