ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Hit enter after type your search item

Ξανά μαζί ο Γιάννος και η Δρόσω από τις «Αγριες Μέλισσες» -Τι ετοιμάζουν Μιχαλάκη και Αθανασόπουλος | life

/
/
img

Μπορεί ο ρόλος του Γιάννου στις «Άγριες Μέλισσες» να χάθηκε γρήγορα από την πλοκή της σειράς, το αποτύπωμά του όμως στους φανατικούς της σειράς παραμένει ανεξίτηλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αγριες Μέλισσες: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις της τελευταίας εβδομάδας – O Σταμάτης πετά τη Βιολέτα στο δρόμο!

«Αγριες Μέλισσες»: Η σκηνή που δεν μπορούσαν να γυρίσουν λόγω νευρικού γέλιου

Ο Γιάννος, που τελικά δεν ήταν αδερφός με καμία από τις αδερφές Σταμίρη, είχε μια ξεχωριστή σχέση με το στερνοπούλι και μαύρο πρόβατο της οικογένειας, την Δρόσω.

Όπως φαίνεται όμως και ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Γιάννο, έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στη Δανάη Μιχαλάκη, που παίζει στις «Άγριες Μέλισσες» τη Δρόσω.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος και η Δανάη Μιχαλάκη σε σκηνή της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Πριν
από δύο ημέρες, οι δύο ηθοποιοί που
συναντήθηκαν στις «Άγριες Μέλισσες»,
ανάρτησε μια φωτογραφία τους στα μέσα
κοινωνικής δικτύωσης κατά την οποία
«ξεσκούριαζαν» τις αφηγηματικές τεχνικές
τους στην ποίηση.

Από
το Διαφάνι και τις «Άγριες Μέλισσες»,
στη Λέσβο

Όπως μάθαμε λοιπόν, Δανάη Μιχαλάκη και Ιωάννης Αθανασόπουλος θα ταξιδέψουν στο νησί της Λέσβου στα τέλη του μήνα. Εκεί αναμένεται να πραγματοποιήσουν μια θεατρική παρουσίαση βασισμένη στα κείμενα του Στρατή Μυριβήλη και στην ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη. Ανθρώπων που άφησαν το στίγμα τους στο πολιτισμικό γίγνεσθαι της Λέσβου.

Γιάννος και Δρόσω, Ιωάννης Αθανασόπουλος και Δανάη Μιχαλάκη στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών
Γιάννος και Δρόσω, Ιωάννης Αθανασόπουλος και Δανάη Μιχαλάκη στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών

Στη σκηνή, ο ηθοποιός που ερμηνεύει τον συγγραφέα ή τον ποιητή, αναλαμβάνει να μας ταξιδέψει μέσα απ’ τις δικές του περιπέτειες της ζωής σε αναμνήσεις και τοπία της Ελλάδας. Στο ταξίδι τους αυτό παίζουν και ερμηνεύουν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Ιωάννης Αθανασόπουλος σε μια ιδέα της Προέδρου του Συνδέσμου Πολιτισμού, Αθλητισμού & Τουρισμού Νήσου Λέσβου, Βάσως Χοχλάκα.

Βίντεο: Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Λέσβου

Οι εκδηλώσεις, στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του νησιού για το καλοκαίρι 2020, θα λάβουν χώρα στα αγέρωχα μνημεία του νησιού, αποσκοπώντας στο να προσδώσουν οι Αναγνώσεις αυτές, πολιτιστική αίγλη και να φέρουν σε επαφή τον κόσμο και τα δημιουργήματα.

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :