Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Βασίλης Σπανούλης! Με ποιά ηταν ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΟΣ πριν … Πως γνωρίστηκαν Σπανουλης – Χοψονίδου Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Μύκονο. Αρχικά τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για φιλία καθότι ο μπασκετμπολίστας ήταν αρραβωνιασμένος με επίσης αθλήτρια που έμενε μόνιμα στην Λάρισα, που όμως εξελίχθηκε αλλιώς.

«Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου. Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές» είχε εξομολογηθεί.

Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπία Χοψονίδου: Η φωτογραφία με τα έξι παιδιά τους

Οι κοινές τους εμφανίσεις άρχισαν να πυκνώνουν, ώσπου το 2009 η Ολυμπία έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί. Στη συνέχεια ήρθαν τα υπόλοιπα 5.

«Η Ολυμπία θυσίασε τα καλύτερά της χρόνια για τα παιδιά της»: Τα συγκινητικά λόγια του Σπανούλη στη σύζυγό του

Σε μία από τις σπάνιες φορές που έχει παραχωρήσει συνέντευξη ο Βασίλης Σπανούλης είχε μιλήσει στον Νίκο Χατζηνικολάου για την οικογένειά του.

Αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης μιλώντας για την απόφασή του να ολοκληρώσει την καριέρα του στο Μπάσκετ, δήλωσε: «Δεν είναι εύκολο για πολλούς αθλητές να αφήσουν το μπάσκετ. Πάρα πολλά παιδιά έχουν και ψυχολογικά προβλήματα μετά από αυτό. Για μένα δεν ισχύει αυτό. Είμαι πολύ συνειδητοποιημένος σε όλες μου τις επιλογές και στην καθημερινότητά μου. Το δούλευα μέσα στο μυαλό μου. Ο εγωισμός μου και το πάθος μου για το μπάσκετ με έκαναν να ξεπερνώ τους τραυματισμούς. Είναι και το σώμα που με έκανε να αποφασίσω να φύγω. Ήθελα να είμαι στην πρώτη γραμμή. Από τη στιγμή που δεν γινόταν αυτό συν του ότι το σώμα μου άρχισε να προδίδει τα έβαλα όλα κάτω. Είμαι γεμάτος, δεν έχω κενά στην ψυχή και το μυαλό μου».

Βασίλης Σπανούλης: Τι δήλωσε για την Ολυμπία Χοψονίδου
Βέβαια ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για την υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Ολυμπία Χοψονίδου περιγράφοντας την καθημερινότητά τους με τα έξι παιδιά: «Είμαι λίγο γκρινιάρης παραπάνω, προσπαθώ να σπαταλήσω την ενέργειά μου για να μην τα φορτώνω όλα στα γυναίκα μου. Δόξα τω Θεώ η Ολυμπία είναι καταπληκτική σύζυγος και τα πάμε εξαιρετικά. Είναι ευλογία τα παιδιά μου. Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα κάνω τόσο μεγάλη οικογένεια. Η γυναίκα μου είναι που τραβάει τα περισσότερα».

Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Στο Μιλάνο με τα παιδιά τους

«Θέλησα έναν σωστό άνθρωπο και σταθερό στις αξίες του και σκληρό για να μεγαλώσει μια τόσο μεγάλη οικογένεια. Η Ολυμπία είναι μια καταπληκτική μητέρα, έχουμε μια καταπληκτική σχέση με τα παιδιά. Είμαστε παραδοσιακή οικογένεια. Προσπαθούμε να περάσουμε στα παιδιά τις παραδοσιακές αρχές της οικογένειας. Εγώ ήμουν γύρω από κάτι που λάτρευα. Η Ολυμπία ήταν συνέχεια στο σπίτι. Έβαλε πάνω από όλα την οικογένειά της. Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου, θυσίασε τα καλύτερά της χρόνια και θέλω τώρα που σταμάτησα να της τα δώσω πίσω απλόχερα», ανέφερε ο Βασίλης Σπανούλης καλεσμένος στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπία Χοψονίδου: Ταξίδι για δύο στο Κάιρο

Το σπίτι Σπανούλη – Χοψονίδου
Όπως είπαμε παραπάνω, μια πολύ όμορφη οικογένεια έχουν δημιουργήσει η Ολυμπία με τον Βασίλη. Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που έχουν ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία και με το παραπάνω, με τον ερχομό των 6 παιδιών τους τα οποία και δεν τα χορταίνουν.

Από την ημέρα λοιπόν που ο μπασκετμπολίστας κρέμασε τα παπούτσια του, έχει περισσότερο χρόνο να περνάει με την σύζυγό και τα παιδιά τους. Λατρεύουν και οι δυο να περνούν χρόνο μαζί τους στο σπίτι χαλαρώνοντας, αλλά και όταν τους το επιτρέπει ο καιρός να παίζουν στην αυλή.

Βασίλης Σπανούλης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Όσον αφορά το σπίτι τους είναι διώροφο και με cozy διακόσμηση! Διαθέτει σαλόνι με μεγάλο καναπέ, αλλά και τεράστια τραπεζαρία για να χωράνε όλοι. Στην κουζίνα από την άλλη, έχουν έναν τεράστιο πίνακα με κιμωλία για να γράφουν όσα θέλουν να θυμούνται.

Τεράστια επίσης είναι και η αυλή τους που θυμίζει με πάρκο! Έχει φυτά αλλά και πολλά παιχνίδι των παιδιών.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :