Δημοφιλή

Βανδή – Θεοδωρίδου: ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ για ΠΕΝΗΝΤΑΡΕΣ

Οι τραγουδίστριες που μπορείς να τις πεις και νέας “κοπής”. Βλέπετε, είναι τόσο σύγχρονες σε όλα τους που καμία σχέση δεν έχουν με τις παλιότερες, οι οποίες έδιναν την εντύπωση – ακόμα και αν δεν το ήθελαν, πως παραδίδονται στον χρόνο και όχι μόνο.

Βανδή – Θεοδωρίδου: Οι διαφορές!

Έτσι κι αλλιώς, ο χρόνος είναι ανίκητος, αλλά το θέμα αυτό, που “βασανιζει” άπαντες, λες και βρίσκει εκτόνωση στις φωτογραφίες διασήμων που μεγαλώνουν, όπως βεβαίως, μεγαλώνουμε όλοι μας. Λες και όταν βλέπεις κάποιον άλλο και μάλιστα διάσημο, λες και γίνεται “πιο εύκολο” το να μεγαλώνεις.

Έχουν – και το ξέρετε πολύ καλά –  μακράν περισσότερο ενδιαφέρον, οι φωτογραφίες των διασήμων, όταν είναι  άφτιαχτες, απείραχτες, χωρίς ρετούς!… σε αντίθεση με κείνες που θέλουν οι ίδιες να σας σερβίρουμε.

Πάντως εκείνο που παρατηρούμε προσέχοντας τις δύο πετυχημένες τραγουδίστριες που βρίσκονται μάλιστα στην ίδια περίπου ηλικία, είναι οι διαφορές τόσο στον τρόπο ζωής όλα αυτά τα χρόνια, όσο και στο αποτέλεσμα που έχει πάνω τους.

Μπορείτε να πείτε τη γνώμη σας, λαμβάνοντας βέβαια υπ’ όψιν πως το ξενύχτι λόγω επαγγέλματος, είναι κοινός παρανομαστής!

Tags

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε παιδιά μας δουλεύετε αφού κ στις δικές σας φώτο ρετουσαρισμενες είναι.. Η βανδη έχει στο instagram ταγκαρισμενες φώτο που είναι τίγκα στις ρυτίδες γύρω από τα μάτια κ εδώ δεν έχει τίποτα

  2. Ευτυχώς που υπάρχουν οι παπαράτσι και τις φωτογραφίζουν χωρίς το φτιασίδωμα γιατί το δούλεμα πάει σύννεφο, πόσο όμορφες και νέες διατηρούνται.Ακόμη και οι σέλφις τους, οι τάχα φυσικές, έχουν χίλια φίλτρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close