Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Βίκτωρας Πέτσας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Σύντομο Βιογραφικό
Ο Βίκτωρας Πέτσας είναι ηθοποιός.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Το τελευταίο παιχνίδι (2018), Το ρολόι (2016), Η τελευταία μαύρη γάτα (2015).

Στο “Παρουσιάστε” οι δύο διοικητές έχουν μείνει με τον αναίσθητο εκπρόσωπο των Αμερικανών

Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Αν Ήμουν Πλούσιος (2019), Η επιστροφή (2018), Παρουσιάστε! (2020).
Ο Βίκτωρας Πέτσας (γεν. 2 Μαΐου 1992) είναι Έλληνας ηθοποιός

Βίκτωρας Πέτσας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Βίκτωρας Πέτσας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γέννηση 2 Μαΐου 1992 (30 ετών)

Βιογραφικό
Ο Βίκτωρας Πέτσας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει αποφοιτήσει από το Νέο Ελληνικό θέατρο του Γιώργου Αρμένη. Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός το 2015, συμμετέχοντας στην παράσταση «Η τελευταία μαύρη γάτα» [2] και στο σίριαλ «Οι άσφαιροι», σε έναν guest ρόλο. Το 2016 συμμετείχε στην παράσταση «Το ρολόι».

Παρουσιάστηκε το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2020 – 2021!

Ακολούθησε η παράσταση «Το τελευταίο παιχνίδι» [4] το 2018. Την ίδια χρονιά πρωταγωνίστησε στη σειρά Η Επιστροφή,[5] τον πρώτο του τηλεοπτικό πρωταγωνιστικό ρόλο. Το 2019 ακολούθησε το σίριαλ Αν Ήμουν Πλούσιος,[6] ενσαρκώνοντας τον ρόλο του Μάνου Βρανά. Από το 2020 μέχρι 2021 πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά Παρουσιάστε! στον ANT1.Τη σεζόν 2022 σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στο ΕΡΤ1

Βίκτωρας Πέτσας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Βίκτωρας Πέτσας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Φιλμογραφία
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
2015 Οι άσφαιροι ALPHA Guest εμφάνιση
2018-2019 Η Επιστροφή ANT1 Χρήστος Ευσταθίου Βασικό Καστ
2019-2020 Αν Ήμουν Πλούσιος ANT1 Μάνος Βρανάς Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2020-2021 Παρουσιάστε ANT1 Βαγγέλης Μαργαρώνης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2022 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο ΕΡΤ1 Χάρης Μπίκουλας Βασικό Καστ

Η επιστροφή: Γνωρίστε τους χαρακτήρες της σειράς μυστηρίου του ΑΝΤ1

Θεατρογραφία
Έτος Τίτλος Σκηνοθεσία Θέατρο
2015 Η τελευταία μαύρη γάτα Κώστας Γάκης

Αθηνά Μουστάκα
Κωνσταντίνος Μπιμπής Θέατρο Χορν
2016 Το ρολόι Κωνσταντίνος Μπιμπής Εθνικό Θέατρο
2018 Το τελευταίο παιχνίδι Γιώργος Χριστοδούλου Έαρ Βικτώρια

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner