Βιογραφικό ΣΟΦΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ! Η ηλικία, το βιογραφικό, ο ΓΑΜΟΣ με τον Φερεντινο, οι γιοι και ο ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ απο τον Παπαγιάννη Είναι απόφοιτη του Κρατικού Θεάτρου. Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1997,
όταν ήταν μέρος του βασικού καστ της κωμικής σειράς “Καραμπόλα”. Τη σεζόν 1999-
2000 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά “Οι αναιδέστατοι” στην ΕΤ1. Ακολούθησε ο
ρόλος της Ελένης στη σειρά “Ένα κι ένα” την επόμενη σεζόν.

Σοφία Παυλίδου! Επέβαλαν την κατώτατη ποινή στον Μάνο Παπαγιάννη

Την περίοδο 2002-2003
έλαβε μέρος στις σειρές “Δροσουλίτες” και “Εκπαιδεύοντας τον Μπαμπή”. Έγινε
ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από το ρόλο της Μάγδας Ηλιάδη στην κωμική σειρά
“Θα βρεις το δάσκαλό σου”. Εκεί πρωταγωνίστησε τις 2005-2007 ενώ την ίδια περίοδο
έκανε διάφορες εμφανίσεις στην κωμική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα “Το Κόκκινο
Δωμάτιο”. Τη σεζόν 2008-2009 ερμήνευσε το ρόλο της γιατρού “Τζένη Ιακωβίδου”

στη δραματική σειρά “Ιατρικό απόρρητο” στον ANT1. Τα επόμενα χρόνια έκανε
διάφορες εμφανίσεις στις σειρές Καλές δουλειές, “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, “Οι
Συμμαθητές” και “Μάλιστα, Σεφ”! Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη της
συμμετοχή το 2018 στην ταινία “Αιγαίο SOS” και ακολούθησε το “Καρδίτσα for ever”
του Μακρίδη. Το 2019 έπαιξε στη σειρά “Κρατάς Μυστικό;” και το 2021 έλαβε μέρος
στο ριάλιτι του ANT1 “Η Φάρμα”.. Ήταν παντρεμένη με τον παρουσιαστή και
δημοσιογράφο Χρήστο Φερεντίνο.

Κωνσταντίνος Φερεντίνος – Δημήτρης Φερεντίνος! Ποια ειναι τα παιδια των Σοφία Παυλίδου και Χρήστου Φερεντίνου

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2003 ενώ την ίδια
χρονιά ήρθαν στον κόσμο οι δύο γιοί τους, Δημήτρης και Κωνσταντίνος. Το 2016, το
ζευγάρι πήρε διαζύγιο μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας. Τα τελευταία χρόνια
ασχολείται με πράγματα που βελτιώνουν την ψυχή, τον νου και το σώμα. Άρχισε να
κάνει βελονισμό και διάφορες εναλλακτικές μεθόδους, που την βοήθησαν ουσιαστικά
και της άνοιξαν νέους δρόμους.

Σοφία Παυλίδου! Διακοπές για ΠΑΝΤΑ χωρίς ίχνος ρετούς στα 47 της ΧΡΌΝΙΑ

Ασχολείται επίσης πολύ με τη διατροφή, γιατί πιστεύει
πως αυτό που βάζουμε μέσα μας, μάς επηρεάζει και στο συναίσθημα και στο μυαλό. Το
2022 πρωταγωνίστησε στη παράσταση “Loot η αρπαχτή” στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.
Ακόμα στους “Συμπέθερους από τα Τίρανα” και στο αρχαίο θέατρο.

Σοφία Παυλίδου
Ιδιότητα Ηθοποιός
Εν ενεργεία 1997-σήμερα
Σύζυγος Χρήστος Φερεντίνος
(2004-2016)
Τέκνα 2

Η Σοφία Παυλίδου είναι Ελληνίδα ηθοποιός.

Βιογραφικό
Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1997, όταν ήταν μέρος του βασικού καστ της κωμικής σειράς Καραμπόλα. Τη σεζόν 1999-2000 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά Οι αναιδέστατοι στην ΕΤ1. Ακολούθησε ο ρόλος της Ελένης στη σειρά Ένα κι ένα την επόμενη σεζόν. Την περίοδο 2002-2003 έλαβε μέρος στις σειρές Δροσουλίτες και Εκπαιδεύοντας τον Μπάμπη. Το 2005, έκανε μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά Το καφέ της Χαράς.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από το ρόλο της Μάγδας Ηλιάδη στην κωμική σειρά Θα βρεις το δάσκαλό σου. Εκεί πρωταγωνίστησε τις 2005-2007 ενώ την ίδια περίοδο έκανε διάφορες εμφανίσεις στην κωμική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα Το Κόκκινο Δωμάτιο. Τη σεζόν 2008-2009 ερμήνευσε το ρόλο της γιατρού Τζένης Λεοντίου στη δραματική σειρά Ιατρικό απόρρητο στον ANT1. Τα επόμενα χρόνια έκανε διάφορες εμφανίσεις στις σειρές Καλές δουλειές, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, Οι Συμμαθητές και Μάλιστα, Σεφ!.

Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη της συμμετοχή το 2018 στην ταινία Αιγαίο SOS.

Προσωπική Ζωή
Το 1999, ξεκίνησε τη σχέση της με τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο Χρήστο Φερεντίνο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2004 ενώ την ίδια χρονιά ήρθαν στον κόσμο οι δύο γιοί τους Δημήτρης και Κωνσταντίνος. Το 2016, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο μετά από 17 έτη

Σοφία Παυλίδου: Ο έρωτας και ο γάμος με τον Χρήστο Φερεντίνο, το διαζύγιο, το υπέροχο κορμί και η καταγγελία στον Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό

Σοφία Παυλίδου: Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τη ζωή της
Μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 “Θα βρεις τον δάσκαλό σου”, έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου. Πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή και ταλαντούχα γυναίκα αλλά και έναν καλό και χαμηλών τόνων άνθρωπο.

Το 1999, ξεκίνησε τη σχέση της με τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο Χρήστο Φερεντίνο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2004 ενώ την ίδια χρονιά ήρθαν στον κόσμο οι δύο γιοί τους Δημήτρης και Κωνσταντίνος. Το 2016, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας.

Ο Χρήστος Φερεντίνος είχε μιλήσει για το διαζύγιό του και για το αν υπήρξαν εντάσεις λέγοντας: «Δεν υπήρξαν εντάσεις αλλά και να υπήρχαν, δεν θα το έλεγα ποτέ σε μια συνέντευξη, γιατί δεν μου αρέσει να διατυμπανίζω τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή. Κανένας χωρισμός δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Αλλά δύο άνθρωποι που έχουν ζήσει τόσα πολλά μπορούν να έχουν κατανόηση και έναν πραγματικά πολιτισμένο τρόπο χωρισμού. Εκεί φαίνεται και η ποιότητα μιας σχέσης» .

Όσο για τη σχέση με τα παιδιά της, η Σοφία Παυλίδου δήλωσε:«Οι γιοι μου γνωρίζουν πολύ καλά τους φίλους μου, έρχονται σπίτι, καθόμαστε όλοι μαζί. Αν το δεις ψύχραιμα το θέμα, είμαστε τόσο περαστικοί από αυτή τη ζωή, που είναι αστείο να χαλιέσαι γι’ αυτά τα θέματα. Ούτε εγώ, ούτε ο Χρήστος (σ.σ. Φερεντίνος), θελήσαμε να εκθέσουμε την προσωπική μας ζωή, αλλά και τα παιδιά μας. Δεν ανήκαμε ποτέ στο lifestyle»

Η σχέση της Σοφίας Παυλίδου με τον Σωτήρη Καλυβάταση
Η Σοφία Παυλίδου πέταξε τη βέρα αλλά επίσημα δεν πήγε παραπέρα! Ο νέος σύντροφός της ακούστηκε πως είναι ο ηθοποιός Σωτήρης Καλυβάτσης.

«Δεν έχουμε ερωτική σχέση με την Σοφία Παυλίδου. Είμαστε φίλοι» δηλώνει ο Σωτήρης Καλυβάτσης το 2016 έπειτα από σχετικό δημοσίευμα στον κυριακάτικο Τύπο.

«Είναι ψέματα. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Με την Σοφία έχουμε συνεργαστεί τρεις χρονιές στο θέατρο. Με τον Χρήστο συνεργαστήκαμε στο ραδιόφωνο. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Είναι δυνατόν; Είμαι πολύ καλός φίλος και με τους δύο» είπε ο ηθοποιός.

Μετά το χωρισμό της ηθοποιού από τον σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο, πολλά ήταν τα σενάρια που ακούστηκαν για την πορεία που ακολούθησε ο καθένας, όμως η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα δηλώνει μόνη, αλλά όχι ελεύθερη, αφού όπως λέει δεν βγήκε ακόμη το διαζύγιο με τον Χρήστο Φερεντίνο.

«Θα σας πω ότι έγραψα και στο Facebook! Δεν είμαι σε σχέση με τον Σωτήρη Καλυβάτση. Ούτε σε άλλη σχέση. Είμαι μόνη, αλλά για να σας είμαι απόλυτα ειλικρινής ούτε ελεύθερη είμαι με την τυπική έννοια του όρου, αφού δεν έχει βγει ακόμα το διαζύγιο. Με τον Σωτήρη είμαστε φίλοι».

Βέβαια της ηθοποιού της έχουν χρεώσει μετέπειτα πως ήταν ζευγάρι με τον Γιώργο Χρυσοστόμου. Η Σοφία Παυλίδου είχε απαντήσει στις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Γιώργο Χρυσοστόμου έχοντας πει:«Ο Γιώργος είναι φίλος μου, δικός μου άνθρωπος και τίποτε άλλο. Από εκεί και πέρα, δεν είναι ότι θυμώνω, απλά αδιαφορώ. Θύμωσα πολύ όταν μου χρέωσαν ως… νέο σύντροφο, έναν άνθρωπο ο οποίος είναι αδελφός μίας κοπέλας που συνεργαζόμαστε. Καμία σχέση δεν είχαμε. Από την άλλη, από τη στιγμή που δεν ενοχλεί τα παιδιά μου, δεν ενοχλεί κι εμένα», ξεκαθάρισε μια για πάντα η όμορφη ηθοποιός.

Σοφία Παυλίδου: Ο θάνατος του πατέρα της και τα δικαστήρια με τον Παπαγιάννη
Η ηθοποιός «έχασε» τον πολυαγαπημένο πατέρα της. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών, δυο μέρες αφού γιόρτασαν τα γενέθλιά του.Η Σοφία Παυλίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μία κοινή φωτογραφία με το πατέρα της από το παρελθόν.«Έφυγες… Ας είναι η φυσική εξέλιξη… Ας έφυγες ήρεμος δυο μέρες μετά τα 87α γενέθλια σου με όλους μας γύρω σου γεμάτος από αγάπη… την απώλεια σου δεν είναι εύκολο να τη διαχειριστώ. Είχα το χρόνο στη διάρκεια της σύντομης αρρώστιας σου να σου πω πόσο σ’ αγαπώ πόσο σ’ ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα, για όσα μου έμαθες. Είχα το χρόνο να σε αποχαιρετήσω. Αισθάνομαι τυχερή γι’ αυτό. Είσαι ο καλύτερος μπαμπάκας του κόσμου μη το ξεχνάς» έγραψε στη σελίδα της στο Facebook της στις 20.6.2020!

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης είχαν τσακωθεί αλλά η ηθοποιός δεν πρόκειται να κάνει πίσω σε ότι να κάνει με τη δικαστική διαμάχη ανάμεσά τους.

Η Σοφία Παυλίδου, η οποία υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και φραστικής επίθεσης από τον συμπρωταγωνιστή της Μάνο Παπαγιάννη, στην παράσταση «Πετάει Πετάει» στο θέατρο Χυτήριο σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη ξεκαθάρισε πως προκειμένου να βρει το δίκιο της, θα το φτάσει μέχρι τέλους.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :