Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Το Νο1 μαγκαζίνο στο ίντερνετ

Βασιλική Μιλλούση ηλικία: Ο προβληματισμός για τη ΠΙΠΕΡΑΤΗ διαφορά ηλικίας με τον Λευτέρη Πετρούνια Άραγε πώς είναι δυο φίλοι, που σίγουρα θα έχουν μοιραστεί προσωπικές τους στιγμές, να γίνονται ζευγάρι και παράλληλα να μπορούν να κρατήσουν τις ισορροπίες, από την άποψη ότι ήξεραν πολλά πράγματα ο ένας για τη ζωή του άλλου;

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Λευτέρης Πετρούνιας ΕΣΚΙΣΕ

«Η αλήθεια είναι πως έχουμε μοιραστεί πολλά πράγματα για τις ζωές μας και τις προηγούμενες σχέσεις μας. Αυτό, όμως, δεν στάθηκε ποτέ αφορμή για να παρεξηγηθούμε. Από τη στιγμή που αποφασίσαμε πως είμαστε μαζί, η φιλική σχέση που είχαμε και οι εκμυστηρεύσεις μας δεν θα στέκονταν εμπόδιο. Και οι δυο είχαμε ως αρχή το εξής: Είμαστε μαζί και η ζωή μας ξεκινάει από εδώ και πέρα. Δεν αφήσαμε τίποτα να μπει ανάμεσα μας και με μεγάλο σεβασμό στο παρελθόν προχωρήσαμε με κοινό στόχο την ευτυχία μας» λέει με ειλικρίνεια.

ΛΕΥΤΈΡΗΣ ΠΕΤΡΟΎΝΙΑΣ: Η ΕΠΊΣΗΜΗ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ

Όπως με ειλικρίνεια απαντάει και για τη μικρή διαφορά ηλικίας που έχουν.

«Στην αρχή είχα έναν μικρό προβληματισμό και αυτό οφείλεται στη φιλική σχέση που είχαμε πριν. Όσο, όμως, τον γνώριζα καλύτερα, έβλεπα τον δυναμισμό που είχε σε όλο του το μεγαλείο. Όπως είναι leader στον αθλητισμό, έτσι είναι και στις σχέσεις με τους δικούς του ανθρώπους. Μπαίνει πάντα μπροστά για να τους προστατεύσει και να τους βοηθήσει. Νιώθεις ασφάλεια άμα τον έχεις κοντά σoυ.

Όταν ξεκίνησε η σχέση μας, ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένη μαζί του, οπότε ο οποιοσδήποτε προβληματισμός εξαφανίστηκε εντελώς. Ύστερα από έξι χρόνια που είμαστε μαζί, εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένη. Και αυτός ο έρωτας που νιώθω έχει γίνει ακόμα πιο βαθύς και ουσιαστικός».

Λευτέρης Πετρούνιας για τη μη μετάδοση από την ΕΡΤ: “Θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο”

Μια γλυκιά τους ανάρτηση
Όλοι γνωρίζουμε πως ο Λευτέρης είναι χρυσός Ολυμπιονίκης στο αγώνισμα των κρίκων, ενώ έχει αναδειχτεί τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Αυτό, όμως, που δεν γνωρίζουμε είναι το πώς είναι στην καθημερινότητα του.

«Ο Λευτέρης είναι Τοξότης, εγώ Ταύρος, οπότε είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός. Τα συναισθήματα μας είναι πάντα στο μάξιμουμ. Σαφώς και θα τσακωθούμε στην καθημερινότητα, όπως και τα περισσότερα ζευγάρια. Είμαστε και οι δυο έντονοι χαρακτήρες. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως οι τσακωμοί μας δεν έχουν διάρκεια.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε πως δεν προβλήθηκε η προσπάθειά του;

Λειτουργούμε με διαφορετικούς μηχανισμούς, αλλά λύνουμε πάντα γρήγορα τις οποιεσδήποτε διαφορές μπορεί να προκύψουν και προχωράμε μπροστά. Ο Λευτέρης είναι ιδιαίτερος άνθρωπος και απαιτητικός στον στόχο που έχει. Συνεπώς, έχει κατά κάποιο τρόπο την απαίτηση οι κοντινοί του άνθρωποι, όπως η οικογένεια και οι φίλοι του, να τον βοηθούν με τον τρόπο τους να πετύχει αυτό τον στόχο. Ως αθλητής έχει αυτό που λέμε “τετράγωνη λογική” για το πώς πρέπει να γίνουν ορισμένα πράγματα. Έξω, όμως, από τον χώρο του αθλητισμού είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος που φροντίζει τους πάντες».

Πριν από έναν χρόνο περίπου, ο Λευτέρης υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο και, όπως ομολογεί και η ίδια η Βασιλική, αυτό το διάστημα ήταν δύσκολο για τον αθλητή.

«Ήταν ένας χρόνος γεμάτος άγχος, αμφιβολίες και μεγάλη πίεση. Το συγκεκριμένο χειρουργείο ήταν σοβαρό, αν αναλογισθείς πως οι ωμοί στο αγώνισμα των κρίκων είναι πολύ σημαντικά “εργαλεία”. Μολονότι το ιατρικό team που ανέλαβε την περίπτωση του ήταν εξαιρετικό, ταλαιπωρήθηκε πολύ κι αυτό διότι ο χρόνος αποκατάστασης ύστερα από την επέμβαση ήταν μεγαλύτερος από ό,τι περιμέναμε» εξομολογείται στο people. Μετά από ένα πολύωρο ταξίδι, η Βασιλική Μιλλούση έφτασε επιτέλους στο Τόκιο για να βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ετοιμάζεται για έναν ακόμη τελικό Ολυμπιακών Αγώνων (Δευτέρα 02/08, 11:00-11:35 ώρα Ελλάδας) και ελπίζει να κατακτήσει στο Τόκιο το δεύτερο χρυσό του μετάλλιο στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

ΛΕΥΤΈΡΗΣ ΠΕΤΡΟΎΝΙΑΣ: ΤΟ ΚΑΡΦΊ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΊΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΤΗΣ ΕΡΤ

Η Βασιλική Μιλλούση δεν θα μπορούσε να μην είναι δίπλα στον κορυφαίο αθλητή των κρίκων και να του δίνει δύναμη, σε αυτή τη τόσο σημαντική στιγμή της ζωής του. Η Πρωταθλήτρια της Ενόργανης Γυμναστικής άφησε για λίγο τις κόρες της στην Ελλάδα και βρέθηκε στην Ιαπωνία, στο πλευρό του Λευτέρη Πετρούνια.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :