Ξεκατίνιασμα άνευ προηγουμένου Αγιαννοπούλου με τον πατέρα του Βασάλου για τους… γλουτούς της!

8

Και η κόντρα καλά κρατεί ανάμεσα στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Βασάλου και της πρώην συντρόφου του, Βασιλικής Αγιαννοπούλου!

Τι συνέβη όμως και η πρώην του Κωνσταντίνου ξεκατινιάστηκε πάλι με τον πατέρα του πρώην παίκτη του survivor;

Στα άκρα η κόντρα Αγιαννοπούλου με Βασάλο: «Γύριζε από κανάλι σε κανάλι όσο…»

Η Βασιλική άλλαξε προπονητή και οι γλουτοί της έγιναν, όπως εκείνη τους ήθελε με αποτέλεσμα να το σχολιάσει στο facebook.
«όλοι οι αθλητές έχουν τα αδύνατα και δυνατά σημεία. Εγώ είχα ένα αδύναμο σημείο, τους γλουτούς και ο πρώην προπονητής μου, μου είπε ότι δεν φτιάχνονται με τίποτα λόγω ηλικίας… Όταν γνώρισα τον προπονητή μου τον καινούργιο μου είπε ότι «φυσικά και φτιάχνονται»… Δεν ήθελα για κανέναν λόγο ο πρώην σύντροφός μου να νομίζει ότι μέσω του μπαμπά του προσπαθώ να κρατήσω οποιαδήποτε επαφή μαζί του. Εγώ ήθελα να λήξει όμορφα η συνεργασία μας. Προσπαθούσα να σεβαστώ μια κουβέντα που είχε πει, ότι ο Κωνσταντίνος είναι παιδί του, το αίμα νερό δε γίνεται και ότι πρέπει να το υπερασπιστεί. Δεν κατάλαβα τι έπρεπε να υπερασπιστεί. Ο Κωνσταντίνος είναι σχεδόν 30 χρονών άντρας και δεν είχα εγώ σχέση με τον Γιάννη Βασάλο αλλά με τον Κωνσταντίνο»!
Στα άκρα η κόντρα Αγιαννοπούλου με Βασάλο: «Γύριζε από κανάλι σε κανάλι όσο…»

Ο Γιάννης Βασάλος απάντησε στην εκπομπή Όλα Καλά και στο Μακεδονία TV: «Ωραία, εγώ αυτά τα ακούω σαν χιούμορ, εγώ γιατί πρέπει να ασχοληθώ με αυτά; Αυτά είναι στη φαντασία της. Δεν έχω καμία σχέση μαζί της πλέον και δεν έχω και λόγο να ασχολούμαι. Εγώ κάποια στιγμή την προπόνησα, έτυχε να έχει σχέση με τον γιο μου, από εκεί και πέρα προχωράει μόνη της. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να κοιτάξω εγώ την πλάτη της. Προφανώς εκείνη θέλει να ασχοληθεί γύρω από την οικογένειά μου. Δεν ασχολούμαι μαζί της».

Και η Βασιλική απάντησε στον πρώην προπονητή της μέσω της εκπομπής «όλα καλά»: «Είναι αστείος ο κύριος αυτός! Δεν με αγγίζει τίποτα από τον κύριο αυτόν! Ποιος ήθελε δημοσιότητα που γύριζε από κανάλι σε κανάλι όσο ο Κωνσταντίνος ήταν στο παιχνίδι, το ξέρει όλη η Ελλάδα».

Και η κόντρα καλά κρατεί!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

8 Σχόλια

  1. μπεττυ στο άρθρο

    μουτζωπιαστηκανε μανωλια μου αβελουν ντουπαρισματα και νταπαρισματα τησ μενεγωσ το μουτζω τησ μανωλιασ η χωναπουλη κωστησ παλαμας στην μπαρια μας παω τωρα να ρελιαρωωωωωωω

  2. Μπα στο άρθρο

    Σιγά μωρέ τον ταμία,έναν φλουφλη βλέπω εγώ στην εκπομπή που εμφανίζεται,μη σου πω ΟΤΙ δεν το κόβω και για ιδιαίτερα ευστροφο

  3. Μανέτα στο άρθρο

    Πες τα, μποντιμπιλντερού μου. Αντε γιατί πολύ μπαϊράκι σήκωσε ο Κωνσταντίνος. Γαμιάς γαμιάς, αλλά μη μας καβαλήσει κιόλα.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com