Βούλα Πατουλίδου: «Μετάνιωσα που δεν έκανα κι άλλο παιδί»

0

«Αυτό που μου είχε πει η μητέρα μου, το “όχι όταν θέλεις αλλά όταν πρέπει” και το πρέπει μου έφυγε… και έμεινα μόνο με τον Γιώργο σαν παιδί. Θα ήθελα ακόμη δύο παιδάκια», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ολυμπιονίκης

Η Βούλα Πατουλίδου σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Όλα Καλά» στο Μακεδονία TV, αποκάλυψε τις τρεις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής της και ανέφερε τι θα διέγραφε στην μέχρι σήμερα πορεία της.

«Θα τις βάλω χρονικά. Σίγουρα είναι το Ολυμπιακό Μετάλλιο, που εκπληρώνεις το όνειρο που ήταν απαγορευτικό μέχρι τότε. Ο ερχομός του παιδιού και οι περισσότερες στιγμές χαράς συνδέονται με το χαμόγελο του γιου μου. Υπάρχουν πολλές μικροχαρές, αλλά αυτά είναι πλέον μία καθημερινότητα».

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο τι θα διέγραφε στη μέχρι σήμερα πορεία της, χωρίς να σκεφτεί πολύ, απάντησε πως θα ήθελε δύο παιδιά ακόμα.

«Αυτό που μου είχε πει η μητέρα μου, το “όχι όταν θέλεις αλλά όταν πρέπει” και το πρέπει μου έφυγε… και έμεινα μόνο με τον Γιώργο σαν παιδί. Θα ήθελα ακόμη δύο παιδάκια».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com