Hit enter after type your search item

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΥΨΟΣ, ΗΛΙΚΙΑ, ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΓΑΜΟΣ, ΣΥΖΥΓΟΣ, ΣΠΟΥΔΕΣ και 5 μυστικά…που δεν θα μάθαινες ποτέ. Οι ενδιαφέρουσες απόψεις του υπερταλαντούχου, γοητευτικού ηθοποιού Βασίλη Χαραλαμπόπουλου είναι ευστοχότατες και αρκεί να διαβάσετε πόσο σωστά ακυρώνει πραγματικά την λάθος τοποθέτηση επιστημόνων. Γιατί ένας ταλαντούχος άνθρωπος αγαπητοί αναγνώστες, συνοδεύεται μόνιμα από την ευφυία του. Όχι μόνο στην δουλειά του.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ζήτησε από τη Σάσα Σταμάτη να αποχωρήσει από την παράσταση

Πριν διαβάσετε το πλούσιο βιογραφικό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, θα προβληματιστείτε ευχάριστα διαπιστώνοντας πως ο τίτλος του επιστήμονα, δεν είναι πιστοποιητικό αλάθητου!

Ίσα – ίσα που ολόκληρες κοινότητες μπορεί να παρασυρθούν σαν κοπάδι και ο ένας πίσω από τον άλλο, να χάνει το δάσος. Αντί να προσφέρει βοήθεια στον συνανθρωπο του να του δίνει κια μια σπρωξιά στην κατάθλιψη!

 

Υπάρχουν έρευνες, παράδειγμα για το ύψος, που η δημοσίευσει τους τι μπορεί να εξυπηρετήσει για παράδειγμα; Το να νιώσουν οι ψηλοί, “ψηλότεροι” και οι κοντοί, “κοντύτεροι”. Αυτή η μελετη σε ποιον ακριβώς φαίνεται χρήσιμη από την στιγμή που κανείς δεν μπορεί ν’ αλλάξει αυτό που είναι; Είναι τόσο αναμενόμενη, τόσο…τεμπέλικη και τόσο κακεντρεχής!

 

Διαβάστε τι είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος:

Σύμφωνα με έρευνα του Εθνικού Γραφείου Οικονομικών Ερευνών των ΗΠΑ (ΝΒΕR) οι ψηλοί άνθρωποι, όσοι άνδρες δηλαδή είναι πάνω από τον μέσο όρο του 1,77 μ. και όσες γυναίκες ξεπερνούν το 1,62 μ., τείνουν να είναι πιο χαρούμενοι.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η πρώτη δήλωση για την απόφαση να διώξει τη Σάσα Σταμάτη από το θέατρο

Όπως μάλιστα υποστηρίζει ο Αngus Deaton, ένας από τους συγγραφείς της μελέτης και οικονομολόγος του Πρίνστον, το συμπέρασμα προέκυψε από κοινωνιολογική μελέτη στην οποία φάνηκε ότι οι ψηλότεροι άνθρωποι έχουν συνήθως καλύτερη εκπαίδευση, γεγονός που συνεπάγεται και υψηλότερες αποδοχές.

Η άποψη ότι το ύψος φαίνεται να επηρεάζει και την καριέρα δεν διατυπώνεται για πρώτη φορά.

Ο Βarry Ηarper, καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Guildhall του Λονδίνου, ήταν επικεφαλής μιας έρευνας που έγινε σε 11.000 ανθρώπους ηλικίας 33 ετών για το κατά πόσον η εμφάνιση επηρεάζει την αμοιβή, την επαγγελματική τους θέση και τις πιθανότητες γάμου. Ειδικά ως προς το ύψος βρέθηκε ότι οι ψηλοί άνδρες έχουν περίπου 10% υψηλότερες αμοιβές και πως το αντίστοιχο ποσοστό στις γυναίκες είναι 5%.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Κινδύνευσε το σπίτι του από τις φλόγες στην Αχαΐα

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΥΨΟΣ, ΗΛΙΚΙΑ, ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΓΑΜΟΣ, ΣΥΖΥΓΟΣ, ΣΠΟΥΔΕΣ και 5 μυστικά...
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΥΨΟΣ, ΗΛΙΚΙΑ, ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΓΑΜΟΣ, ΣΥΖΥΓΟΣ, ΣΠΟΥΔΕΣ και 5 μυστικά…

Ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος χαρακτηρίζει τις έρευνες αστείες και όπως αναφέρει χαριτολογώντας «μάλλον έγιναν από ψηλούς ανθρώπους ή κομπλεξικούς κοντούς».

Προσθέτει δε ότι «γενικά έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που προσπαθούμε να δίνουμε επιστημονικές εξηγήσεις σε ανούσια πράγματα. Υποθέτω πως όλοι, ανεξαρτήτως ύψους, θα ήμασταν περισσότερο ευτυχισμένοι αν αυτοί οι σοβαροί κατά τα άλλα επιστημονικοί φορείς έψαχναν τρόπους να κάνουν πραγματικά χαρούμενους τους ανθρώπους».

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Λατρεύω τα καλοσυνάτα μάτια της, τον τρόπο που σκέφτεται και βοηθά όλο τον κόσμο…

Για την ψυχολόγο κ. Μαριέτα Ρήγα- Πεπελάση «είναι πιθανόν οι ψηλοί άνθρωποι να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι γνωρίζουν πως οι άλλοι τούς αναγνωρίζουν ως επιβλητικούς.

Αυτή η μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους πιθανόν να είναι και η αφορμή να είναι και πιο χαρούμενοι και επιτυχημένοι».

Συμπληρώνει δε ότι «κάποιες φορές οι κοντοί άνθρωποι που επιθυμούν να επιτύχουν και να αναγνωριστούν καταβάλλουν μεγαλύτερη προσπάθεια από αυτούς με μέτριο ή ψηλό ανάστημα. Επειδή δεν μπορούν να αναπτύξουν τον εαυτό τους σωματικά, αναπτύσσουν άλλες δεξιότητες».

Ωστόσο η κ. Ρήγα- Πεπελάση επισημαίνει πως «αυτή η προσπάθεια υπεραναπλήρωσης είναι λανθασμένη, γιατί προέρχεται από εσωτερικό φόβο και μπορεί να οδηγήσει σε λάθη».

Ο κοινωνιολόγος κ. Χαράλαμπος Στέρτσος υποστηρίζει ότι «η κοινωνία όντως έχει επιβάλει κάποια πρότυπα για τον ιδανικό άνθρωπο, στα χαρακτηριστικά του οποίου εντάσσεται και το ύψος.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Δάκρυσε από τα λόγια της συζύγου του

Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο κοινωνικού ρατσισμού, αρκεί να σκεφτούμε ότι οι περισσότερες εκφράσεις απαξίωσης που σχετίζονται με το ύψος αφορούν κοντούς ανθρώπους, καθώς και κάποιες μορφές επαγγελματικού αποκλεισμού, αφού για παράδειγμα στα σώματα ασφαλείας το ύψος τίθεται ως προϋπόθεση πρόσληψης.

Ωστόσο, θεωρώ πως σε καμία περίπτωση δεν στιγματίζονται οι κοντοί άνθρωποι».Βασίλης Χαραλαμπόπουλος
Γέννηση 28 Σεπτεμβρίου 1970 (51 ετών)

Αίγιο

Εθνικότητα Ελληνική

Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα

Σπουδές Δραματική Σχολή Ωδείου Αθηνών

Ιδιότητα ηθοποιός

Είδος τέχνης Υποκριτική

Σημαντικά έργα Δέκα Μικροί Μήτσοι

Εγκλήματα
Είσαι το Ταίρι Μου

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Αίγιο, 28 Σεπτεμβρίου 1970) είναι Έλληνας ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Βιογραφία

Αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών (1992) ενώ το βιογραφικό του περιλαμβάνει πολλές και σημαντικές δουλειές στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Έχει κερδίσει το Βραβείο Νέου Δημιουργού της Ένωσης Θεατρικών Κριτικών για την παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη που ανέβηκε από το ΚΘΒΕ το 2003, το Βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για την ταινία «Πέντε Λεπτά Ακόμα» (2006) και το Βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην τηλεοπτική προσαρμογή του μυθιστορήματος, «Το Δέκα» του Μ. Καραγάτση.

Στην ιδιωτική τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές Ο κίτρινος φάκελος και Φάκελος Αμαζών και Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά και Ο χήρος η χήρα και τα χειρότερα και Η εκτέλεση και Το γελοίον του πράγματος και Αραχτοί και λάϊτ και Δέκα Μικροί Μήτσοι και Εις Θάνατον και Η αγάπη άργησε μια μέρα και Εγκλήματα και Σκυλίσια ζωή και Είσαι το ταίρι μου και Κόκκινος Κύκλος και Αχ και να ‘ξερες και Επτά Θανάσιμες Πεθερές και 10η εντολή και Babalou και 10η εντολή και Εντιμότατοι κερατάδες και Safe Sex TV Stories και Το Δέκα και Εργαζόμενη Γυναίκα και Με λένε Βαγγέλη και Δια Ταύτα και Δέκα Μικροί Μήτσοι και Τα Καλύτερά μας Χρόνια και Καρτ ποστάλ

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :