Βίκυ Γεροθόδωρου – Δημήτρης Σαραβάκος: Στόλισαν το δέντρο τους!

0

Είναι από τα ζευγάρια της showbiz που αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας και που κρατούν χαμηλούς τόνους. Η στιχουργός Βίκυ Γεροθόδωρου και ο δημοφιλής πρώην ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σαραβάκος, απολαμβάνουν την οικογενειακή τους ζωή μαζί με την κόρη τους Νικόλ, η οποία έχει κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι.

Τόσο η Βίκυ Γεροθόδωρου όσο και ο Δημήτρης Σαραβάκος, κρατούν όλα αυτα τα χρόνια τις αγαπημένες τους ασχολίες και κάνει ο καθένας αυτά που αγαπά, κρατώντας έτσι ζωντανή τη σχέση τους. Σήμερα μπήκαν στο χριστουγεννιάτικο κλίμα, στολίζοντας το σπίτι τους και η γνωστή στιχουργός μας έδειξε το αποτέλεσμα.

Σε αρκετά παλιότερη συνέντευξή της είχε πει για τον γάμο της και τον Δημήτρη Σαραβάκο:

Πολλές γυναίκες όταν παντρεύονται έναν επώνυμο άντρα τα παρατούν όλα και γίνονται οι… κυρίες του κυρίου. Εσύ κατάφερες όχι μόνο να ασχοληθείς με κάτι που σου αρέσει αλλά και να μην είσαι κυρία Σαραβάκου αλλά κυρία Γεροθόδωρου. Ποιο είναι το μυστικό ενός πετυχημένου γάμου;

Το μυστικό (και η συμβουλή μου) είναι να σέβεται ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Και όταν ο ένας έχει επιλέξει έναν επαγγελματικό δρόμο, ο άλλος να τον στηρίζει και να είναι δίπλα του. Εγώ, επειδή είχα αγάπη για τη μουσική, βρήκα ότι είναι μια πολύ καλή διέξοδος και ως δουλειά, γιατί μου επέτρεψε και μου επιτρέπει να έχω χρόνο για το παιδί μου, να είμαι δημιουργική. Η μεγαλύτερη φθορά είναι να μένεις κλεισμένη σε ένα σπίτι… Στον γάμο κρατιούνται οι ισορροπίες όταν είσαι με τον άλλον, αλλά ο καθένας σέβεται αυτό που αγαπάει ο άλλος να κάνει…

– Εχετε καταφέρει να κρατήσετε τη ζωή σας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας…

Ο Δημήτρης αγαπάει το ποδόσφαιρο, αλλά εγώ δεν μπορώ να τον ακολουθήσω. Εγώ αγαπάω τα μουσικά, αλλά εκείνος δεν με ακολουθεί, γιατί βαριέται. Το σέβομαι και το σέβεται αντιστοίχως. Επίσης, με τις παρέες μας πηγαίνουμε εκεί όπου θέλουμε. Οταν επιτρέψει ο ένας στον άλλον να ζήσει αυτά που αγαπάει, και χωρίς αυτόν, θα μπορεί μια σχέση να κρατήσει πάρα πολλά χρόνια, για πάντα!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!