freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

ΒΟΜΒΑ για Κιμούλη! ΚΟΝΤΡΑ η Ζέτα Μακρυπούλια με όσα ΔΗΛΩΝΕ για κείνον! Όλο το παρασκήνιο! Φαίνεται πως δεν έχουν όλες οι ηθοποιοί την ίδια άποψη για τον ταλαντούχο Γιώργο Κιμούλη. Φαίνεται πως δεν έχουν όλες τα ίδια πράγματα να …καταθέσουν!

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποτελεί προφανώς τέτοιο παράδειγμα! Αντίθετα με όσα δήλωσαν άλλες συναδέλφισσες της για τον αγαπημένο ηθοποίο. Από τότε που έδωσε συνέντευξη βέβαια πέρασε καιρός και σίγουρα δεν μίλησε ποτέ μετά από την συνεργασία αυτή για να δούμε εάν διατηρεί την ίδια άποψη για τον ταλαντούχο ηθοποιό και για τον τρόπο που λειτουργεί τις συνεργασίες του!

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ‘ΔΙΝΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.’

Τα λόγια της ακούγονται σαν ποίημα! Οι φιλοφρονήσεις της χωρίς φειδώ!

Τ ίδιο έκανε και οΓιώργος Κιμούλης μιλώντας για την πανέμορφη Ζέτα, υπογραμμίζονατς το ταλέντο της ενάντια σε κείνους που αμφέβαλαν γι αυτό! Σύμφωνα με τότε δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, την ίδια θεατρική σκηνή θα μοιραζόντουσαν Ζέτα Μακρυπούλια και Γιώργος Κιμούλης. Τότε εκφράστηκαν και τα π΄ρωτα λόγια εκτίμησης τεράστιας εκατέρωθεν! Η Ζέτα Μακρυπούλια αρχικά επρόκειτο να συνεργαστεί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο θεατρικό έργο «Η Μελωδία της Ευτυχίας».

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ‘ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.’

ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΕΔΙΕΧΝΑΝ, Η ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΗΘΟΠΟΙΟ ΣΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΕΡΓΟ «ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ».
Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Γιώργος Κιμουλης θα ήταν παρτενέρ της Ζέτας Μακρυπούλια την επόμενη θεατρική σεζόν και θα την σκηνοθετήσει.

Αν διαμορφώναμε έναν κατάλογο με τις top 3 stars σήμερα στην Ελλάδα, η Ζέτα Μακρυπούλια θα ήταν σίγουρα ανάμεσά τους. Τι πιο λογικό, λοιπόν, το πρώτο εβδομαδιαίο lifestyle περιοδικό στην Κύπρο, το Down Town να γιορτάζει μαζί της τα 400 τεύχη του με μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη!

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΙΜΟΥΛΗ;
Θα ήθελα πολύ στο δικό μου βιογραφικό και στη δική μου «βαλίτσα» να έχω μία συνεργασία μαζί του.

Ζέτα Μακρυπούλια: ‘Δεν είναι ωραίο να ζεις με τα «αν».’

Γενικότερα, θεωρείς ότι είσαι παρεξηγημένη, Ζέτα;

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑΔΙΑ.

Αλλά αυτό έχει να κάνει με το τι δουλειά κάνει ο καθένας, τι στόχο έχει και γιατί κάποιος αποφασίζει να βγάλει ένα προφίλ κάποιου ανθρώπου που δεν υπάρχει αλλά εκείνος έχει συμφέρον να το βγάλει.

Έχω περάσει και καλύτερες φάσεις και χειρότερες, αλλά σίγουρα έχουν γραφτεί και για μένα πράγματα, μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, τα οποία δεν ισχύουν.

Στις χειρότερες σου φάσεις πώς είσαι;

ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ.
Αλλά δεν νομίζω ότι μου έχει βγει σε κακό αυτό. Μπορεί να έχω χάσει χρόνο κάποιες φορές και, αν ο χαρακτήρας μου ήταν λίγο διαφορετικός ή αν ήμουν όπως τώρα, να κέρδιζα λίγο περισσότερο χρόνο – αλλά δεν είναι ωραίο να ζεις με τα «αν».

O ΣΤΑΥΡΟΣ που ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ η Ζέτα Μακρυπούλια! Συγκλονιστικό βίντεο!

Κάθε φορά μαθαίνεις και κάθε επόμενη συμπεριφέρεσαι αλλιώς, αρκεί να έχεις καταλάβει από αυτό που ήδη έχεις μάθει.

ΕΙΧΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;

Είχα μεγαλύτερες ευαισθησίες σε κάποια πράγματα και ήμουν πολύ περιφραγμένη σε κάποια άλλα.

Έχω αλλάξει λίγο αυτές τις ισορροπίες.

Έχω ανοίξει σε κάποια άλλα και έχω αποφασίσει να είμαι λίγο πια συνειδητοποιημένη σε κάποια άλλα. Ειδικά σε ό,τι αφορά στη δουλειά, δεν μπορώ να πω ότι στενοχωριέμαι το ίδιο εύκολα όπως παλιά.

ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ;
Για τον καθένα έχει σημασία να έχει μία ισορροπημένη ζωή. Δεν είναι πάντα εύκολο, βέβαια, να συμβαδίζουν και τα δύο και να πηγαίνουν καλά. Και όταν αυτό συμβαίνει το χαίρομαι.

Δυο φίλοι σου, η Ρούλα Ρέβη και ο Γιώργος Δάσκαλος, μου λένε για σένα ότι «είναι too good to be true». Τόσο ιδανική είσαι στις φιλίες σου;
Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντική σχέση η φιλική. Και δίνω πολλά πράγματα στους φίλους μου.

Και εννοώ συναισθήματα. Μου αρέσει να είμαι δίπλα τους. Ξέρεις, δεν ήμουνα πάντα έτσι.

Όταν ήμουν μικρή είχα βέβαια φίλες, αλλά την έννοια της φιλίας δεν την είχα στο μυαλό μου όπως την έχω τώρα. Είναι μία σχέση πολύ δυνατή και, αν έχει γερές βάσεις, είναι από τις σχέσεις που κρατάνε πάρα πολλά χρόνια – και ίσως κρατήσουν και για πάντα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΣ;
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Αλλά επειδή το «για πάντα» μπορεί να φαντάζει ουτοπικό, και επειδή στον έρωτα ανταλλάσεις κάποια πράγματα διαφορετικά, ενώ στη φιλία έχεις άλλες απαιτήσεις, γι’ αυτό ίσως και μία φιλία μπορεί να κρατήσει για πάρα πολλά χρόνια.

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ‘ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ’

Κι είναι ωραίο να ξέρεις ότι θα έχεις στη ζωή σου κάποιους φίλους με τους οποίους να νιώθεις ότι μεγαλώνεις μαζί τους, ότι ανταλλάσεις πράγματα προσωπικά, ότι σε στηρίζουν, ότι τους στηρίζεις, ότι έχεις κάποιους ανθρώπους με τους οποίους θα βγεις να διασκεδάσεις, ότι τους εντάσσεις και μέσα στο περιβάλλον της σχέσης σου, έχοντας πια έναν κοινό κώδικα.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΥΣ!

Έχω γνωρίσει ανθρώπους που δεν έχουν φίλους και αισθάνομαι ότι χάνουν πάρα πολλά πράγματα.

Κατά βάθος είσαι πολύ μοναχικός άνθρωπος;
Ναι. Κατά βάθος είμαι μοναχική. Ήμουν, όμως, πολύ περισσότερο. Γενικότερα, η εικόνα που έχω νομίζω ότι δείχνει πως είμαι μοναχική…

ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ…

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΡΑΤΑΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

Αλλά, γενικά, απ’ την άλλη, δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα σου πω «σε παρακαλώ, θέλω να μείνω για λίγο μόνη».

Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που θέλουν να είναι με κόσμο, με δικούς μου ανθρώπους, αλλά μπορεί μέσα στις ώρες που είμαι μ’ αυτούς να έχω και προσωπικό χρόνο, ζώντας όμως μαζί τους.

Απομονώνομαι με έναν τρόπο που δεν μπορώ να τον καταλάβω.

Επίσης, αντιλαμβάνομαι ότι έχεις πολλά μυστικά, τα οποία δεν ξέρει ούτε ο αδελφός σου ούτε η καλύτερή σου φίλη…

ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

Έχω φτάσει σε ένα στάδιο πια που να μπορώ να εμπιστεύομαι τους ανθρώπους που έχω επιλέξει να είναι πολύ κοντά μου – και αυτοί είναι πολύ λίγοι, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα…

Του ενός χεριού;

(γελάει) Μπορεί να έχω περάσει και στο δεύτερο. Και επειδή είμαστε και μία παρέα που οι περισσότεροι κάνουμε ψυχανάλυση, έχουμε καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να μοιραζόμαστε με τους ανθρώπους κάποια «μυστικά» μας.

Ωστόσο, ναι, είμαι ένας κλειστός άνθρωπος. Δηλαδή, δεν θα μου άρεσε κάποια στοιχεία της ζωής μου να τα μοιραστώ με όλο τον κόσμο.

ΠΑΝΤΩΣ, ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…

Είμαι μία γυναίκα που «τρώγομαι» συνεχώς με τον εαυτό μου και χαίρομαι που αυτό δεν φαίνεται.

Είμαι πάρα πολύ ανήσυχη. Μπορεί να περνάω κάποιες φάσεις σε «καταστολή», αλλά μέσα μου πάντα κάτι με «τρώει».

Αυτό που προσπαθώ, λοιπόν, είναι να το ηρεμώ αυτό το πράγμα, για να μην χάνω το τώρα. Αλλά, αν αφεθώ, πάντα έχω κάτι που να με «τρώει» – χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι αχάριστή ή ότι δεν είμαι ευτυχισμένη.

ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ Η «ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ» ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ;
Όχι πια, γιατί μου έχει γίνει συνήθεια. Αν με ρωτούσες πριν από λίγα χρόνια, θα σου έλεγα ότι ναι, νιώθω κουμπωμένη.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι μπορώ εύκολα ένα βράδυ να πάρω τον άνθρωπό μου και, αν έχει κάμερες, να είμαι τόσο άνετη όσο αν ήμουν στο σπίτι. Αλλά το έχω συνηθίσει κιόλας, δεν έχω κάποιο πρόβλημα πια.

Έχω βρει πάντως τον τρόπο να κάνω πράγματα που να νομίζεις ότι δεν κάνω κι έτσι όπως είμαι τώρα. Επίσης, κάνω μία πολύ ήρεμη ζωή, δεν είμαι από τους ανθρώπους που βγαίνουν κάθε μέρα και διασκεδάζουν, οπότε τα καταφέρνω.

Για να περάσουμε στα αμιγώς τηλεοπτικά, υπήρξαν στιγμές που να μετάνιωσες για την απόφαση σου να βρεθείς φέτος στο Mega;
Όχι. Έτσι όπως τα έφερε η ζωή, θα ήταν ένα βήμα διαφορετικό, θα έκανα κάτι άλλο.

Η ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ… ΔΙΔΥΜΟ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΑΚΗ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ!

ΣΤΟ MEGA ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΑ -ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ- ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Ακόμη και από το γεγονός της πρόθεσης στο να γίνουν διάφορα πράγματα.

Είναι πολύ ανοιχτοί άνθρωποι στις προτάσεις τους και αισθάνομαι ότι έχω μπει μέσα σε μία ανοιχτή αγκαλιά.

Κι όχι σε μία αγκαλιά που να είναι λίγο «κλειστή», λίγο επιφυλακτική ή που κάπως να με αφοπλίζει.

Σε αυτή τη δουλειά, βέβαια, γίνονται διάφοροι κύκλοι: άλλοι ανοίγουν, άλλοι κλείνουν, άλλοι ξανανοίγουν, και κάποιοι άλλοι ξανακλείνουν.

Το ενδεχόμενο μελλοντικής τηλεοπτικής συνεργασίας σου με τον Νίκο Μουτσινά, τελικά υφίσταται; Κάποιοι θα έλεγαν ότι θα ήσασταν ιδανικό τηλεοπτικό ζευγάρι, λόγω της φιλίας σας…

 

ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ. ΩΣΤΟΣΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.

Αλλά, επειδή με τον Νίκο συνεργαστήκαμε και στο θέατρο, νιώθω ότι μπορούμε, πολύ εύκολα, να χειριστούμε ο ένας τον άλλον, η χημεία μας είναι πάρα πολύ καλή.

Δεν με αγχώνει αν θα δουλέψουμε μαζί ή όχι, το έχω όμως κάπως στο μυαλό μου ότι θα ήταν πολύ ωραίο. Αν γίνει ποτέ, νομίζω πως, τουλάχιστον, εμείς οι δύο θα περάσουμε πολύ καλά.

Εύχομαι και ο κόσμος.

Πάντως δεν είναι στα σχέδιά μας.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς και παρά την χλιαρή επιτυχία του show τραγουδιού η ίδια απασχολεί πολύ τα μέσα. Η ίδια έδωσε συνέντευξη στο Hello και μίλησε για όλα.

«ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΙΜΟΥΛΗ.

Για μένα αυτή θα είναι μια πολύ σημαντική στιγμή στο θέατρο διότι θα συνεργαστώ με έναν άνθρωπο που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο.

Έχει κερδίσει επάξια το σεβασμό όλων, συναδέλφων και κοινού, με το ταλέντο και τις δυνατότητές του. Το ωραίο, όμως, με αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι δεν επαναπαύεται μόνο στο πλούσιο ταλέντο του, αλλά ενημερώνεται συνεχώς και βαδίζει παράλληλα με την εποχή μας.

Αλλά να μπορεί να εγκαταλείπει πολλές συνήθειες του παρελθόντος, ακόμα κι αν αυτό έχει κάποιο προσωπικό κόστος, για να συμβαδίσει με την εποχή του.

Και στο τέλος να βρίσκει τον τρόπο να δημιουργεί, σε μια περίοδο γενικότερης ισοπέδωσης. Είμαι σίγουρη ότι έχω να κερδίσω πολλά από αυτή τη συνεργασία», είπε η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά στην έντονη φημολογία για το τι πρόκειται να κάνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η ίδια απαντάει «Ακούγονται πολλά πάντα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τον επόμενο χειμώνα θα κάνω ένα ακόμη σόου στο Mega.

Δύσκολα μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε καθημερινή εκπομπή, γιατί ξέρω τι άνθρωπος είμαι πια. Παρόλο που φαίνομαι καλόβολη, δεν είμαι. Το καθημερινό είναι μια δέσμευση. Μου προκαλεί τρόμο.

Δε ξέρω αν θέλω κάτι τέτοιο. Από την άλλη, δεν θέλω να φανώ απόλυτη. Αν υπάρξει κάτι διαφορετικό από τις εκπομπές που υπάρχουν τώρα, θα το συζητήσω. Δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω μια από τα ίδια».

Διαβάστε ακόμα:

Τι είπε και ο Γιώργος Κιμούλης τότε, για την Ζέτα Μακρυπούλια:Μετά από πολύ καιρό μίλησε ο Γιώργος Κιμούλης και σ’ αυτή τη σπάνια συνέντευξη του αποκάλυψε το αν θα ξαναδουλέψει στην τηλεόραση, καθώς και τη γνώμη του για τις υποκριτικές ικανότητες της Ζέτας Μακρυπούλια!

Ειδικά στην ερώτηση για το αν είναι ή δεν είναι ηθοποιός η δημοφιλής παρουσιάστρια, ο Κιμούλης ήταν κάθετος, καλούμενος μάλιστα να σχολιάσει τα πυρά που έχει δεχθεί η Μακρυπούλια από γνωστούς ηθοποιούς.

«Δεν ξέρω τι λένε οι συνάδελφοί μου, ούτε ποιοι το λένε. Δεν με ενδιαφέρει.

Δεν μου αρέσει ούτε καν σαν ερώτηση. Η παρουσία της στον θεατρικό και τηλεοπτικό χώρο αποδεικνύει μόνη της την αξία της.

Δεν έχει, άλλωστε, ανάγκη συνηγόρου. Και εκείνη και οι θεατές που τη βλέπουν ξέρουν καλύτερα. Δεν χρειάζεται τη γνώμη των διαμεσολαβητών», είπε ο ηθοποιός.

Ο ίδιος μίλησε και για την αποχή του από τα τηλεοπτικά πράγματα, λέγοντας χαρακτηριστικά στην ίδια συνέντευξη του στην εφημερίδα “Real”: «Όσο έπαιξα στην τηλεόραση, έπαιξα. Πολύ δύσκολα με ξαναβλέπω σε αυτή».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner