Βιασμός στο ΑΤ Ομόνοιας: Κόλαση με το τι κατέγραψε η ΚΑΜΕΡΑ του ενός αστυνομικού  Η 19χρονη κατέθεσε ότι «στην κάμερα GoPro αναβόσβηνε κάποιο φως. Φοβούμενη μήπως με βιντεοσκοπεί τον ρώτησα για ποιο λόγο αναβοσβήνει το φως αυτό και εκείνος απάντησε ότι μάλλον θα τελειώνει η μπαταρία και θεώρησα ότι με βιντεοσκοπούσε».

Στη συνέχεια, η 19χρονη περιγράφει όλα όσα έλαβαν χώρα, λέγοντας ότι δεν αντέδρασε φοβούμενη μην της κάνουν κακό: «Βρισκόμουν σε σοκ με όλα αυτά που συνέβαιναν και δε μπορούσα να μιλήσω».

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ! Άνοιξε το ΣΤΟΜΑ του ο ΠΡΩΗΝ αρραβωνιαστικός της Μενεγάκη…30 χρόνια μετά!

Στη δική του κατάθεση ο αστυνομικός που είχε την κάμερα υποστήριξε ότι η κάμερα δεν βιντεοσκοπούσε και ότι είχε πέσει η μπαταρία της.

Με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που κατηγορούνται για τον βιασμό της 19χρονης στο Α.Τ. Ομονοίας.

Οι δύο κατηγορούμενοι –που κατέθεσαν νωρίτερα ενώπιον του ανακριτή– αρνούνται τις κατηγορίες και ισχυρίζονται πως δέχθηκαν «πρόσκληση» από την κοπέλα, ενώ οι ίδιοι και οι συνήγοροί τους υποστηρίζουν ότι υπήρχε πλήρη συναίνεση της καταγγέλλουσας καθ’ όλη τη διάρκεια. Ωστόσο, τους ενοχοποιούν τόσο η ιατροδικαστική έκθεση της καταγγέλλουσας όσο και το βιντεοληπτικό υλικό που είναι στη διάθεση των Αρχών.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ! Άνοιξε το ΣΤΟΜΑ του ο ΠΡΩΗΝ αρραβωνιαστικός της Μενεγάκη…30 χρόνια μετά!

Η κάμερα

Η νεαρή αναφέρει στην κατάθεσή της: «Μου πρότειναν να με ξεναγήσουν στους χώρους του κτιρίου. Συμφώνησα και με οδήγησαν μετά τη σκοπιά στην είσοδο του Τμήματος, δεξιά στο χώρο του ισογείου και αφού κατεβήκαμε κάτι σκαλάκια, φτάσαμε σε ένα δωμάτιο που είχε μία πόρτα που δεν έκλεινε και στο εσωτερικό υπήρχε μόνο ένα μεταλλικό τραπέζι».

Επίσης, κατέθεσε ότι κάποια στιγμή ο ένας από τους δύο αστυνομικούς της είπε: «Μη φωνάζεις».

Η 19χρονη ανέφερε ότι δεν της ασκήθηκε σωματική βία: «Δεν με χτύπησαν και δε μου άσκησαν σωματική βία. Δεν με απείλησαν ότι θα μου κάνουν κακό αλλά φοβήθηκα πολύ για τη σωματική μου ακεραιότητα γι’ αυτό και ήρθα σε επαφή μαζί τους (…)

 

Φοβόμουν να καταγγείλω το περιστατικό, πλην όμως η ψυχολόγος μου με συμβούλεψε να απευθυνθώ στην Αστυνομία».

Σύμφωνα με την έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. που δημοσίευσε το Newsbomb.gr το περιστατικό που καταγγέλλει η 19χρονη έγινε ενώ οι κατηγορούμενοι αστυνομικοί βρίσκονταν εν ώρα υπηρεσίας και όχι μετά τη βάρδια τους.

Βιασμός στο ΑΤ Ομόνοιας

Συγκεκριμένα η βάρδια τους ήταν από τις 19.00 έως τη 01.00 και το συμβάν έγινε το διάστημα από τις 23.36 έως τις 00.12, όπως προέκυψε από τις κάμερες ξενοδοχείου που κατέγραψαν την είσοδο των αστυνομικών με την 19χρονη στο Α.Τ. και την έξοδο της 19χρονης.

Τι είπαν στην απολογία τους

«Δεν την καλέσαμε εμείς στο αστυνομικό τμήμα εκείνη τη νύχτα. Ήρθε μόνη της γύρω στις 11 το βράδυ, την ώρα που εμείς φεύγαμε για περιστατικό. Μας περίμενε σε διπλανή καφετέρια», φέρονται να υποστήριξαν κατά την απολογία τους οι αστυνομικοί.

 

Παράλληλα, ισχυρίστηκαν πως κατά την επιστροφή τους, εκείνη θέλησε να την ξεναγήσουν στο τμήμα.

 

«Την ώρα που περιμέναμε το ασανσέρ, μας είπε να μην ανέβουμε επάνω, αλλά να πάμε σε ένα δωματιάκι που είχε δει στο ισόγειο και της είπαμε ότι είναι τα αποδυτήρια» εμφανίζονται να υποστήριξαν, αναφέροντας πως η 19χρονη τους άφησε υπόνοιες για να συνευρεθούν, όπως και έγινε. Επίσης, οι δύο αστυνομικοί επικαλούνται μηνύματα που φέρεται να έστειλε η 19χρονη σε μία φίλη της και της έλεγε ότι περνάει καλά και ότι θα καθυστερήσει.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :