Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Είναι πολύ κουραστικό να είσαι πάντα πρώτη»

7

Η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε συνέτευξη στο People Thema και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και για το περιβάλλον που μεγάλωσε.

«Δεν αγαπούσα τον εαυτό μου πάντα. Αργότερα άρχισα να τον αγαπώ και να τον αποδέχομαι. Ήμουν ένα παιδί που πάντα έπρεπε να αποδεικνύει ότι είναι ικανό. Και πάντα παιδευόμουν πολύ. Ήμουν πάντα πρώτη μαθήτρια, ήμουν πάρα πολύ καλή αθλήτρια, έμαθα μόνη μου κιθάρα, γιατί στο Κικλίς όπου μεγάλωσα δεν υπήρχαν ωδεία, έμαθα μόνη μου να ζωγραφίσω. Η μαμά μου ήταν αρκετά απαιτητική. Προσπαθούσα να είμαι τέλεια, να δείχνω ότι είμαι ένα παιδί που τα καταφέρνει και άρα αξίζει να αγαπηθεί».

Για ποιο λόγο όμως ένιωθε καταπίεση; «Δεν ξέρω αν θέλω να είναι πάντα πρώτη, γιατί είναι πολύ κουραστικό. Έχω όμως προγραμματιστεί να είμαι αυτό. Είναι πάρα πολύ κουραστικό να πρέπει κάθε χρόνο να αποδεικνύεις ότι είσαι η πρώτη μαθήτρια. Δεν ξέρετε τι άγχος περνούσα γι’αυτό. Τι ξενύχτι και τι πόνο» ανέφερε η ίδια.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

7 Σχόλια

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com