PAPARAZZIΔημοφιλή

Βανδή σοκ με ΠΡΟΣΩΠΟ της! ΚΑΤΑΡΑ ή ΑΠΕΙΛΗ στον παπαράτσο;

Ποιος ξέρει αν αξίζουμε να βλέπουμε ακόμα το φως της μέρας; Η Δέσποινα Βανδή! Το περιστατικό συνέβει στην είσοδο του “Άλσους” καλοκαίρι, μπροστά σε κόσμο φυσικά. 

Θα μπορούσε δικαιολογημένα, κάποιος που δεν ξέρει, να σκεφτεί, πως μάλλον, ένας παπαράτσο, έκανε μεγάλο κακό στη Δέσποινα Βανδή και γι’ αυτό τον καταριέται ή τον απειλεί. Θα μπορούσε επίσης, κάποιος πιο “μέσα” στην πραγματικότητα, να πει απλά, πως…ΤΟΣΟ έχει ΘΟΛΩΣΕΙ η Δέσποινα.

Δεν ξέρω, αλλά η λογική μου ακόμα και η…κοινή λογική που δεν εμπιστεύομαι, λέει πως όσο κακό και και να σου έχει κάνει κάποιος, δεν γίνεσαι ίδιος μ’ αυτόν, δεν εύχεσαι τα ..χειρότερα. Άσε που, αν τόσο καιρό, πέθαιναν οι…κακοί, εδώ θα ήταν ο παράδεισος.

Μια γυναίκα σπουδαγμένη όπως η Δέσποινα η οποία μας πληροφορεί με κάθε ευκαιρία για τις σπουδές της, δεν θα πρέπε να σκέφτεται έτσι, ούτε να φέρεται έτσι. Μια γυναίκα με καθαρό μυαλό, θα πρεπε να ήταν μεγαλόψυχη. Τόσο μεγαλόψυχη και κουλ, όσο προσπαθεί να μας δείξει στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

Επειδή εσείς τώρα σαν αναγνώστες που δεν ξέρετε, δεν συνδυάζετε αυτά που σας λέω και πρέπει και γρήγορα να καταλάβετε για να μη χάνετε τον χρόνο σας με γρίφους, θα σας θυμήσω το εξής: Πολλοί γονείς δεν εύχονται κακό ούτε στο χειρότερο εχθρό τους.

Τι κακό όμως μπορεί στην ουσία να χει κάνει ένας παπαράτσο στη Βανδή; Τι σχέση μπορεί να έχει με το…κακό στη ζωή της ένας παπαράτσο; Την τράβηξε φωτογραφία που δεν της άρεσε; Δεν της πήρε την άδεια για το ποια καρέ να δημοσιεύσει; Το ότι έγραψε πως δεν έχει φωνή καλή η Βανδή; Μη κοπιάζεις. Ρητορικά τα ερωτήματα.

Αν υπήρχε κάποιο γεγονός ως εξήγηση στο μένος της Βανδή, δεν υπήρχε περίπτωση να μην το γνώριζες ξαναλέμε! Αλλά το σημαντικότερο ερώτημα: Είναι χειρότερο το επάγγελμα του παπαράτσο από κείνο της τραγουδίστριας στα μπουζούκια; Ποιος είναι επηζήμιος στον πλησίον του; Ο φωτογράφος που φωτογραφίζει τραγουδίστριες ή εκείνες που ΖΟΥΝ από το ΠΟΣΟ θα ΜΕΘΥΣΕΙ ο πελάτης, πόσο θα ΠΙΕΙ, πόσα ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ θα ΠΕΤΑΞΕΙ στα πόδια τους…το ΚΟΡΟΙΔΟ;

Ποιανού το επάγγελμα είναι χειρότερο; Βγαίνει και μας κουνιέται και αυτό το λέει …τέχνη; Προσφέρει κοινωνικές υπηρεσίες η Δέσποινα; Προάγει τον πολιτισμό τα ήθη και τα έθιμα; Μας βάζει να…φιλοσοφήσουμε; Διασκεδάστρια μας είναι!

Αυτά τα ολίγα…ερωτήματα, επειδή οι περισσότερες δεν κοιτούν καθρέπτη και νομίζουν πως είναι από άλλο πλανήτη. Η μοναδική απάντηση που μπορείς να τους δώσεις, είναι να τις ρωτήσεις, τι είδους είναι η δουλειά που κάνουν!

Η στιγμή που η Δέσποινα μπαίνει στο “Άλσος”. Δευτερόλεπτα μετά, θέτει στο φωτογράφο την…απορία της.

Βασικά, με όλα αυτά που συναντάμε στην καθημερινότητα μας, έχουμε μπόλικο υλικό να …καταθέτουμε σαν…αδικημένοι. Τι πιο ενδιαφέρον όμως να σας λέμε απλά τι συναντάμε εμείς καθημερινά; Ούτε το ρόλο του κατατρεγμένου θέλουμε! Ούτε αλήθεια είναι πως οι σχέσεις διασήμων με ρεπόρτερ – φωτογράφους είναι κακές. Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο.

Χαλάνε όμως οι σχέσεις αυτές, αν ΔΕΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΟΛΑΚΙΕΣ. Οτιδήποτε άλλο, εκτός από κολακίες, αποτελεί για τους καλλιτέχνες, “επίθεση”. Κριτική ή άποψη, δεν γνωρίζουν τι πάει να πει. Για άποψη, ούτε κουβέντα. Δεν δικαιούσε!

Το να γράψεις πως πιστεύεις τη Βανδή για ατάλαντη, δεν είναι άποψη. Είναι εμπάθεια, κακία, κομπλεξισμός. Σίγουρα υπάρχουν και αυτά, αλλά υπάρχουν παντού και σε τεράστιες ποσότητες. Σε όλους τους χώρους. Εμείς οι ίδιοι, δεν παίρνουμε το μέρος δημοσιογράφων σχεδόν ποτέ, επειδή σχεδόν πάντα, διαφωνούμε με τις επιλογές τους.

Δεν ανήκουμε σε καμιά μεριά.

Αναγκαστικά, αλλά και με χαρά, πολλές φορές, ερχόμαστε στο…ευχάριστο δίλλημα, αν πρέπει να γράψουμε κάτι ή όχι! Όπως είδατε, από το χρονικό διάστημα που πέρασε, κάποιες φορές, σκεφτόμαστε για πολύ…

Υ.Γ. Δεν νομίζουμε να ζητήσαμε ποτέ από τη Δέσποινα να μην τραγουδήσει…

Tags

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close