Κόσμος

Βασίλης Φουρτούνης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Βασίλης Φουρτούνης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Προσωπικά

Γεννήθηκα το 1958 σε ένα μικρό χωριό της επαρχίας Πυλίας του Νομού Μεσσηνίας, το Κορυφάσιο. Ένα χωριό που μπορεί να υπερηφανεύεται για την πολύ μεγάλη και πανάρχαια ιστορία του. Το Κορυφάσιο βρίσκεται στην περιοχή όπου παλαιά υπήρχε το βασίλειο του Νέστωρα. Απέχει 13 Km από την Πύλο το γνωστό Ναβαρίνο, 7 Km από τον Άνω Εγκλιανό, όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο μυκηναϊκό παλάτι, το παλάτι του Νέστωρα και 45 Km από την πρωτεύουσα του νομού Μεσσηνίας την Καλαμάτα.

Γονείς μου ήταν ο Νίκος Φουρτούνης και η Ελευθερία Φουρτούνη, το γένος Λυμπεροπούλου, αγρότες και μικροϊδιοκτήτες. Από τον πατέρα μου έλκω την καταγωγή από το Βλάσση Μεσσηνίας και από τη μητέρα μου από το Μεσσοπόταμο Μεσσσηνίας. Πατώντας εδώ μπορείς να δεις το γενεαλογικό μου δέντρο.
Τα πρώτα μου γράμματα τα έμαθα στο 3/θέσιο Δημοτικό Σχολείο του χωριού μου, όπου πρωτοφοίτησα το σχολικό έτος 1964 – 1965 και αποφοίτησα το σχολικό έτος 1969 – 1970 ( βλέπετε είμαι παιδί και της γενιάς του 114 και της χούντας). Στο Δημοτικό Σχολείο μου δίδαξαν τα πρώτα γράμματα, οι κυρίες Μπλάνα και Κουρεμάδη καθώς και ο κύριος Κατσούλας.

Διάσημες Εμφανίσεις Πού συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι της showbiz;

Τον Ιούνιο του 1970 και μετά από εισαγωγικές εξετάσεις έγινα δεκτός στο Γυμνάσιο της Πύλου όπου πρωτοφοίτησα το σχολικό έτος 1970 – 1971 και αποφοίτησα το σχολικό έτος 1975 – 1976 (μπήκα στη σχολική διαδικασία, το Δημοτικό Σχολείο με καθεστώς δημοκρατίας και ολοκλήρωσα τις εγκύκλιες σπουδές μου πάλι με καθεστώς δημοκρατίας, έστω και λειψής).

Διάσημες Εμφανίσεις Πού συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι της showbiz;

Είχα δύο αποτυχημένες εξεταστικές διαδικασίες για το Πανεπιστήμιο ανεξάρτητες τη θελήσεώς μου και το Σεπτέμβρη του 1978 μετά από εξετάσεις πέτυχα 23ος στη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία, εκπληρώνοντας το όνειρό μου που ήταν να γίνω δάσκαλος. Αποφοίτησα από τη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία το φθινόπωρο του 1980.

Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στην Πολεμική Αεροπορία, απ’ όπου απολύθηκα στις 29 Νοεμβρίου 1982. Κατά τη διάρκεια της θητείας μου στην Πολεμική Αεροπορία υπηρέτησα: από την ημέρα της κατάταξής μου και μέχρι τις 8 Αυγούστου του 1979 στις Τρίπολη, στην 124 Π.Β.Ε. και από τις 8 Αυγούστου του 1979 μέχρι την απόλυσή μου στις 29 Νοεμβρίου 1980, στη Μοίρα Γ.Ε.Α. στην Αθήνα, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Από το Σεπτέμβρη του 1990 είμαι παντρεμένος με τη Γιαννούλα Μούρκου, δασκάλα κι αυτή στο επάγγελμα, από το Ευηνοχώρι Μεσολογγίου και ζούμε μόνιμα πια στο Χαλάνδρι.

Βασίλης Φουρτούνης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Βασίλης Φουρτούνης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Επαγγελματικά
Αμέσως μετά την απόλυσή μου από την Πολεμική Αεροπορία (29/11/1982) ανέλαβα υπηρεσία, την ίδια ακριβώς μέρα ως δάσκαλος. Ήμουν από τους τυχερούς γιατί τότε δεν χρειαζόταν οι εκπαιδευτικοί να περιμένουν πολύ για να πιάσουν δουλειά.
Στη μέχρι τώρα καριέρα μου έχω υπηρετήσει στα εξής σχολεία:

ΣΑΣΜΟΣ! απόψε, Πέμπτη 23 Ιουνίου, στις 21:00 Επεισόδιο 165

 

Related Articles

Back to top button