Hit enter after type your search item

Βγαίνει ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! Μενεγάκη Παντζόπουλος ΧΩΡΙΖΟΥΝ!Το γιατί το διάσημο ζευγάρι έφτασε στον χωρισμό θα ήταν αστείο να το πούμε αφού οι πληροφορίες που έχουμε είναι απλά…πληροφορίες που δεν έχουν οι ίδιοι επιβεβαιώσει. Οπότε ας αρκεστούμε να σκεφτούμε το …αναμενόμενο. Το οποίο εκφράστηκε την χρονιά που ενώ εκ πρώτης μπορείς να πεις ότι η Ελένη Μενεγάκη θα ήταν πιο ξεκούραστη και πιο χαλαρή από κάθε άλλη χρονιά, ίσως συνέβει το αντίθετο. Μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης ο κύκλος τους φαίνεται να κλείνει τουλάχιστον με την έννοια του ζευγαριού. Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος αναμένεται ν’ ανακοινώσουν τον χωρισμό τους. Δεν θα πούμε διαζύγιο αφού σύμφωνα με όσα διέρρευσαν δεν έχουν παντρευτεί.

Βγαίνει ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! Μενεγάκη Παντζόπουλος ΧΩΡΙΖΟΥΝ!
Βγαίνει ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! Μενεγάκη Παντζόπουλος ΧΩΡΙΖΟΥΝ!

Έχουν όμως κάνει σύμφωνο συμβίωσης και μπορείτε να το δείτε στην παρακάτω ανάρτηση μας:

 

Φαίνεται πως όλη αυτή η σεζόν ήταν μια σεζόν …ζυμώσεων!

Ζυμώσεων που κούρασαν αντί να δημιουργούν μόνο αισιοδοξία!

Πριν μέρες οιπόν η Ελένη Μενεγάκη ενημέρωσε πως ο Μάκης δεν βρίσκεται στο σπίτ. Φυσικά και βρισκόταν στ’ Άχλα. Φυσικά και οι..παπαράτσι απαθανάτισαν την Ελένη να επιβιβάζεται στο φέρυ για Άνδρο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Αυτό δεν σημαίνει πως η κατάσταση είναι όπως τις προηγούμενες φορές!

…ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

 

Διαβάστε επίσης:Μενεγάκη – Παντζόπουλος ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΒΡΗΚΑΜΕ το ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ! ΔΕΝ παντρεύτηκαν ΠΟΤΕ! Διάβασε όλους τους όρους! Αυτό που ψάχνουν τόσα χρόνια. Για το οποίο απορούν τόσοι. Για το οποίο γίνονται συζητήσεις εντελώς στον αέρα. Χωρίς το παραμικρό στοιχείο! Αυτό, επιτέλους ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ!

Ελένη Μενεγάκη: Το τρυφερό σχόλιο του γιου της σε φωτογραφία της

Εδώ και μήνες, σας γράφουμε με…επαναληπτικά δημοσιεύματα, πως όσα ειπώθηκαν σε εκπομπές για τον…γάμο Ελένης Μενεγάκη και Μάκη παντζόπουλου πριν έξι χρόνια, δεν έιχαν σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό, το διαπιστώσαμε με απλή παραπάνω παρατηρητικότητα γεγονότων.

Σε προηγούμενη ανάρτηση σας “φωτίσαμε” την υπόθεση γάμος, με πολύ απλούς τρόπους.

Όπως για παράδειγμα, η επίσημη ανακοίνωση του μαιαυτηρίου, την μέρα που η Ελένη και ο Μάκης έβγαιναν, κρατώνατς την νεογέννητη κόρη τους. Η επίσημη ανακοίνωση – που δνε μπορεί να κάνει λάθος – ανέφερε τον Μάκη “σύντροφο” της Ελένης Μενεγάκη.

Γράψαμε κι άλλα στα οποία μπορείτε ν’ ανατρέξετε! Σήμερα όμως ήρθε η στιγμή της αποκάλυψης. Εντοπίσαμε το σύμφωνο συμβίωσης.

Το σύμφωνο συμβίωσης του ζευγαριού προβλέπει τι γίνεται με τα παιδιά, με τις περιουσίες φυσικά και πολλά

Διαβάστε ακόμα:Το σύμφωνο φέρεται να συντάχθηκε στο γραφείο του πληρεξούσιου συμβολαιογράφου και το μόνο που απομένει είναι να μπουν οι υπογραφές.

Άγγελος Λάτσιος σε Ελένη Μενεγάκη: ‘Godess’ δηλαδή ‘Θεά’

Όσα προβλέπει το Σύμφωνο συμβίωσης για παιδιά, περιουσία και ονόματα νόμιμων τέκνων

Ειδική αναφορά γίνεται για τον τομέα των οικονομικών του ζευγαριού:

«Οι συμβαλλόμενοι διατηρούν κατά τη διάρκεια της συμβίωσης την περιουσιακή τους αυτοτέλεια, τόσο για τα ανήκοντα σήμερα σ’ αυτούς περιουσιακά στοιχεία, όσο και για εκείνα τα οποία θα αποκτήσουν στο μέλλον, κατά τη διάρκεια του συμφώνου».

Οι δύο τους συμφώνησαν επίσης ότι «το παρόν σύμφωνο συμβίωσης δεν μεταβάλλει το επώνυμο των συμβαλλομένων.

Ο αφενός συμβαλλόμενος δήλωσε προσέτι ότι συγκατατίθεται, ώστε η αφετέρου συμβαλλόμενη να χρησιμοποιεί στις κοινωνικές σχέσεις το επώνυμο του».

Εάν το ζευγάρι αποκτήσει παιδιά όσο ισχύει το Σύμφωνο ή εντός τριακοσίων ημερών από τη λύση ή την αναγνώριση της ακυρότητας του, όπως γράφει το κείμενο χαρακτηριστικά, θα φέρουν το επώνυμο Παντζόπουλος και η γονική μεριμνά τους θα ανήκει και στους δύο γονείς και θα ασκείται από κοινού, εφαρμοσμένων αναλόγως των σχετικών διατάξεων του Αστικού Κώδικα που αφορούν τη γονική μέριμνα τέκνων που γεννήθηκαν σε γάμο.

ΠΡΟΤΑΣΗ…ΓΑΜΟΥ στην Ελένη Μενεγάκη από…ΚΕΡΑΣΟΠΑΡΑΓΩΓΟ!

Σε περίπτωση χωρισμού τους το Σύμφωνο συμβίωσης «θα λυθεί με νεότερη συμφωνία των συμβαλλομένων, η οποία θα γίνει αυτοπροσώπως με συμβολαιογραφικό έγγραφο ή με μονομερή συμβολαιογραφική δήλωση του ενός από αυτούς,..

…η οποία θα ισχύσει αφότου κοινοποιηθεί στον άλλο με δικαστικό επιμελητή ή αυτοδικαίως αν συναφθεί γάμος μεταξύ των συμβαλλομένων ή μεταξύ ενός από αυτούς και τρίτου.

Στις δύο πρώτες από τις παραπάνω περιπτώσεις η λύση του παρόντος συμφώνου συμβίωσης επέρχεται και θα ισχύσει από την κατάθεση του αντίστοιχου συμβολαιογραφικού εγγράφου στον ληξίαρχο, όπου έχει ,καταχωρηθεί και η σύσταση αυτού, ενώ στην τρίτη περίπτωση επέρχεται αυτοδικία».

Όσο για τη διατροφή: «Σε περίπτωση λύσεως του παρόντος συμφώνου συμβίωσης με οποιονδήποτε τρόπο, κανένας εκ των συμβαλλομένων δεν δύναται να απαιτήσει από τον άλλον διατροφή».

Το Σύμφωνο συμβίωσης της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου θα έχει ισχύ από τη στιγμή που θα κατατεθεί στον Ληξίαρχο του τόπου κατοικίας των δύο συμβαλλομένων και την καταχώρηση του στο ειδικό Βιβλίο του Ληξιαρχείου.

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :