Hit enter after type your search item
img

Βίκυ Καγιά: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ καταγγελίες από την πρώην σύζυγο του Ηλία Κρασσά

/
/

Βίκυ Καγιά: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ καταγγελίες από την πρώην σύζυγο του Ηλία Κρασσά. Μια περιπέτεια που τράβηξε πολύ και προφανώς ταλαιπωρεί ακόμα την το πανέμορφο μοντέλο και τον σύζυγο της. Στις αίθουσες των δικαστηρίων ακούγονται συγκλονιστικά πράγματα όπως ξέρετε. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην υπόθεση μεταξύ του Ηλία Κρασσά και της πρώην συζύγου του! Εκεί λοιπόν, στα δικαστήρια, λύνουν τις διαφορές τους ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά με την πρώην του, Ευαγγελία Μπάρλα, με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Η πανάκριβη συλλογή με αυτοκίνητα αντίκες, οι μετακινήσεις με ελικόπτερο αλλά και ο λογαριασμός του ρεύματος που φέρεται να μην έχει εξοφλήσει ο Ηλίας Κρασσάς, έκαναν την πρώην σύζυγό του να τον οδηγήσει στις δικαστικές αίθουσες, ενώ έχουν ανταλλάξει αγωγές που αφορούν στη μηνιαία διατροφή που καταβάλλει για τα δυο τους παιδιά.

Παρόλο που η πλευρά της κυρίας Μπάρλα μείωσε το ύψος της διατροφής από 4.326 ευρώ σε 2.346 ευρώ, ο εναγόμενος δεν είχε διάθεση να συναινέσει, καθώς, όπως υποστηρίζει, τα ποσά έχουν εξοφληθεί και καταβάλλει πολύ περισσότερα!

«Πληρώνω τα σχολεία, τις ΔΕΚΟ, το σπίτι και τα έξτρα, περίπου 3.500 ευρώ τον μήνα» υποστήριξε ο επιχειρηματίας, ..

…με την Ευαγγελία Μπάρλα να τονίζει: «Καταβάλλει με μεγάλες καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα να μένουμε χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό!».

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ESPRESSO, Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΠΑΡΛΑ ΕΣΤΙΑΣΕ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:

«Με τον μπαμπά κάνουν υπερπολυτελείς διακοπές, συχνάζουν σε πανάκριβα εστιατόρια, μετακινούνται ακόμη και με ελικόπτερο, ενώ με τη μαμά δεν μπορούν».

Η μάρτυρας υπογράμμισε ότι ο Ηλίας Κρασσάς επιθυμεί να έχει τον απόλυτο έλεγχο και επισήμανε: «Αγαπάει πολύ τα παιδιά ο γαμπρός μου, αλλά έχει τιμωρητική συμπεριφορά στην αδελφή μου αναφορικά με το πώς θα δίνονται τα χρήματα.

Δεν ξέρω αν έχει υποδείξεις από άλλους ή αν ενεργεί από μόνος του». Ακόμη, η μάρτυρας μετέφερε τη στάση του επιχειρηματία «Θα σας δείξω εγώ αν θα έχετε ρεύμα ή όχι, εγώ είμαι ο ισχυρός». Η πλευρά του γνωστού επιχειρηματία τόνισε ότι ο λογαριασμός δεν είχε δοθεί εγκαίρως!

ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΡΑΣΣΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΟΤΙ «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ.

Το ενοίκιό του είναι 800 ευρώ, κυκλοφορεί με μια παλιά Mercedes 2007 και η γυναίκα του με μια παλιά Porsche.

H μάρτυρας τόνισε ότι η Βίκυ Καγιά επωμίζεται αρκετά μεγάλο μέρος του κόστους διαβίωσής του, καθώς τα μηνιαία έσοδα του επιχειρηματία είναι στις 5.000 ευρώ».

Συγκλονίζει η Βίκυ Καγιά: Μου ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ το πρόσωπο ο μακιγιέρ! Γέμισα ΟΥΛΕΣ!!!

Η μάρτυρας και συνήγορος της Ευαγγελίας Μπάρλα είπε: «Το ενοίκιο των 800 ευρώ το πληρώνουν μισό-μισό και τα έξοδα διατροφής είναι εξ ημισείας».

Δικηγόρος: «Λέτε βγάζει 5.000 ευρώ, εκείνος είπε ότι δίνει 3.500 στην πρώην σύζυγό του για τα παιδιά, του μένουν 1.500 ευρώ. Πώς γίνεται να πηγαίνει κάθε Σαββατοκύριακο στη Μύκονο και να κάνει διακοπές στο Γκστάαντ;

Και τις βενζίνες του η κυρία Καγιά τις καλύπτει; Γιατί αν κυκλοφορεί με αντίκες, θα καίει ακόμη περισσότερο…»

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: «ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ».
Δικηγόρος: «Είπατε ότι αγωνιά καθημερινά για τα έξοδα. Σε αυτά εδώ τα δημοσιεύματα (σ.σ τα επέδειξε στο δικαστήριο) με τίτλο
«Ρομαντική απόδραση στο Μιλάνο»,…

…«Στη Μύκονο ο Ηλίας Κρασσάς», «Ταξίδι στην Αράχοβα για Κρασσά-Καγιά», «Βόλτα με το σκάφος», «Ο καλύτερός μου φίλος ο σκύλος μου» δε φαίνεται να έχει ιδιαίτερο άγχος!».

Μάρτυρας: «Το φουσκωτό ήταν γαμήλιο δώρο της γυναίκας του».

Οι μετακινήσεις με ελικόπτερο, η πανάκριβη συλλογή με αυτοκίνητα αντίκες αλλά και το… ρεύμα που φέρεται ότι άφησε απλήρωτο (!) ο «Mr Fresh» Ηλίας Κρασσάς σημάδεψαν την οξύτατη κόντρα με την πρώην σύζυγό του Ευαγγελία Μπάρλα, που μεταφέρθηκε χθες στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου!

Ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά βρέθηκε ακόμη μία φορά τετ α τετ με την πρώην σύντροφό του στα δικαστήρια, μετά τις εκατέρωθεν αγωγές που έχουν ανταλλάξει με επίκεντρο τη μηνιαία διατροφή που καταβάλλει ο επιχειρηματίας στα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει από τον πρώτο γάμο του.

Τι έγινε στα δικαστήρια

Η… πολεμική διάθεση ήταν εμφανής από την έναρξη της διαδικασίας, καθώς, παρά την προσπάθεια της προέδρου για συμβιβαστική επίλυση της διαφοράς, ο «Mr Fresh» δεν έκανε ούτε μισό βήμα πίσω!

Συγκεκριμένα, μολονότι η πλευρά της Ευαγγελίας Μπάρλα περιόρισε το ύψος της διατροφής από 4.326 που ζητούσε αρχικά στην αγωγή της σε 2.346 ευρώ, ο εναγόμενος αρνήθηκε να συναινέσει, υποστηρίζοντας ότι τα ποσά έχουν εξοφληθεί και πως ήδη ο ίδιος καταβάλλει πολύ περισσότερα!

«Πληρώνω τα σχολεία, τις ΔΕΚΟ, το σπίτι και τα εξτρά, περίπου 3.500 ευρώ τον μήνα» υποστήριξε ο επιχειρηματίας, κατηγορώντας την πρώην σύζυγό του για οικονομικούς εκβιασμούς, με την Ευαγγελία Μπάρλα να ξεσπά: «Καταβάλλει με μεγάλες καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα να μένουμε χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό!» τόνισε, καταγγέλλοντας τον Ηλία Κρασσά για χειριστική συμπεριφορά.

Στη διαφορά του βιοτικού επιπέδου που έχουν τα παιδιά όταν πηγαίνουν στον μπαμπά τους, σε σχέση με όταν διαμένουν στο σπίτι με τη μαμά τους, αναφέρθηκε η αδελφή της Ευαγγελίας Μπάρλα καταθέτοντας στο δικαστήριο.

«Με τον μπαμπά κάνουν υπερπολυτελείς διακοπές, συχνάζουν σε πανάκριβα εστιατόρια, μετακινούνται ακόμη και με ελικόπτερο, ενώ με τη μαμά δεν μπορούν» τόνισε η μάρτυρας, προσθέτοντας ότι ο Ηλίας Κρασσάς «τρώει ψάρι μόνο στην “Ιθάκη”, διαθέτει πέντε πανάκριβα αυτοκίνητα -μεταξύ των οποίων και αντίκες- και έχει σκάφος το οποίο, όπως μας έχει πει, δεν φαίνεται στα χαρτιά»!

Έτσι “ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ” Καγιά – Παπαγεωργίου! Η…ΠΡΟΔΟΣΙΑ και τα χρήματα που έχασε η Βίκυ!

3 Comments

      • Συμφωνώ. Απορώ με το θράσος που έχουν πολλές από αυτές που κυνηγάνε ευκαταστστους. Παντρεύονται κάνουν ένα παιδί και μετά θέλουν να λύσουν το προβλημα της ζως τους αρπάζοντας πολλά λεφτά με την δικαιολογία των παιδιών. Δεν βγαίνει κάνεις να πει σε αυτές τις άχρηστες ότι το παιδί θέλει αγάπη καλή συνεννόηση με τον μπαμπά τους και θα τα βρούνε. Γνωρίζω μια κυρία αλλά πραγματική κυρία αυτή εργάζεται σε τράπεζα ο πρώην αρκετά ευκαταστατο δεν απαίτησε τίποτα μόνο για το παιδί. Τα έχουν πολυ καλά το παιδί βέβαια πηγαίνει στον μπαμπά εκεί με φιλιππινεζες η μαμά δεν έχει φυσικά αλλά είναι χαρούμενο.. Λατρεύει την μαμά του και ας έχει πολυτέλειες από τον μπαμπά. Βλέπει τους γονείς του να τα πηγαίνουν καλά. Όλα είναι δικαιολογίες για να αρπάζουν ες αυτές οι απληστες

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :