<

Βόμβα στη σόου μπιζ! Η…ΣΧΕΣΗ του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την πανέμορφη οδοντίατρο των διασήμων Κατερίνα Βεργέτη Comments Off on Βόμβα στη σόου μπιζ! Η…ΣΧΕΣΗ του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την πανέμορφη οδοντίατρο των διασήμων Κατερίνα Βεργέτη

Βόμβα στη σόου μπιζ! Η…ΣΧΕΣΗ του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την πανέμορφη οδοντίατρο των διασήμων Κατερίνα Βεργέτη. Από κει που πρόσεχε τα δόντια του, τώρα γυμνάζεται μαζί του η κούκλα Κατερίνα Βεργέτη. Και οι δύο όπως πρόδωσαν από τα σόσιαλ φαίνεται να κάνουν κολλητή παρέα με εξειαρετική διάθεση για πειράγματα ο ένας προς τον άλλο. Η γνωριμία τους βέβαια δεν είναι πρόσφατη. Γνωρίστηκαν όταν ο το γνωστό μοντέλο θέλησε να ομορφύνει κι άλλο το υπέροχο χαμόγελο του!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απογείωσε το στιλ της 46χρονης Κατερίνας!

Τώρα λοιοόν οι συναντήσεις τους είναι πιο τακτικές και εκτός ιατρείου όπως φάνηκε. Σε γήπεδα πάντελ γηυμνάζονται και συναγωνίζονται με μπόλικες δόσεις φλερτ απ όσο είδαμε.

Η Κατερίνα Βεργέτη είναι βέβαια γνωστή για την ευγένεια της και το εξαιρετικό ταλέτνο στη  δουλειά της. Γι αυτό και είναι περιζήτητη στους κύκλους και των διασήμων που συνοστίζονται και στα δύο ιατρεία που διατηρεί. Το ένα στο Πικέρμι και το άλλο στην Βασιλίσης Σοφίας. Αλλά ο λόγος που την κα΄νει τόσο αγαπητή είναι το ζεστό χαμόγελο και η τεράστια προσοχή που δίνει σε κάθε περιστατικό.

Φαίνεται αυτά τα χαρίσματα “τράβηξαν” τον γοητευτικό Δημήτρη Αλεξάνδρου και αγαπά τόσο να κάνει παρέα μαζί της.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ομολογεί πως “δεν θα γίνουμε φίλοι με την Μαρία Καλάβρια”

Διαβάστε ακόμα: Η κάμερα του Happy Day και η Ελένη Μουστάκη συνάντησε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που φέτος έχει αναλάβει το ρόλο του coach-κριτή στο νέο show μόδας του Open, Style me Up. O ίδιος δηλώνει ότι “αναβαθμίστηκε¨ με αυτόν τον νέο του ρόλο μιας και είναι κάτι πολύ πιο κοντά σε εκείνον.

«Γνωρίζω την Υβόννη από τα 16 της, έχω δουλέψει πολύ μαζί της» πρόσθεσε, για τη συνεργασία του με την Υβόννη Μπόσνιακ και συνεχίζει λέγοντας, «Ο Αντώνης Ρέμος δεν έρχεται στα γυρίσματα της εκπομπής για την Υβόννη. Είναι στο σπίτι και είναι πολύ σημαντικό να προσέχει το παιδί».

Βέβαια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δε παρέλειψε να αναφερθεί και στη σχέση που έχει σήμερα με την πρώην σύντροφό του Μαρία Καλάβρια.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΒΡΙΑ

«Γιατί να μην έχουμε καλές σχέσεις; Είναι φυσιολογικό και επόμενο… Είμαστε συνεργάτες. Δεν θα σου πω ότι είμαστε φίλοι ή θα γίνουμε φίλοι ή θα γίνουμε κολλητοί, απλά είναι αμοιβαία τα συναισθήματα της αγάπης. Δεν παύουν από τη μια στιγμή στην άλλη» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαρία Καλάβρια μετά από τρία χρόνια σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ωστόσο, ανά διαστήματα κυκλοφορούν δημοσιεύματα που τους θέλουν να είναι και πάλι μαζί.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στην εφημερίδα Real Life και μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες λέγοντας: «Βρίσκομαι ήδη πολύ πιο μπροστά από μια επανασύνδεση», εννοώντας ότι η σχέση τους έχει λήξει οριστικά. Στη συνέχεια, μάλιστα, ο ίδιος τόνισε: «Προχωρώ μπροστά».

Αυτό το διάστημα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, επιλέγει να έχει δίπλα του καλούς φίλους και σχεδιάζει τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Βόμβα στη σόου μπιζ! Η…ΣΧΕΣΗ του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την πανέμορφη οδοντίατρο των διασήμων Κατερίνα Βεργέτη

Βόμβα στη σόου μπιζ! Η…ΣΧΕΣΗ του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την πανέμορφη οδοντίατρο των διασήμων Κατερίνα Βεργέτη IMG 6637 Βόμβα στη σόου μπιζ! Η…ΣΧΕΣΗ του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την πανέμορφη οδοντίατρο των διασήμων Κατερίνα Βεργέτη

Previous ArticleNext Article