Βλοντάκης: «Δεν έχει παντόφλα στο σπίτι, έχουμε περάσει στο… ρόπαλο» – Η αντίδραση της γυναίκας του

0

Ο Αντώνης Βλοντάκης και η Κορίνα Στεργιάδου μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» για τη σχέση τους μετά από τόσα χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση τριών παιδιών.

Η Κορίνα αρχικά ανέφερε «εγώ είμαι η κακιά στο σπίτι, ο Αντώνης είναι ο καλός… Με βοηθάει ο Αντώνης στο σπίτι, ιδίως όταν σπάνε τα νεύρα μου…» και ο Αντώνης τόνισε: «Δεν έχει παντόφλα στο σπίτι, έχουμε περάσει στο… ρόπαλο» και η σύζυγός του έβαλε τα γέλια.

Όταν το ζευγάρι ρωτήθηκε περί απιστίας, είπε η Κορίνα: «Εγώ του έχω εμπιστοσύνη, δεν μου έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα, οπότε…αν κάνει κάτι δε θα ήθελα ποτέ να το μάθω»! Ο δε Αντώνης αποκάλυψε: «Παιδιά εμείς αλλάζουμε ρόλους, εγώ αυτή την εβδομάδα με το μουστάκι παίζω τον Τούρκο από το σίριαλ και την άλλη εβδομάδα η Κορίνα θα κάνει τη νοσοκόμα έτσι ώστε να υπάρξει ποικιλία στο σπίτι μας»! Πώς αντέδρασε η Κορίνα στη δήλωση αυτή του άντρα της;

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com