Hit enter after type your search item

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Χρήστος Αντωνιάδης Η Χρίστος Αντωνιάδης; Το ΥΨΟΣ, ΗΛΙΚΙΑ, ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΓΑΜΟΣ, ΣΥΖΥΓΟΣ, ΣΠΟΥΔΕΣ! Τα πρώτα του ακούσματα στην μουσική τα είχε από τον παππού του, ο οποίος τον μύησε στο καλό λαϊκό τραγούδι. Ξεκινάει μαθήματα μουσικής και φωνητικής σε Ωδείο και οι πρώτες εφηβικές ανησυχίες τον βρίσκουν να συμμετέχει σε ένα νεανικό συγκρότημα, του Δήμου Νέας Ιωνίας. Γεννημένος στη Νέα Ιωνία, μοναχοπαίδι μιας όχι εύπορης οικογένειας, ο Χρίστος Αντωνιάδης από μικρή ηλικία βρέθηκε αντιμέτωπος με τη σκληρή αλήθεια ότι στη ζωή τα πάντα αποκτώνται με κόπο και προσπάθεια.

Παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα πιάνου.

Η αγάπη του για το τραγούδι τον ώθησε να ασχοληθεί και επαγγελματικά. Η αρχή έγινε με εμφανίσεις σε μικρούς χώρους, όπου από την πρώτη στιγμή ξεχωρίζει το ταλέντο του.

Η νέα χιλιετία, βρίσκει τον Χρίστο Αντωνιάδη να πραγματοποιεί ένα όνειρο ζωής.

Για πρώτη φορά συνεργάζεται με τον μοναδικό Χρήστο Νικολόπουλο. Κυκλοφορεί το CD single με τίτλο Θα φύγω απόψε το οποίο περιλαμβάνει τρία τραγούδια.

Η ερμηνεία του Χρίστου στο τραγούδι “Τι θέλεις από μένανε“, σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και του Στέλιου Καζαντζίδη, και στίχους του Πυθαγόρα, που…

…πρώτος ερμήνευσε ο Στέλιος Καζαντζίδης, κέρδισε και τους πιο αυστηρούς ακροατές και όλοι συμφώνησαν, 
ότι ο Χρίστος Αντωνιάδης είναι ένας ταλαντούχος τραγουδιστής της νέας γενιάς, με αυθεντική λαϊκή φωνή.

Η πορεία στη δόξα! Το 1991, τον βρίσκει στο ΡΟΜΕΟ, όπου ήταν και η πρώτη του επαφή με το ευρύ κοινό.

 

Ο Χρίστος Αντωνιάδης από το 1991 είναι το αγαπημένο παιδί της νυχτερινής διασκέδασης και μέσα σε διάστημα 4 χρόνων, καταφέρνει να κάνει το ΡΟΜΕΟ το πιο καυτό στέκι της εποχής, όπου όλοι σπεύδουν να τον απολαύσουν από κοντά.

Οι επιτυχημένες εμφανίσεις του εκεί, έγιναν η αφορμή να γνωρίσει τον Τάκη Μπουγά και τον Πάνο Φαλάρα, και η δισκογραφία ήταν πλέον θέμα χρόνου.

Το 1996, με την παρότρυνση των Μπουγά και Φαλάρα, κυκλοφορεί η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Κάθε νύχτα όπου από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε το τραγούδι “Ποιος μπορεί” και του χάρισε άμεση επιτυχία.

 

Μέσα από τον δίσκο ξεχώρισαν πάνω από τέσσερα τραγούδια, και ο δρόμος για την επιτυχία είχε μόλις αρχίσει.

Το 1998, κυκλοφορεί η δεύτερη δουλειά με τίτλο Ποιος σε μουσική και στίχους των Γιάννη Καραλή, Πάνου Φαλάρα και Βασίλη Κελαϊδη.

 

Η επιτυχία που γνώρισαν τα τραγούδια “Μάγια“,
 “Ποιος κλαίει τώρα ποιος“, “Δεν είσαι εσύ” και “Αυτή τη Φορά” του χάρισαν τον πρώτο χρυσό δίσκο.

To 1999 κυκλοφορεί ο τρίτος προσωπικός δίσκος με τίτλο Γνώμη σου των Γιάννη Καραλή, Πάνου Φαλάρα και Βασίλη Κελαϊδή ο οποίος με την κυκλοφορία έγινε χρυσός.

 

Τα τραγούδια “Γνώμη Σου“, “Που να δεις” και “Παραισθήσεις” είναι μερικές από τις επιτυχίες που ξεχώρισαν.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης έχει συνεργαστεί με τους Άννα Βίσση, Γιάννη Πουλόπουλο, Τόλη Βοσκόπουλο, Άντζελα Δημητρίου και πολλούς καλλιτέχνες της γενιάς του, όπως οι Στέλιος Ρόκκος, Μαντώ, Δημήτρη Κόκκοτα, Διονύσης Σχοινάς κ.α.

Η νέα χιλιετία, βρίσκει τον Χρίστο Αντωνιάδη να πραγματοποιεί ένα όνειρο ζωής. Για πρώτη φορά συνεργάζεται με τον μοναδικό Χρήστο Νικολόπουλο.

Κυκλοφορεί το CD single με τίτλο Θα φύγω απόψε το οποίο περιλαμβάνει τρία τραγούδια.

 

Η ερμηνεία του Χρίστου στο τραγούδι “Τι θέλεις από μένανε“, σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και του Στέλιου Καζαντζίδη, και στίχους του Πυθαγόρα, που πρώτος ερμήνευσε ο Στέλιος Καζαντζίδης, κέρδισε και τους πιο αυστηρούς ακροατές και όλοι συμφώνησαν, 
ότι ο Χρίστος Αντωνιάδης είναι ένας ταλαντούχος τραγουδιστής της νέας γενιάς, με αυθεντική λαϊκή φωνή.

Ο χειμώνας του 2000-2001, βρίσκει τον Χρίστο Αντωνιάδη σε περίοδο αναδιοργάνωσης και καλλιτεχνικού πυρετού.

Αλλάζει δισκογραφική εταιρία, ανήκει πλέον στην Alpha Records, όπου κυκλοφορεί και η νέα του δουλειά.

 

Σημεία των καιρών, ο τίτλος της νέας του δισκογραφικής δουλειάς, σε μουσική του Αλέκου Χρυσοβέργη και στίχους του Σπύρου Γιατρά.

 

Για πρώτη φορά, ο Χρίστος γράφει την μουσική σε ένα τραγούδι σε στίχους της Έλενας Αντωνίου.

Όταν δεν εμφανίζεται σε κάποιο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, ο Χρίστος πραγματοποιεί εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αυστραλία, Γερμανία και Κύπρο, είναι τα μέρη όπου ο Χρίστος έχει το πιο φανατικό κοινό.

 

Τον ελεύθερο χρόνο του θα τον βρείτε πίσω από την οθόνη του υπολογιστή του, χαμένο στο κόσμο του Internet. Άλλοτε συνθέτει μουσική και δημιουργεί νέα ακούσματα.

Όταν δεν δουλεύει θα τον βρείτε να κάνει ταξίδια ανά τον κόσμο ή να ασχολείται με το αιώνιο χόμπι των αντρών, τα αυτοκίνητα.

Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε ο Χρίστος Αντωνιάδης!

Διαβάστε ακόμα: Ο Χρίστος Αντωνιάδης μαγείρεψε για τη Φωλιά των Κου Κου ρεβύθια, μια συνταγή με την οποία «έριξε» τη γυναίκα του, ενώ εξομολογήθηκε κάποια πράγματα που αφορούν την καριέρα του…

«Το peak στην πορεία μου κράτησε περίπου μια δεκαετία, μετά λίγο κουράστηκα, λίγο βαρέθηκα.

Όταν συνέβαινε ήμουν αγχωμένος και κάποια στιγμή, ελπίζω για λίγο, και λίγο καβαλημένος. Έκανα πολλά λάθη και σε συμπεριφορά.

Είχα την ευτυχία να έχω μια αυστηρή οικογένεια που πάντα με νουθετούσε και με προσγείωνε, με αποτέλεσμα όταν κάποια στιγμή είχαν μαζευτεί κάποια καλά χρήματα, κατευθείαν να επενδυθούν σε σπίτι και σε κάποια άλλα πράγματα.

Όλα αυτά μου επιτρέψαν σήμερα να μην έχω πρόβλημα» είπε ο τραγουδιστής.

Όταν η Νάντια Ρηγάτου τον ρώτησε την ηλικία του, δεν μπορούσε παρά να διαπιστώσει πως έχει καλά γονίδια, μιας και ο Χρίστος Αντωνιάδης είναι 47 χρονών.

Το σχόλιο της αυτό όμως δεν άρεσε καθόλου στον Κρατερό Κατσούλη, ο οποίος έχει την ίδια ηλικία.

Η αποκάλυψη του Χρήστου Αντωνιάδη για το φιλί με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στους «Δύο Ξένους»

«Νάντια Ρηγάτου, είπες καρδούλα μου γλυκιά στον άνθρωπο που είναι 47 ετών όπως και ο παρουσιαστής, ότι έχει καλά γονίδια;»

«Ότι δεν σας φαίνεται βρε Κρατερέ» συμπλήρωσε η Χρύσα Κατσαρίνη.

«Η ασφάλεια είναι εδώ να πάρει τη Χρύσα και όποιος άλλον πει κάτι παρεμφερές; Έχετε χαζέψει όλοι;» διαμαρτυρήθηκε ο Κρατερός Κατσούλης προκαλώντας τα γέλια των συνεργατών του.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :