Βουτιά θανάτου για εκατομμυριούχο – Έπεσε από τον 23ο όροφο

1

Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να βάλει ο εκατομμυριούχος συνιδρυτής του Gaydar Henry Badehnorst.
O Henry Badenhorst έπεσε στο κενό από τον 23ο όροφο 10 χρόνια μετά την αυτοκτονία του συντρόφου του με τον ίδιο τρόπο. Ο νοτιοαφρικανός Henry Badenhorst έπεσε από τον 23ο όροφο διαμερίσματος στο ξενοδοχείο Michelangelo Towers, στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Είναι 10 χρόνια μετά την αυτοκτονία του 51χρονου συνεργάτη και συντρόφου του Gary Frisch στο νότιο Λονδίνο. Η αστυνομία δεν αντιμετωπίζει τη βουτιά θανάτου ως ύποπτη, με τους φίλους του να αναφέρουν πως υπέφερε από κατάθλιψη.

Προβολή εικόνας στο Twitter
Προβολή εικόνας στο Twitter
Gaydar ✔@Gaydar
To Henry. The man who revolutionised gay dating. Our founder and our friend. Thank you for dreaming. You will be forever in our hearts. Gaydar xxx
11:34 μ.μ. – 12 Νοε 2017
2 2 απαντήσεις 5 5 Retweet 9 9 «μου αρέσει»
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter
Δεν ξεπέρασε ποτέ τον θάνατο του συντρόφου του

Η Khuthali Zondo είδε τη φριχτή εικόνα του 51χρονου να προσγειώνεται σε αυτοκίνητο ενώ ο σοφέρ βρισκόταν στο τιμόνι.

«Άκουσα τον δυνατό θόρυβο. Ήταν από την πρόσκρουσή του πάνω στο αυτοκίνητο. Ήταν φριχτή εικόνα. Υπήρχαν σπασμένα γυαλιά και αίματα. Το ασθενοφόρο και η αστυνομία ήρθαν λίγο αργότερα και απέκλεισαν την περιοχή».

Ο επιχειρηματίας πιστεύεται ότι δεν είχε ξεπεράσει την αυτοκτονία του συντρόφου του που έβαλε τέλος στη ζωή του το 2007. Είχε πέσει από το μπαλκόνι του 8ου ορόφου αφού είχε πάρει ναρκωτικά.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

  1. Ειτε γκει,ειτε λεσβιες,ειτε νορμαλ…βοηθηστε αυτους τους ανθρωπους που υποφερουν απο χρονια πλεον μαστιγα…που λεγετε καταθλιψη.Ειναι ευκολα εκμεταλλευσιμοι αυτοι οι ανθρωποι…οτι τους ζητησεις θα στο δωσουν γιατι χρειαζονται καπου να ακουμπησουν.Μην τους εκμεταλλευεστε…απλα βοηθηστε τους.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com