Βίκτωρας Πέτσας βιογραφικό! Η σύντροφος, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Βίκτωρας Πέτσας βιογραφικό! Η σύντροφος, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ο Βίκτωρας Πέτσας (γεν. 2 Μαΐου 1992) είναι Έλληνας ηθοποιός.

Βίκτωρας Πέτσας
Γενικές πληροφορίες
Όνομα στη
μητρική γλώσσα Βίκτωρας Πέτσας (Ελληνικά)
Γέννηση 2 Μαΐου 1992 (30 ετών)

Βίκτωρας Πέτσας βιογραφικό! Η σύντροφος, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Βίκτωρας Πέτσας βιογραφικό! Η σύντροφος, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Βιογραφικό
Ο Βίκτωρας Πέτσας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα το 1992. Έχει αποφοιτήσει από το Νέο Ελληνικό θέατρο του Γιώργου Αρμένη. Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός το 2015, συμμετέχοντας στην παράσταση «Η τελευταία μαύρη γάτα» [2] και στο σίριαλ «Οι άσφαιροι», σε έναν guest ρόλο. Το 2016 συμμετείχε στην παράσταση «Το ρολόι».[3] Ακολούθησε η παράσταση «Το τελευταίο παιχνίδι» [4] το 2018. Την ίδια χρονιά πρωταγωνίστησε στη σειρά Η Επιστροφή,[5] τον πρώτο του τηλεοπτικό πρωταγωνιστικό ρόλο. Το 2019 ακολούθησε το σίριαλ Αν Ήμουν Πλούσιος,[6] ενσαρκώνοντας τον ρόλο του Μάνου Βρανά. Το 2020 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά Παρουσιάστε! στον ANT1. Τη σεζόν 2022 συμμετείχε στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1 και την ίδια χρονιά πρωταγωνιστεί στην σειρά Παγιδευμένοι.

Βίκτωρας Πέτσας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Φιλμογραφία
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
2015 Οι άσφαιροι ALPHA Guest εμφάνιση
2018-2019 Η Επιστροφή ANT1 Χρήστος Ευσταθίου Βασικό Καστ
2019-2020 Αν Ήμουν Πλούσιος ANT1 Μάνος Βρανάς Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2020-2021 Παρουσιάστε ANT1 Βαγγέλης Μαργαρώνης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2022 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο ΕΡΤ1 Χάρης Μπίκουλας Βασικό Καστ
2022-2023 Παγιδευμένοι ANT1 Μάρκος Βασικό Καστ

Βίκτωρας Πέτσας βιογραφικό! Η σύντροφος, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Θεατρογραφία
Έτος Τίτλος Σκηνοθεσία Θέατρο
2015 Η τελευταία μαύρη γάτα Κώστας Γάκης
Αθηνά Μουστάκα
Κωνσταντίνος Μπιμπής Θέατρο Χορν
2016 Το ρολόι Κωνσταντίνος Μπιμπής Εθνικό Θέατρο
2018 Το τελευταίο παιχνίδι Γιώργος Χριστοδούλου Έαρ Βικτώρια
2022 Δώρο Γενεθλίων Βασίλης Θωμόπουλος Θερινό Θέατρο Λαμπέτη

Βίκτωρας Πέτσας: «Πήρα την κάρτα της μητέρας μου και τη χρέωσα 5.000 ευρώ για να πάω Μαϊάμι»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε» βρέθηκε ο ηθοποιός της σειράς «Παρουσιάστε» Βίκτωρας Πέτσας και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως όταν ήταν 18 χρονών χρέωσε την κάρτα της μητέρας του 5.000 ευρώ.

«Το 2010, είχε ανακοινωθεί ένας μεγάλος αγώνας WWE στο Μαϊάμι για την επόμενη χρονιά. Ήθελα να πάω.

 

Δεν είχα πάει ποτέ στο εξωτερικό, δεν είχα μπει ποτέ στο αεροπλάνο, δεν ήξερα καν τι παίζει. Πήρα λοιπόν την κάρτα της μάνας μου ένα βράδυ και σκέφτηκα ότι θα το καταλάβει την ώρα που δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα.
Τη χρεώνω 5.000 με πέμπτη θέση μέσα στο στάδιο, αεροπορικά, διαμονή σε Χίλτον και βόλτες με συγκεκριμένο λεωφορείο.

Πήγα λοιπόν στο Μαϊάμι και όταν γύρισα υπήρξαν πολλές αναφορές στα θεία και έφαγα ξύλο από τη μητέρα μου. Η μητέρα μου είχε τρομοκρατηθεί γιατί πίστευε ότι δεν θα τα καταφέρω», αποκάλυψε ο Βίκτωρας Πέτσας.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!