Βίκυ Καγιά: Ημίγυμνη μιλάει για την κόρη της και τον σύζυγό της!

Βίκυ Καγιά: Ημίγυμνη μιλάει για την κόρη της και τον σύζυγό της!

Βίκυ Καγιά: Ημίγυμνη μιλάει για την κόρη της και τον σύζυγό της! Σέξι και αποκαλυπτική για μια ακόμη φορά! Μετά το εξώφυλλο στην Madame Figaro (δες εδώ) και τη φωτογράφιση για το ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά (δες εδώ), η Βίκυ Καγιά ποζάρει για νέο εξώφυλλο και κόβει την ανάσα. Αυτή τη φορά για το ηλεκτρονικό περιοδικό της Τζένης Μπαλατσινού. Οι αναλογίες της, άλλωστε, είναι τέλειες και η γνωστή καλλονή δέκα μήνες μετά τον ερχομό της Bianca φαίνεται πως έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Για τη μικρή της πριγκίπισσα αλλά και για τον άντρα της ζωής της, Ηλία Κρασσά μιλάει στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφιση.

 

Για τη γνωριμία της με τον Ηλία Κρασσά
Ήταν σε μία περίοδο της ζωής μου που είχα αφοσιωθεί στη δουλειά μου. Δεν είχα όρεξη ούτε για εξόδους ούτε για φλερτ. Ήθελα με έναν τρόπο να “γιάνω”, οπότε οι προτεραιότητες μου ήταν να κοιμάμαι καλά, να τρώω καλά. Είχα βγει εκτός ρυθμού και προσπαθούσα να αποκτήσω τις ισορροπίες μου. Έκανα ένα γερό ξεσκαρτάρισμα τότε. Έκοψα μαχαίρι τους μισούς μου φίλους, ήταν άτιμη η συμπεριφορά τους. Ναι, όπως το λέω, μου φέρθηκαν χωρίς τιμή φίλοι πολύ κοντινοί. Τότε πέρασα μια πολύ μοναχική περίοδο. Πένθησα γιατί είχα ανάγκη να βιώσω και τη θλίψη μου, και αφού πέρασα όλο αυτό ήρθε ο Ηλίας.

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ: ΣΤΟ ΑΤΕΛΙΕ ΤΟΥ JEAN PAUL GAULTIER

Από την πρώτη στιγμή υπήρξε χημεία μεταξύ μας, αλλά είχα μείνει μόνη καιρό και ήμουν κάπως κλειστή. Για πέντε μήνες κάναμε μόνο επαγγελματικά ραντεβού. Είχε παρατηρήσει πόσο εργασιομανής ήμουν και σκεφτόταν ότι αν μου ζητούσε να βγούμε μπορεί να απέρριπτα την πρόταση, έτσι με “φόρτωσε” με πολλή δουλειά και κάναμε συνέχεια μίτινγκ. Βγάλαμε τελικά το fresh paper, που παντρεύει τη μόδα με τη ζαχαροπλαστική, και βγήκαμε να το γιορτάσουμε. Αυτό ήταν, σαν το καλό κρασί, είχε ζυμωθεί η σχέση.

Μετά πια ήμασταν μαζί κάθε μέρα. Και μιλάγαμε, μιλάγαμε, με τις ώρες, γιατί είχαμε ανάγκη να ανταλλάξουμε πράγματα και εμπειρίες. Είχαμε πολλά κοινά βιώματα.

Για την κόρη της Bianca

Βίκυ Καγιά: Φωτογραφίες απο ταξίδι της στο Παρίσι προ covid-19

Ήθελα πάντα να κάνω παιδιά, το είχαμε αποφασίσει, όμως δεν περιμέναμε να έρθει τόσο γρήγορα.

Η μητρότητα και το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού

Δεν είμαι από τις γυναίκες που με το που είδαν το μωρό έπαθαν πλάκα και άλλαξε η ζωή τους. Πολλές ισορροπίες αλλάζουν. Έπρεπε να αφουγκραστώ την αλλαγή. Πολλά πράγματα που είναι εντελώς καινούργια, ο θηλασμός, οι ώρες που δεν κοιμάσαι. Ήμουν κουρασμένη, εξαντλημένη θα έλεγα, τους πρώτους μήνες. Θέλεις χρόνο ακόμα και για να αφομοιώσεις τη μητρότητα. Να δεις πού είναι τα δικά σου όρια και που του παιδιού σου.

Το comfy look της Βίκυς Καγιά στην καραντίνα

Είμαστε ήδη μια πενταμελής οικογένεια, γιατί ο Ηλίας έχει παιδιά και από τον πρώτο του γάμου. Δεν τα ξεχωρίζω τα παιδιά του Ηλία, τα αγαπώ σαν δικά μου και χαίρομαι που η Bianca έχει αδέρφια. Προς το παρόν δεν σκέφτομαι άλλο παιδάκι. Είναι νωρίς ακόμα.