Βαρβάρα Καλογέρη: Η γιατρός του Nomads αποκαλύπτει όλα όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες

0

H Βαρβάρα Καλογέρη είναι η γιατρός που βλέπουμε στο Nomads. Είναι ο άνθρωπος που περιποιείται τους παίκτες όταν χτυπούν και τους φροντίζει όταν τραυματίζονται.

Από τις Φιλιππίνες όπου και βρίσκεται για χάρη του reality επιβίωσης, μίλησε στην Espresso και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Για έναν γιατρό το να παρέχει πρώτες βοήθειες σε αυτές τις δύσκολες καιρικές συνθήκες είναι πραγματικά μια πρόκληση. Έχει χρειαστεί πολλές φορές, για παράδειγμα, υπό καταρρακτώδη βροχή, με χαμηλή ορατότητα και κουβαλώντας έναν βαρύ ιατρικό σάκο, να φτάσω στην παραλία περπατώντας μια μεγάλη απόσταση, για να εξετάσω διαγωνιζόμενο με πυρετό σε ένα κατάλυμα όπου μπαίνει νερό από παντού»

Η παθολόγος συνέχισε λέγοντας: «Kάθε φορά που τραυματίζεται κάποιος παίκτης ή παίκτρια, μέχρι να επιβεβαιώσω ότι είναι διαχειρίσιμο το περιστατικό, υπάρχει ένα εύλογο άγχος καθότι και οι συνθήκες στις οποίες καλούμαι να εξασκήσω με το επάγγελμά μου είναι ιδιαίτερα δύσκολες τόσο από άποψη καιρό όσο και από άποψη ιατροφαρμακευτικού υλικού».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Άλλαξε ΣΕΛΙΔΑ, ΕΔΩ!