ΒΟΜΒΑ απο την Βίκυ Καγιά: «Ο γάμος μου δεν πέτυχε γιατί…»

ΒΟΜΒΑ απο την Βίκυ Καγιά: «Ο γάμος μου δεν πέτυχε γιατί…» Συνέντευξη στο «JOY» και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου παραχώρησε η Βίκυ Καγια και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο της με τον Νίκο Κριθαριώτη, αλλά, το πολύκροτο διαζύγιό τους, αλλά και τον τρόπο που αποφάσισε να το διαχειριστεί ως προς τα media.

«Οι λόγοι που δεν πετυχαίνουν οι σχέσεις είναι πολλοί. Κατ’ αρχάς, ποτέ δεν φταίει μόνο ένας. Είναι πως έχει μάθει ο ένας, πως έχει μάθει ο άλλος, πόσα χιλιόμετρα έχει γράψει. Δεν θεωρώ ότι ο γάμος μου δεν πέτυχε επειδή είχα μάθει να είμαι πολύ ανεξάρτητη. Δεν ταιριάξαμε.

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ , ΤΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ!

Δεν ήμασταν συμβατοί. Πιστεύαμε, πήγαμε με τις καλύτερες προθέσεις να παντρευτούμε, λέγαμε ότι αυτό θέλουμε, αλλά τελικά δεν ήμασταν καθόλου ταιριαστοί, ήμασταν η μέρα και η νύχτα. Και όμως γίνεται να το καταλάβεις ότι δεν ταιριάζει μετά το γάμο. Ο γάμος είναι μια επισημοποίηση, δίνει μια βαρύτητα στη σχέση.

Βίκυ Καγιά σοβαρό πρόβλημα υγείας της: «’Εχασα τα πάντα, ήμουν χάλια»

Εκεί βγαίνουν τα θέματα. Πριν είσαι στο πιο χαλαρό, νομίζω ότι λειτουργούν πιο καλά τα πράγματα όταν δεν έχεις την ευθύνη του γάμου. Δεν σε αλλάζει ο γάμος, σε αλλάζει η κατάσταση του γάμου. Οι οικογένειες που έρχονται πιο κοντά, οι αποχρώσεις, αλλάζουν τα πράγματα, όλο γίνεται πιο επίσημο και περιμένουν όλοι γύρω σου να συμπεριφέρεσαι πιο επίσημα. Δεν πιστεύω ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, οι άνθρωποι τα κάνουν αυτά μεταξύ τους και έχει να κάνει με το αν ταιριάζουν.

Βίκυ Καγιά: Λύθηκε το μυστήριο με την ΚΑΤΑΓΩΓΗ της

Κάποιοι μπορεί να ταιριάζουν στην αρχή και μετά να αλλάζουν και να μην έχουν ούτε τον χρόνο να καταλάβουν ότι κάτι έχει αλλάξει και έχουν βολευτεί απλά και το καταλαβαίνουν αργότερα… Δεν φταίει κανείς σ’ αυτές τι περιπτώσεις, συμβαίνουν αυτά. Και οι δυο φταίνε σε έναν χωρισμό…» είπε η ιδιοκτήτρια του Fashion Workshop By Vicky Kaya.

H ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ BEST SELLER ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: