Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τόσο στα παπούτσια που φέρεται να φορούσε την ημέρα της επίθεσης σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, αλλά και στην περίφημη μπεζ καπαρντίνα έχουν ανιχνευθεί ίχνη από το βιτριόλι που φέρεται να έριξε στο πρόσωπο της 34χ" />

Hit enter after type your search item

Βιτριόλι: Ασύλληπτο! Η 35χρονη έστελνε ευχές στην Ιωάννα μέχρι και λίγο πριν την επίθεση

/
/
img

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τόσο στα παπούτσια που φέρεται να φορούσε την ημέρα της επίθεσης σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, αλλά και στην περίφημη μπεζ καπαρντίνα έχουν ανιχνευθεί ίχνη από το βιτριόλι που φέρεται να έριξε στο πρόσωπο της 34χρονης κοπέλας.

Πλέον η υπόθεση “δένει”, καθώς αναμένεται να γίνει σύγκριση με το οξύ που βρέθηκε στα ρούχα της 34χρονης κοπέλας, ώστε να ταυτοποιηθούν οι δυο ουσίες.

Ωστόσο οι ειδικοί των εργαστηρίων έχουν καταφέρει να ανακτήσουν έναν μεγάλο όγκο δεδομένων, από τον οποίο προκύπτουν νέα στοιχεία. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 35χρονη ανά τακτά χρονικά διαστήματα αντήλλασσε η έστελνε μηνύματα στον 40χρονο άνδρα, που εν αγνοία του αποτέλεσε την αφορμή για την επίθεση με το βιτριόλι, ενώ αντήλλασσε μηνύματα ακόμα και λίγες εβδομάδες πριν την επίθεση με την ίδια την Ιωάννα, πάντα για το ίδιο θέμα. Εάν δηλαδή είχε κάποιου είδους επικοινωνία με τον 40χρονο.

Παράλληλα υπάρχουν και μηνύματα της 35χρονης προς την Ιωάννα για χρόνια πολλά, τόσο σε γιορτές, όπως τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά αλλά και την ονομαστική εορτή της Ιωάννας, όπου και αντήλλασαν ευχές. Κάτι που δείχνει πως η 35χρονη επιθυμούσε να έχει επαφή προκειμένου να ελέγχει την κατάσταση.

Πηγή: Newsit

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :