Ξεσπά η σύζυγος του Γονίδη: Σιχάθηκα που λέγομαι άνθρωπος. Δεν σέβονται ούτε εμάς, ούτε το βρέφος;

Ξεσπά η σύζυγος του Γονίδη: Σιχάθηκα που λέγομαι άνθρωπος. Δεν σέβονται ούτε εμάς, ούτε το βρέφος;

Σιχάθηκα που λέγομαι άνθρωπος πικράθηκα, στεναχωρήθηκα, πληγώθηκα δεν σας το κρύβω με κάποια σχόλια γεμάτα χολή γεμάτα αηδία για την τόσο σημαντική στιγμή μας.
Ήθελα να ήξερα είναι γονείς αυτοί οι “άνθρωποι”; Έχουν γονείς; Σίγουρα έχουν πολλά θέματα ψυχολογικά να λύσουν… Δεν σέβονται εμάς, δεν σέβονται ούτε το βρέφος;;;
Αλήθεια έπαθα σοκ, τόση κακία από που πηγάζει άραγε;;;
Το ξέσπασμα της συζύγου του Σταμάτη Γονίδη, Κατερίνας, προκάλεσε μία δημοσίευση σχετικά με τη βάπτιση της κόρης τους, που θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου.
  Όπως τόνισε η Κατερίνα  Κουργιουξίδου σε ανάρτησή της στα social media “σιχάθηκα που λέγομαι άνθρωπος, πικράθηκα, στεναχωρήθηκα, πληγώθηκα”.
Η Κατερίνα έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: “Είδα μια δημοσίευση αναφορικά με την ερχόμενη βάπτιση του παιδιού μας… Σιχάθηκα που λέγομαι άνθρωπος πικράθηκα, στεναχωρήθηκα, πληγώθηκα δεν σας το κρύβω με κάποια σχόλια γεμάτα χολή γεμάτα αηδία για την τόσο σημαντική στιγμή μας.
Ήθελα να ήξερα είναι γονείς αυτοί οι “άνθρωποι”; Έχουν γονείς; Σίγουρα έχουν πολλά θέματα ψυχολογικά να λύσουν… Δεν σέβονται εμάς, δεν σέβονται ούτε το βρέφος;;; Αλήθεια έπαθα σοκ, τόση κακία από που πηγάζει άραγε;;;Κριτές, ειδικοί, αψεγάδιαστοι, τέλειοι, αναμάρτητοι, ξερόλες, φθονεροί εύχομαι να φωτιστείτε γιατί μας παίρνετε κι εμάς στην κατρακύλα σας… Λίγη αγάπη στην καρδιά σας δεν βλάπτει…ΥΓ: Εμένα μπορείτε να με λιθοβολήσετε το παιδί μας και τον άντρα μου συγγνώμη αλλά δεν το δέχομαι…” έγραψε η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη.
 
Πρόσφατα, η Κατερίνα, σε δηλώσεις της στην “ON Time” είπε σχετικά με τη βάπτιση της κορούλας της: “Η βάπτιση θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει σε ποια εκκλησία”. Επίσης, η Κατερίνα αποκάλυψε το όνομα της μικρούλας: “Θα την ονομάσουμε Μαρία-Ελένη και θα έχουμε τρεις νονούς, οι οποίοι είναι καλοί φίλοι μας , ο Γιάννης. ο Νίκος και η Μαριλένα. Το Μαρία είναι επειδή την είχαμε τάξει στην Παναγία και το Ελένη είναι της μητέρας μου”.
Ο Σταμάτης Γονίδης είναι με την Κατερίνα 13 χρόνια. Το 2015 παντρεύτηκαν στο εκκλησάκι του Αγίου Στεφάνου στην Κύθνο, όπου ο γνωστός τραγουδιστής έχει σπίτι.

https://freegossip.gr/