Η Βρισηίδα Ανδριώτου σε ρόλο… καροτσέρισσας οδήγησε άμαξα με άλογο στο Ναύπλιο

0

Η Βρισηίδα Ανδριώτου του «My style rocks» έπιασε τα γκέμια και σε ρόλο… καροτσέρισσας οδήγησε άμαξα με άλογο στο μαγευτικό Ναύπλιο. Μην φανταστείτε, βέβαια, ότι η πρώην παίκτρια του reality μόδας του Σκάι άλλαξε δουλειά στα καλά καθούμενα και μετακόμισε στην πόλη της Πελοποννήσου προκειμένου να πηγαίνει βόλτες τους τουρίστες.

Ο λόγος που η Βρισηίδα δοκίμασε αυτή την εμπειρία ήταν το video clip του τραγουδιστή Χρήστου Παυλάκη, στο οποίο συμμετέχει ως γκεστ, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τη γοητεία και το ωραίο στιλ της. Το κομμάτι που οπτικοποιήθηκε έχει τίτλο «Δηλώνω solo», κυκλοφορεί από τη Heaven και πρόκειται για μια δυναμική λαϊκή ρούμπα σε μουσική του Chris Mazz και στίχους των Jackpot. Τα γυρίσματα του clip έγιναν στο Ναύπλιο υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τάκη Θωμαΐδη.

Σε μία από τις σκηνές, μάλιστα, ο Χρήστος κάθεται αναπαυτικά μέσα σε μια άμαξα, την οποία οδηγεί το πρώην κορίτσι του «My style rocks»!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!