ΒΟΜΒΑ Νίκος Μουτσινάς: «Τι ωραίο σπίτι έχω»; Αποκαλύψεις που δεν ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ

ΒΟΜΒΑ Νίκος Μουτσινάς: «Τι ωραίο σπίτι έχω»; Αποκαλύψεις που δεν ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕΗ Ζέτα Μακρυπούλια συνάντησε τηλεοπτικά τον αγαπημένο της φίλο Νίκο Μουτσινά, και η Μαρία Μπεκατώρου θέλησε να κάνει μια συγκεκριμένη εισαγωγή στο Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ. «Θέλω να κάνω έναν πρόλογο, θέλω να μιλήσω για σας τους δύο. Μου έκανε τρομερή εντύπωση σε μια συγκεκριμένη στιγμή του Νίκου.

Νίκος Μουτσινάς – Παίρνει θέση για τα επεισόδια βίας στη Νέα Σμύρνη: “Αν απαντάς στη βία με βία, τότε…”

Πόσο πολύ κοντά του ήσουνα και πόσο έντονο ήταν το συναίσθημά σου, κοντά σε αυτό που ένιωθε ο Νίκος. Πονούσες τόσο πολύ που σε εισαγωγικά σε ζήλεψα», ανέφερε η Μαρία και η αμηχανία σε Ζέτα και Νίκο ήταν έκδηλη. «Πονούσα που έβλεπα τον φίλο μου να πονάει έτσι», απάντησε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Μαρία Μπεκατώρου: ”Θα ήθελα να κάνω μία εκπομπή μαγειρικής, μαγειρεύω!”

«Θα έρθεις τελικά στον ΑΝΤ1;», ρώτησε λίγο αργότερα ο Νίκος Μουτσινάς και η παρουσιάστρια εξήγησε: «Ποιος να ξέρει; Έχουν γίνει κάποιες προτάσεις από τον Τζώνη Καλημέρη, απλώς προέκυψε το Παρτάλι οπότε έπρεπε να γίνουν κάποιες αλλαγές. Μόλις ήρθε το Παρτάλι σας πρόταση, εκεί τελείωσαν όλα για μένα. Τι θα συμβεί στο μέλλον θα δούμε. Έχω συμφωνήσει (με το Παρτάλι), απλώς έχουν παγώσει λίγο τα πράγματα.

Μαρία Μπεκατώρου: “Στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Νίκος Μουτσινάς”

«Θα ήθελες να σε παντρέψω; Έχεις αργήσει πάρα πολύ…», παρατήρησε ο Νίκος στη συνέχεια και η Ζέτα απάντησε με νόημα: «Ναι, έχω αργήσει, άρα κάηκε η ερώτηση. Δεν ξέρω καν αν θα κάνω γάμο».

Σεισμός! Ο Νίκος Μουτσινάς μιλάει για τα …ΔΥΟ παιδιά του! Το ένα με υιοθεσία, το άλλο με ΠΑΡΕΝΘΕΤΗ!

Από τις αστείες στιγμές της κουβέντας ήταν όταν η Μαρία Μπεκατώρου περιέγραψε τι είχε συμβεί όταν πήγε στο σπίτι του Νίκου Μουτσινά. «Πήγα σπίτι του κι έχυσα έναν καφέ και σκύβαμε στα τέσσερα να καθαρίσουμε», είπε αυθόρμητα η Μαρία για να εισπράξει το σχόλιο: «Τι πορνό σπίτι έχω»;

Νίκος Μουτσινάς για το ΠΑΙΔΙ του: “Θα είμαι ΚΑΛΗ ΜΑΝΑ!!! Δεν νομίζω πως μπορώ να παίξω το ρόλο του ΠΑΤΕΡΑ!” (Βίντεο)

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: