Βασιλική Πετριδού: Η εξομολόγησή της on camera για τον άγριο ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφό της

0

Η ηθοποιός της Παρθένας Ζωής, Βασιλική Πετρίδου μίλησε στην εκπομπή Tatiana Live για τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον πρώην σύντροφό της. Πριν μερικές ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας οι σοκαριστικές φωτογραφίες της ίδιας στο νοσοκομείο και για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για τα όσα βίωνε.

Η Βασιλική Πετρίδου εξομολογήθηκε για την εμπειρία της: «Υπήρξα θύμα ψυχολογικής βίας και στη συνέχεια και σωματικής. Είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες και όταν είσαι συναισθηματικά μπλεγμένος δεν μπορείς να διακρίνεις ότι αυτό θα έχει μια τέτοια εξέλιξη. Σε πρώτο στάδιο υπήρξε μια λεκτική επίθεση, όταν εγώ του ζήτησα εξηγήσεις για το λόγο που ήθελε τα χρήματα και στη συνέχεια υπήρξε σωματική βία που κατέληξε στην εικόνα αυτή. Σε πρώτη φάση χάνεσαι. Υπάρχει ένας φόβος αν θα επανέλθεις. Δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις ότι ένας δικός σου άνθρωπος έχει φτάσει στο σημείο να σε χτυπάει. Σε δεύτερη φάση προσπαθείς να απευθυνθείς κάπου».
Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com