ΒΟΜΒΑ! Ο Γιώργος Λιάγκας”ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ” την Δέσποινα Βανδή!!!

ΒΟΜΒΑ! Ο Γιώργος Λιάγκας”ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ” την Δέσποινα Βανδή!!!  Με άνεση ειπώθηκαν στον αέρα πράγματα που προφανώς και δεν είχαν αποδειχθεί και που αν τ’ άκουγε η Δέσποινα Βανδή (δεν νομίζουμε πως δεν της τα μετέφεραν αν δεν είδε η ίδια την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά) λογικά θα γινόταν έξαλλη. Δεν είναι καθόλου απλό πράγμα μια οποιαδήποτε καταγγελία αν δεν ισχύει.

Νίκος Καρβέλας: ”Η κυρία Βανδή κάνει την Άννα Βίσση καλύτερα απο ΟΛΟΥΣ”

Αυτός ήταν και ο λόγος που διαφώνησαν άγρια η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα…αν και αυτό μας φαντάζει εδώ και πολλά χρόνια εικονικό γι της ανάγκες αποφυγής επιπτώσεων και κυτίως, νομικών επιπ΄τωσεων.

Βλέπετε, δεν είναι καθόλου λογικό να υιοθετεί ο ρεπόρτερ Γρηγόρης Μπάκας δημοσιεύμετα ενός περιοδικού και να τα μεταφέρει σαν να ήταν δικά του στοιχεία, δικό το ρεπορτάζ.

Η Φαίη λοιπόν τον αντίκρουσε ρωτόντας τον που το ξέρει ότι Δέσποινα Βανδή και βασίλης Μπισμπίκης έκαναν τον π΄ρωτο τους καβγά και μάλιστα ακούστηκε και συγκεκριμένη φράση από το σρτόμα του ηθοποιού λες και ο ρεπόρτερ ήταν δίπλα τους την ώρα εκείνη.

Το…ρεπορτάζ υποστήριξε ο Γιώργος Λιάγκας που το χόντρυνε και περισσότερο λέγοντας πως η Δέποινα Βανδή “στήνει” τα παπαράτσι ρεπορτάζ.

Ντέμης Νικολαΐδης-Δέσποινα Βανδή: ‘Δανείστηκαν 350.000 € και πλήρωσαν 620.000 €’

Η Φαίη πέταξε το στιλό μόλις το άκουσε και εξήγησε σε έντονο ύφος πως και κείνης της συμβαίνει συχνά να την φωτοργαφίζουν χωρίς να το έχει συννενοηθεί…

 

Η κουβέντα συνεχίστηκε με το τηλεοπτικό ζευγάρι να διαφωνεί έντονα σε σημείο ν’ αναγκαστεί ο Γιώργος Λιάγκας να παέι σε άλο θέμα. Μέχρι αν συμβεί όμως αυτό, απολαύστε τι έγινε και τι ατάκες έπεσαν…

Η Μαστροκώστα δείχνει το προφίλ της με μαγιό και η Βανδή μένει ΠΑΓΩΤΟ!