Hit enter after type your search item
img

Βόμβα! Παίρνει ΔΙΑΖΥΓΙΟ ο Πέτρος Φιλλιπίδης! Όλες οι λεπτομέρειες

/
/

Βόμβα! Παίρνει ΔΙΑΖΥΓΙΟ ο Πέτρος Φιλλιπίδης! Όλες οι λεπτομέρειες. Μάλλον δεν είναι έκπληξη. Είνια όμως είδηση! Ποιος θα μπορούσε εξάλλου να σκεφτεί πως η σύζυγος του μπορεί ν’ αντέξει όλη αυτή την καταιγίδα από καταγγελίες; Πόσο να μην τις πιστέψει και η ίδια άραγε; Σε ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ σχοινί οι σχέσεις με τη γυναίκα του! Ναι, καλά διαβάσατε. Πόσο ν’ αντέξουν όλη αυτή την βοή; Όλον αυτόν το καταιγισμό καταγγελιών; Δεν είνια μία, δεν είναι δύο! Πόσο να δικαιολογηθεί ο Πέτρος Φιλλιπίδης και πόσο να τον διακιολογήσει ή να τον αθωώσει η σύζυγος του;

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν χρόνο να διαχειριστούν ακόμα  τόση ένταση. Όμως όσο παραμένουν στον ίδιο χώρο μέχρι να δουν πως ακριβώς θα χωρίσουν οι δρόμοι τους, τόσο δυσκολότερη γίνεται η κατάσταση!

Συγκρούσεις επι συγκρούσεων προσπάθεια αλληλοστήριξης. Όσα όμως και σχεδιάζουν δυο άνθρωποι, είναι τόση η υπερπληροφόρηση, που έχουν βουλάξει σ’ έναν ωκεανό και το μυαλό παλέυει να βρει κάπου να πιαστεί.

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗΣ: ΓΕΛΑΓΕ ΚΑΙ ΧΑΪΔΕΥΟΤΑΝ! “ΤΑ @ΡΧ…Α ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!” Η ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΤΑΙ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ

Προφανώς η επιλογή να μην ανακοινώσουν κάτι σε τόσο δύσκολες στιγμές είναι και ασπίδα προστασίας για τους ίδιους. Αφού καλό είναι να μην δεόιξουν διάσπαση παρά τα τόσα …διασπαστικά που “χτυπούν” σαν πολυβόλο το ζευγάρι!

Οι φήμες που θέλουν να μετακομίζει δεν ισχύουν αφού ο ηθοποιός είναι τόσο διάσημος ώστε όπου κι αν πάει δεν μπορεί να μην αντιμετωπίσει τα…βλέμματα του κόσμου!!!

Πάντως όλα δείχνουν ότι η κατάσταση μεταξύ τους είναι όχι απλά έκκρυθμη, αλλά πάρα πολύ έντονη.

Αυτό δεν χρειάζεται φαντασία, αφού όσο και αν εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο σου, έχεις ανάγκη ν’ ακούσεις από το στόμα του πως τίποτα απ’ όσα κατηγορείται, δεν είναι αλήθεια. Όμως πως να διαχειριστείς την καταιγίδα των καταγγελιών;

Πως να πιστέψεις πως όλες είναι κατευθυνόμενες, προιόν μίσους, ζήλειας ή εμπάθειας για τα τόσα χρόνια διασημότητας;

Έπειτα, είναι και οι πολυμετωπικές καταγγελίες. Δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί. Είναι μέχρι και η ταξιθέτρια. Οι πρώην μαθήτρια που πήγε απλά για να το συγχαρεί. Και δεν σταματάνε οι σοκαριστικές περιγραφές που δείχνουν έναν άνθρωπο γεμάτο υπεροψία, αλλαζονεία …

Αν όλο το θέατρο έχει αποφασίσει να καταστρέψει τον Πέτρο Φιλλιπίδη, αυτό, ούτε ο ίδιος θα μπορεί να το πιστέψει. Πόσο μάλλον να το αντικρούσει!

…συνεχίζεται!

Διαβάστε όμως, τις πρόσφατες καταγγελίες που δυσχαιρένουν πολύ περισσότερο την θέση του ηθοποιού:

“Θα μου ΚΛΑ…Ν τ’ ΑΡΧ…Α τα κανάλια”! Η μεγάλη μαγκιά του Πέτρου Φιλλιπίδη που πήγε …περίπατο! Στην δικαιοσύνη ο τεράστιος φάκελος!

Απρόσμενα άφοβα την έπεφτε σύμφωαν πάντα με τις καταγγελίες που πέφτοθυν βροχή και έχεουν να κάνουν από τα…παλιά χρόνια μέχρι και τα πιο πρόσφατα όταν και τα αδικήματα δεν έχουν παραγραφεί!

Πουθενά στον κόσμο εκτός βέβαια της …μεγάλης Αμερικής δεν συνέβει παρόμοια ιστορία που νατραβήξει τα μάτια του κόσμου όλου πάνω της όπως…καλή ώρα στην Ελλάδα.

Σίγουρα την πρωτιά έχουμε και στον αριθμό τον καταγγελομένων! ‘Αλλο ένας, άλλο να χάσεις την μπάλα στο μέτρημα! Ο Οσκαρ Ουάιλντ έγραφε «όλα σε αυτό τον κόσμο έχουν να κάνουν με το σεξ, εκτός από το σεξ.

Το σεξ έχει να κάνει με την εξουσία» μάλλον δεν φαντάστηκε ότι η φράση του θα ήταν τόσο επίκαιρη στην Ελλάδα του 2021, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες.

Αυτές που αποκαθήλωσαν εν μια νυκτί ταλαντούχους ανθρώπους με εξουσία στον χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης.

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗΣ: “Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ… ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΩ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΖΗΜΙΑ”

Πέτρος Φιλλιπίδης: “Αντε γαμ… που θες και ρόλο!” Όλες οι τρομαχτικές περιγραφές ταξιθετριών, μαθητριών και ηθοποιών!

Αν η εβδομάδα που πέρασε ήταν «εβδομάδα Λιγνάδη», η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι, όπως όλα δείχνουν, «εβδομάδα Φιλιππίδη».

Οι επόμενες ημέρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ηθοποιό, καθώς ο φάκελος με τις καταγγελίες σε βάρος του έχει ήδη παραδοθεί από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) στην Εισαγγελία και η διαδικασία εξέτασης των καταγγελλόντων και των μαρτύρων ξεκινά.

Ξεκινά η δικαστική διερεύνηση των καταγγελιών κατά του γνωστού πρωταγωνιστή – Η συγκλονιστική μαρτυρία της ταξιθέτριας Ν.Μ.:

«Μου υποσχέθηκε να μου δώσει ρόλο με αντάλλαγμα να κάνουμε σεξ» – Ο ηθοποιός που μιλά για ξυλοδαρμό, τα εξώδικα και οι 54 μάρτυρες
Οταν ο Οσκαρ Ουάιλντ έγραφε «όλα σε αυτό τον κόσμο έχουν να κάνουν με το σεξ, εκτός από το σεξ.

Το σεξ έχει να κάνει με την εξουσία» μάλλον δεν φαντάστηκε ότι η φράση του θα ήταν τόσο επίκαιρη στην Ελλάδα του 2021, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτές που αποκαθήλωσαν εν μια νυκτί ταλαντούχους ανθρώπους με εξουσία στον χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Αν η εβδομάδα που πέρασε ήταν «εβδομάδα Λιγνάδη», η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι, όπως όλα δείχνουν, «εβδομάδα Φιλιππίδη».

Οι επόμενες ημέρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ηθοποιό, καθώς ο φάκελος με τις καταγγελίες σε βάρος του έχει ήδη παραδοθεί από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) στην Εισαγγελία και η διαδικασία εξέτασης των καταγγελλόντων και των μαρτύρων ξεκινά.

Η διαδικασία προβλέπεται να είναι μακρά και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα καθώς, όπως αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ», ο φάκελος περιλαμβάνει ήδη οκτώ επώνυμες καταγγελίες, ενώ μία ακόμη γυναίκα που τον έχει καταγγείλει δημοσίως με συνέντευξή της αναμένεται να κληθεί να καταθέσει.

Πέτρος Φιλλιπίδης: «Μου υποσχέθηκε να μου δώσει ρόλο με αντάλλαγμα να κάνουμε σεξ»…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΟΤΕ τον ΡΟΛΟ!

Στις οκτώ συν μία καταγγελίες σε βάρος του ο ηθοποιός έχει να αντιπαραθέσει έναν πολύ μεγάλο αριθμό μαρτύρων υπεράσπισης που αυτή την ώρα φτάνουν στους 54!

Δείγμα και αυτό του φόβου που έχει μετά τις αποκαλύψεις που διέλυσαν τον μύθο του «Λάκη του γλυκούλη», που μόνο ως τέτοιος δεν εμφανίστηκε, σύμφωνα με τα όσα έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί από τις γυναίκες που τον κατηγορούν.

Τα χάδια, η αυτοϊκανοποίησή του μπροστά σε μια κοπέλα με την προτροπή «πάρ’ τον, πάρ’ τον στο στόμα», η λεκτική βία και, τέλος, ο βιασμός προκάλεσαν σοκ στην ελληνική κοινωνία.

Από αυτές τις καταγγελίες εικάζεται ότι μία μπορεί να εμπλέξει σε δικαστική διαμάχη τον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς οι υπόλοιπες αφορούν αδικήματα που λόγω χρόνου έχουν παραγραφεί.

Αυτή που δεν έχει παραγραφεί θεωρείται αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα.

Η υπεράσπιση του ηθοποιού έχει ήδη στα χέρια της τον φάκελο με τις καταγγελίες που έχουν ήδη υποβληθεί και ετοιμάζεται να δώσει τις δικές της απαντήσεις πλέον στη Δικαιοσύνη.

Πέτρος Φιλλιπίδης: “Αντε γαμ… που θες και ρόλο!” Όλες οι τρομαχτικές περιγραφές ταξιθετριών, μαθητριών και ηθοποιών!

Η υπερασπιστική γραμμή του ηθοποιού-σκηνοθέτη θα είναι κατά τι διαφορετική από εκείνη του Δημήτρη Λιγνάδη: επιλέγει πιο ψύχραιμη προσέγγιση υπεράσπισης, θα προσπαθήσει όμως να ακυρώσει τα στοιχεία και να αποδομήσει τα θύματα.

Στους 54 μάρτυρες συγκαταλέγονται γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου που θα μιλήσουν για τον ηθοποιό, αλλά και μάρτυρες που θα αποδομήσουν τις καταγγελίες με βάση τα όσα γνωρίζουν.

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :