Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δημοσίευσε φωτογραφία από την ώρα της μαστογραφίας

3

«Εσύ κορίτσι μου θυμήθηκες να κάνεις φέτος τις εξετάσεις μαστού»; Έγραψε ως σχόλιο η παρουσιάστρια

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, είναι γνωστό πως λατρεύει την υγιεινή διατροφή και την σωματική άσκηση. Προσέχει πάντα και ενημερώνεται για όλα όσα αφορούν στην υγεία. Η παρουσιάστρια του Alpha, χθες, έκανε μια ανάρτηση «αφύπνισης» στα social media. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, φωτογραφία την οποία τράβηξε κατά τη διάρκεια μαστογραφίας.

Με αυτό τον τρόπο θέλει να οδηγήσει κι άλλες γυναίκες στο να εξετάζονται συχνά. Στη λεζάντα της εικόνας έγραψε: «Εσύ κορίτσι μου θυμήθηκες να κάνεις φέτος τις εξετάσεις μαστού»; Πολλές από τις followers της έσπευσαν να τη συγχαρούν γι αυτή της την ανάρτηση.

Δείτε τη φωτογραφία:

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

3 Σχόλια

  1. .... στο άρθρο

    να ρωτήσω κάτι ,χαζό .αυτή καλά τραβέλι έγινε από τις πλαστικες, από την κορυφή μέχρι τα νύχια.όταν έχεις εμφυτεύματα δεν επηρεάζει την μαστογραφία.η συγκεκρι΄μενη 55 χρονών γριέντζο με στήθος που συνεχώς το διαφημίζει.σταματήστε πλέον να διαφημίζεται τα π’αντα, πόσες γυναικές παλεύουν με τον καρκίνο.πόσο πόσο αλαζονική γυναίκα, με έπαρση όλα για τα νούμερα

  2. Ανώνυμος στο άρθρο

    Ίσα μωρη τσόκαρο που περιμέναμε εσένα να μας πεις για να κάνουμε μαστογραφία. Αει στο διάολο βλαχαρα.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com