Δημοφιλή

ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΑΝ Light και Snik! Έτσι σας κορίδεψαν και ΕΣΤΗΣΑΝ τον ΚΑΒΓΑ στα Mad!

ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΑΝ Light και Snik! Έτσι σας κορίδεψαν και ΕΣΤΗΣΑΝ τον ΚΑΒΓΑ στα Mad!Ήρθε η στιγμή που ακούγεται και η άλλη καταγγελία, εκείνη που όλοι υποπτέυονταν. Οι δύο τράπερ είχαν σχεδιάσει μέρες πριν το μεταξύ τους τσαμπουκά στα βραβεία. Το αρκετά λυπηρό σκηνικό που διαδραματίστηκε, και παρότι είχαν προειδοποιήσει για όλα αυτά, στα MAD VMA, έχει μείνει σε αρκετούς ως μία πολύ κακή ανάμνηση, κυρίως σε όσους ήταν εκεί και είδαν με τα μάτια τους τον Snik και τον Light να… μετατρέπουν την γιορτή σε αρένα.

ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΑΝ Light και Snik! Έτσι σας κορίδεψαν και ΕΣΤΗΣΑΝ τον ΚΑΒΓΑ στα Mad!
ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΑΝ Light και Snik! Έτσι σας κορίδεψαν και ΕΣΤΗΣΑΝ τον ΚΑΒΓΑ στα Mad!

Snik: Ακυρώθηκε η εμφάνισή του στην Κομοτηνή

Πολλοί ήταν λοιπόν αυτοί που καταδίκασαν το γεγονός και συνεχίζουν να το καταδικάζουν μέσα από δηλώσεις τους, όπως ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Γιώργος Λιάγκας και πολλά άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Γιώργος Μανίκας, που βρέθηκε μαζί με τον 9χρονο γιο του στα βραβεία, ήταν πολύ κοντά στον ξυλοδαρμό, και με δηλώσεις του στο «Χαμογέλα και Πάλι» την Κυριακή τόνισε πως το περίμενε ότι θα συμβεί αυτό το σκηνικό.

Οι δηλώσεις του Μανίκα για το σκηνικό
«Κι εγώ και ο γιος μου το ξέραμε ότι θα συμβεί αυτό. Όπως και οι περισσότεροι που ασχολούνται το ήξεραν. Τα παιδιά που κάνουν αυτή τη δουλειά, τα συγκεκριμένα, ζουν μέσα από αυτό» είπε αρχικά ο Γιώργος Μανίκας.

Snik! ΒΙΝΤΕΟ που ΤΡΩΕΙ τρελό ΞΥΛΟ!!!

«Την επόμενη μέρα του τσακωμού, ανέβασαν και οι δύο τραγούδι. Οπότε, τα παιδιά, αυτό το κάνουν για δουλειά» συμπλήρωσε.

Related Articles

Back to top button