Τις τελευταίες ημέρες τα challenges που κυκλοφορούν στα social media είναι πολλά. Αυτό που έχει  «κερδίσει» τους περισσότερους δεν είναι άλλο από το baby challenge, στο οποίο ανεβάζεις μία φωτογραφία σου από τότε που ήσουν μωρό ή έστω σε παιδική ηλικία, ενώ στ" />

Hit enter after type your search item

Βίκυ Καγιά – Σάκης Ρουβάς: Ποζάρουν μαζί πριν 30 χρόνια και… ρίχνουν το Instagram!

/
/
img

Τις τελευταίες ημέρες τα challenges που κυκλοφορούν στα social media είναι πολλά. Αυτό που έχει  «κερδίσει» τους περισσότερους δεν είναι άλλο από το baby challenge, στο οποίο ανεβάζεις μία φωτογραφία σου από τότε που ήσουν μωρό ή έστω σε παιδική ηλικία, ενώ στη συνέχεια προκαλείς και άλλους φίλους σου να κάνουν το ίδιο.

Η Βίκυ Καγιά ανταποκρίθηκε με τη σειρά της στο challenge αυτό, δημοσιεύοντας στα instastories της μια φωτογραφία από την εφηβική ηλικία της, στην οποία πραγματικά τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο από το 1993, το οποίο μας άφησε όλους κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό.

Η 15χρονη τότε Βίκυ, πόζαρε δίπλα στον 21χρονο Σάκη Ρουβα, σε ένα ασπρόμαυρο καρέ που αδιαμφισβήτητα επισκίασε εντελώς όσα είχαμε δει σε αυτό το challenge τις τελευταίες μέρες.

 

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :