Ροή ειδήσεων

Βασιλική Τρουφάκου: Απαντά στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Ιβάν Σβιτάιλο

Για όλα όσα αναζητά σε ένα σύντροφο, αν έχει ζήσει τον μεγάλο έρωτα αλλά και για το αν τελικά είναι ζευγάρι με τον Ιβάν Σβιτάιλο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Βασιλική Τρουφάκου.
Τι αναζητάς σε έναν σύντροφο; «Έλξη, εμπιστοσύνη, αγάπη και την ικανότητα να κρατά ζωντανή την καθημερινότητα. Πρέπει να ξέρεις ότι δεν θα αντικαταστήσεις τη μητέρα ή τη φίλη του συντρόφου σου. Πρέπει να παραμένεις ερωτική σύντροφος και να δίνεις μάχη για να κρατάς αυτή τη συνθήκη ζωντανή. Να εξελίσσεσαι πνευματικά και να επικοινωνείς»
Πιστεύεις πως έχεις ζήσει τον μεγάλο έρωτα; Σε τι φάση βρίσκεσαι αυτόν τον καιρό; «Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα εάν έχω ζήσει τον μεγάλο έρωτα. Έχω νιώσει να εκλύεται τεράστια ενέργεια μέσα μου. Και γενικά ζω με πάθος τις σχέσεις μου… Προς το παρόν είμαι σε πολύ καλή φάση στην προσωπική μου ζωή και τη ζω όσο καλύτερα μπορώ»
Αναφέρεσαι στον Ιβάν Σβιτάιλο; «Δεν πιστεύω ότι πρέπει να τα λέμε όλα στις συνεντεύξεις, εκτός αν υπάρχει κάτι θεσμικό, όπως ένας γάμος ή ένα παιδί», λέει στο Πρώτο Θέμα

Back to top button