freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Τελικά η Φαίη αναγκάστηκε να κάνει την ανάγκη φιλότιμο και να βγουν στον αέρα τα αισθηματικά της, μέσω συνεργατών της μάλιστα.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό που μαθαίνουμε σήμερα για τη Φαίη Σκορδά! Μία νέα προοπτική υπάρχει στη ζωη της με το γνωστό ισχυρό και γοητευτικό άντρα που βρίσκεται στη ζωή της!

Δύο φορές στο παρελθόν, έτυχε να την ρωτούν εάν είναι έγκυος! ΔΙΕΨΕΥΔΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ!

Ναι, μάλιστα, όσο και αν σας φαίνεται αδιανόητο, διέψευδε κατηγορηματικά, χωρίς να της καίγεται καρφάκι προφανώς, που οι δημοσιογράφοι, θα έβλεπαν την κοιλιά της φουσκωμένη.
Το ίδιο έκανε και ο Γιώργος Λιάγκας! Τον ρωτούσαν και έκανε τον έκπληκτο. Όμως, από συγκυρία, όχι μόνο αποδείχτηκε πως έλεγε ψέματα, αλλά πως οι εγκυμοσύνες ξεκινούσαν πριν την έναρξη της σεζόν, αλλά τελείωναν με το τέλος της!

Τα παιχνίδια δημοσιότητας θέλουν επιμονή και αποφασιστικότητα! Όποιος θέλει να επιβληθεί, είναι πιο τολμηρός!

Το επόμενο διάστημα λοιπόν, θα προκύψει φωτορεπορτάζ….

…με τον καινούργιο σύντροφο της Φαίης Σκορδά – για τον οποίο σας έχουμε γράψει πάμπολλες φορές εδώ και ένα χρόνο – και ταυτόχρονα θα διαδωθεί από άλλο έντυπο ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ, πως είναι έγκυος, στο ΤΡΙΤΟΣ παιδί!!!

Το αν αυτό αποδειχτεί αλήθεια ή όχι επικοινωνιακό τρικ, θ’ αποδειχτεί φυσικά!

Όλα αυτά, πάντα κατά την άποψη μας, θα γίνουν στο άμεσο μέλλον κυρίως με …αφορμή την ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΤΩΣΗ της Σκορδά στην τηλεθέαση!!!

Διαβάστε ακόμα τι γράφαμε προ καιρού: Ποιος είναι και πως συναντά τον νέο της ΣΥΝΤΡΟΦΟ;
Η Φαίη Σκορδά έχει τους δικούς της λόγους να ΚΡΥΒΕΙ τη νέα πολυκαιρισμένη ήδη ΣΧΕΣΗ της!
Σκορδά: ΑΥΤΟ είναι το ΟΝΟΜΑ του ΝΕΟΥ της σύντροφου – ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Αυτά που έχουμε αναφέρει μέχρι στιγμής θα τα ανακεφαλαιώσουμε, έτσι με αυτόν τον παιχνιδιάρικο τρόπο.

Θα επιβεβαιωθεί και η τρίτη εγκυμοσύνη της Φαίης από την ίδια και σύντομα;
Θα ζήσουμε ξανά τέτοιες τηλεοπτικές στιγμές με τη Φαίη Σκορδά;

Λέμε λοιπόν, τα χουν καιρό, δεν κυκλοφορούν (αναμενόμενο βέβαια),…

…τον επισκέπτεται και ..ΜΕΤΑΜΦΙΕΖΕΤΑΙ. Το τελευταίο, αυτό με την ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗ, αν σας φαίνεται υπερβολή, σκεφτείτε, εμείς το γράφουμε, αλλά η Φαίη είναι εκείνη που το κάνει.

Σκεφτείτε την όλη της συμπεριφορά! Θα το πλατιάσουμε λίγο, όχι για να σας ψήσουμε (πιστέψτε ότι θέλετε, ξέρετε τι κοτσάνες διαβάζετε στο διαδίκτυο και ποιες είναι αλήθεια).

Θα το πάμε μέσω …Λαμίας, επειδή, για να φτάσετε ως εδώ το διάβασμα, σημαίνει πως έχετε χρόνο και διάθεση και δεύτερον, θυμίζοντας σας πως λειτουργεί η Φαίη στην εκπομπή της, θα δείτε πιο καθαρά, πως λειτουργεί και στα συναισθηματικά της.Στα αισθηματικά της, ξεκάθαρα, μας περνά το μήνυμα, ότι δεν την αφορούν. “ΈΚΛΕΙΣΕ”! Τέλος. Μέχρι που σκεφτόμαστε, τρία χρόνια μετά τον χωρισμό της με το Λιάγκα, πως θα ΚΑΛΟΓΕΡΕΨΕΙ. Στην εκπομπή της καταρχήν. Δεν τσακώνεται με κανέναν…υποτίθεται! Καλή, γλυκιά με όλους, απορεί με κείνους, που τολμούν και σχολιάζουν τους διάσημους.

Πόσο στεναχωριέται όταν δεν τους προλαβαίνει τους συναδέλφους της στο στούντιο να τους κόψει στον αέρα, πριν πουν κακά πράγματα με τα οποία γίνεται Έξαλλη

Τελικά, πως αυτοαναιρείται η Φαίη

;Αφού ξεκινήσουν οι πανελίστες, θέμα που δεν γνωρίζει υποτίθεται, όταν τ’ ακούσει,παίρνει φόρα και ΧΩΝΕΙ. Όποιες παρουσιάστριες η επίδοξες παρουσιάστριες ή απλά όμορφες δεν πηγαίνει, τις “σφάζει” στον αέρα με τον τρόπο που πλασάρει θέματα ή μιλά για κείνες. Βλέπε Σπυροπούλου, Ιωάννα Μπέλλα.

Μετά α’ αυτό την τεράστια παρένθεση επιστρέφουμε στο ζητούμενο στη ΣΧΕΣΗ της Φαίης Σκορδά. Είναι ήδη μεγάλο το διάστημα – και δεν μιλάμε για μήνες μόνο – που τα χουν βρει. Υπήρξε η περίοδος της γνωριμίας. Τον γνωρίζει και ο Λιάγκας. Είχαν και κάποια συνεργασία. Μετά τον χωρισμό της Φαίης με το Γιώργο, ΔΕΝ προέκυψε αμέσως η σχέση. Εκείνος προσέγγιζε, εκείνη έκανε πως δεν καταλάβαινε. Τα συνηθισμένα. Μετά όμως, η Φαίη έδειξε και να καταλαβαίνει και ν’ ανταποκρίνεται (Τα συνηθισμένα και δω). Τα πρώτα ραντεβού, ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ επί γης!

Έλα όμως που σαν αόρατη, ούτε μπαίνεις, ούτε βγαίνεις….

Θα πούμε λοιπόν το γράμμα από το όνομα του νέου της συντρόφου, φυσικά εκμεταλευόμενοι το ενδιαφέρον προς το συγκεκριμένο θέμα! Το αρχικό του ονόματος τους λοιπόν, είναι “Π”. Το δεύτερο γράμμα του ονόματος είναι “ο”. Αυτό, για να μην πηγαίνει το μυαλό σας , το “Πέτρος”. Έχουμε λοιπόν το παιχνίδι, που λεγόταν “κρεμάλα”; Πάμε έτσι να βρούμε το όνομα που δεν είναι καθόλου συνηθισμένο, αλλά Ελληνικότατο! Πο _ _ _ _ _ _ _ Σ.

Προσπαθείστε να το βρείτε!!!

…συνεχίζεται

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner