Βόμβα!…Συνέλλαβαν παίκτη του survivor στο αεροδρόμιο!!! Ποιος την έστησε στον Γιώργο Κοψιδά!

Βόμβα!…Συνέλλαβαν παίκτη του survivor στο αεροδρόμιο!!! Ποιος την έστησε στον Γιώργο Κοψιδά!. Αυτό το σοκαριστικό, συνέβει και ψάχνουν ακόμα τους υπεύθυνους. Σύμφωνα με υπολογισμούς έχουν εντοπιστεί και είναι εκείνοι που ευθύνονται για την σύλληψη Τρίβουμε τα μάτια μας με αυτά που γίνονται. Μετά τις…συλλήψεις των παικτών που επέστρεψαν στην Αθήνα από τον Άγιο Δομίνικο, σειρά είχε ο Γιώργος Κοψιδάς. Παρά το ότι μίλησε και φωτογραφήθηκε – προφανώς μετά το κράξιμο που έπεσε στην παραγωγή από άλλες εκπομπές – το συλάκι των ανθρώπων που τον συνόδευαν δεν άλλαξε και πολύ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΨΙΔΑΣ: «ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ»

Με το ζόρι δεν τον έπιασαν λες από τα μπράτσα να τον σέρνουν…για να τον γλυτώσουν από τους δημοσιογράφους “κανίβαλους” που ώς γνωστόν καταβροχθίζουν πάικτες του survivor!

Ο ηθοποιός, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε δεν έκοψε τα μαλλιά και τα γένια του και έχει υιοθετήσει ένα νέο look, ενώ δεν αποχωρίστηκε ούτε το κοτσιδάκι που του είχε φτιάξει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Είμαι πάρα πολύ ήρεμος, πολύ χαρούμενος. Όταν αποχώρησαν ήμουν σε σοκ γιατί δεν το περίμενα, όπως και κανείς από την ομάδα.

Γιώργος Κοψιδάς: “Στο Survivor έχουν γίνει πολλά σοβαρά με τον Τριαντάφυλλο”

Ο Τριαντάφυλλος έχεις πέσει σε πάρα πολλά ατοπήματα, σε πάρα πολλά λάθη και λέει πάρα πολλά ψέματα, του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες να ζητήσει συγγνώμη για αυτά και να συνεχίσουμε κανονικά τη συμβίωση μας αλλά επέλεξε να μην το κάνει», είπε στο Love it και συνέχισε:

«ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ, Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ.

Εγώ πρεσβεύω την αγάπη, τη χαρά και την ομόνοια. Ο Τριαντάφυλλος είναι στην άλλη άκρη, ψοφάει για κουτσομπολιό, ίντριγκα και τσακωμό. Ο κόσμος θέλει να βλέπει υγεία ή αρρώστια;», αναρωτήθηκε και συμπλήρωσε:

«Εγώ τον Τριαντάφυλλο τον είχα καταλάβει από την πρώτη εβδομάδα.

Κοψιδάς: Ο Τριαντάφυλλος έχει κάνει σοβαρά πράγματα που η παραγωγή δεν μας επιτρέπει να πούμε

Ήξερα με ποιον έχω να κάνω, έχει συγκεκριμένη στρατηγική. Το ίδιο και ο Αλέξης Παππάς, απλά ο Αλέξης είναι πιο καλλιεργημένος, χειρίζεται καλύτερα τον λόγο.

Ο Τριαντάφυλλος επειδή είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου τα λέει σαν άνθρωπος του «δρόμου». Με το πρόσχημα της φιλίας, προσκολλάται σε παίκτες για να μείνει παραπάνω στο παιχνίδι», είπε.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: