Βίκυ Χατζηβασιλείου: “Δεν ξέρω αν θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση”

“Αυτοσκοπός για εμένα η τηλεόραση δεν ήταν ποτέ” παραδέχεται η Βίκυ Χατζηβασιλείου.
Με αφορμή τα σεμινάρια αυτοβελτίωσης που θα παραδώσει, η Βίκυ Χατζηβασιλείου εμφανίστηκε την Τρίτη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Not» στο OPEN. Μέσα σε όλα, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον εκφράζοντας πως δεν ξέρει ακόμα με σιγουριά αν και πως θα ήθελε να επιστρέψει στην μικρή οθόνη.
Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είναι αυτοσκοπός να κάνεις τηλεόραση, η τηλεόραση για εμένα ήταν ένα πέρασμα. Ένα πολύ δημιουργικό και ουσιαστικό πέρασμα. Ίσως ήταν ένας τρόπος για να αποκτήσω σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους και να μεταφέρω αυτά τα συναισθήματα».
«Αυτοσκοπός για εμένα η τηλεόραση δεν ήταν ποτέ γι’ αυτό κατάφερα να κάνω οικογένεια, να έχω φίλους στη ζωή μου που δεν έφυγαν ποτέ. Για εμένα η τηλεόραση ήταν ένας αυτοκαθορισμός δημιουργικός, κάτι πολύ ενδιαφέρον γιατί δημιούργησα ένα δικό μου concept το οποίο παρέμεινε 14 χρόνια πρώτη γραμμή» πρόσθεσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στην καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN. «Η αγάπη του κόσμου μου λείπει αλλά την εισπράττω από τα social media. Δεν ξέρω αν θέλω να γυρίσω στην τηλεόραση, πραγματικά».

«Θέλω να κάνω καινούρια πράγματα κάθε φορά και δεν μπορώ να επαναλαμβάνω τον εαυτό μου» πρόδωσε, ακόμα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου.freegossip.gr