«Βγήκα στην πίστα να τραγουδήσω και λιποθύμησα»

1

«Όταν πηγαίνεις στους καλύτερους γιατρούς του κόσμου και τους λες «τι θα γίνει» και σου λένε «δεν ξέρω»..»
Ο Χάρης Κωστόπουλος μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά για την περιπέτεια με την υγεία του όταν διαγνώστηκε με λευχαιμία και πως η πίστη του τον βοήθησε σε αυτό.

«Ήμουν άνθρωπος που και λόγω της νύχτας και λόγω της δουλειάς δεν πίστευα. Ο άνθρωπος όταν περνά πολύ δύσκολα πράγματα ψάχνει να βρει από κάπου να πιαστεί. Όταν πηγαίνεις στους καλύτερους γιατρούς του κόσμου και τους λες «τι θα γίνει» και σου λένε «δεν ξέρω» και σου δείχνει και ο γιατρός τον Θεό…. Νιώθω ευλογημένος που έγινε κάτι που πίστεψα στον Άγιο Ραφαήλ και που θεωρώ πως βρήκα δύναμη από αυτό και ξεπέρασα μια πολύ δύσκολη αρρώστια, Εγώ θαύμα το λέω. Φοβήθηκα. Όταν έχεις να κάνεις με το άγνωστο, όσο δυνατός και να είσαι, αν δεν έχεις αυτό που λέμε να πιστέψεις σε κάτι για να πάρεις δύναμη, λυγίζεις.»

Ο ίδιος αναφέρει και ένα άλλο περιστατικό υγείας που του συνέβη λόγω της έντονης κούρασης…

«Λόγω της κούρασης και της ταλαιπωρίας βγήκα στην πίστα να τραγουδήσω και λιποθύμησα. Κι από εκεί και πέρα με έπιασε φοβία και έλεγα πως θα βγω στην πίστα. Αλλά τελικά ξεπεράστηκε.»

Play Video

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο